|
|
| נשלח ב-19/3/2010 11:51 |
|
| |
באמת,לא מורגש אוירה של פסח,מה קורה פה?
בדקתי גירוש ספרד החל (פקודת הגירוש) בכא' אדר מלחמת העולם ה2 החלה ביז אלול תרצט
........
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 16:37 |
|
| |
בס"ד יום ו ד ניסן התש"ע
המסר שהתקבלתי בחזון הנבואי
"אָז דִּבַּרְתָּ בְחָזוֹן לַחֲסִידֶיךָ וַתֹּאמֶר שִׁוִּיתִי עֵזֶר עַל גִּבּוֹר הֲרִימוֹתִי בָחוּר מֵעָם: מָצָאתִי דָּוִד עַבְדִּי בְּשֶׁמֶן קָדְשִׁי מְשַׁחְתִּיו:"
תהלים פט כ-כא אומר הקב"ה אחרי אלפים שנה חיכיתי לרגע למצוא את אותו בחור מעם
נתאויתי שיבוא משיח אתם עם קשה עורף הפנתם עורף למשיח ,לכן אני מביא לכבוד חג הפסח מטר קמחא דפסחא אניות מאיראן מלאות נשק גרעיני ביולוגי וכימי וכל הארץ תימטר עם נשק גרעיני ביולוגי וכימי
"והנותר בציון לפלטה קדוש יאמר לו כל הכתוב לחיים בירושלים"
הנחיות מפורטות יינתנו בהמשך !!
תוקן על ידי shay98 ב- 20/03/2010 23:09:35
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 16:45 |
|
| |
בס"ד יום ו ד ניסן התש"ע הודעה שהתקבלה מאורי וישעי בתיבה האישית "מה הולך להיות אחר העימות?? המשיח מתגלה סוף סוף?? הכל יתפרק פה ולאן נלך.??? תיהיה גאולה רצינית אחרי שביעי של פסח . ?? כמה זמן הסיפור הזה הולך להיות??"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2010 19:53 |
|
| |
בס"ד אור ליום א ו ניסן התש"ע
המסרים שהתקבלו בשבת פרשת ויקרא בהפטרת השבוע ישעיהו (מד יח)"לֹא יָדְעוּ וְלֹא יָבִינוּ כִּי טַח מֵרְאוֹת עֵינֵיהֶם מֵהַשְׂכִּיל לִבֹּתָם:"אכן יהיה דין קשה בליל הסדר התש"ע ויש לצום השנה כפי שעשו בימי מרדכי ואסתר הדין לא התמתק אלא יעופו טילים לכל עבר מאיראן ועוד המלחמה תהיה קשה מאד.
מפרש מצודת דוד " לא ידעו . אין בהם לא דעת ולא בינה : כי טח . היצה''ר המסית טח עיניהם מלראות ולבותם מלהשכיל : (מצודת דוד)
מצודת ציון מפרש :טח ." ענין מריחה ומשיחה וכן וטח את הבית ( ויקרא יד ) : לבותם . מל' לב :"עכ"ל.
נעזרתי במאגר "תורת אמת"
תוקן על ידי shay98 ב- 20/03/2010 22:47:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2010 21:40 |
|
| |
בס"ד אור ליום א ו ניסן התש"ע המסר שקיבלה הגב' יפה דבורה שתחיה בפרשת השבוע בספר "בן לאשרי" פרשת ויקרא פרק ה פס' יז "ואם נפש כי תחטא ועשתה אחת מכל מצות ה' אשר לא תעשנה " מבאר הצדיק מרעננה הרב יצחק הכהן הוברמן זצ"ל :"דקדקו המפרשים דאם לא תעשנה הרי היא עבירה ומדוע קראה מצוה .ויש לומר ע"פ דברי הנועם אלימלך (פרשת תולדות ד"ה א"י הראשון בסופו ) אברהם,היינו צדיק גמור לפעמים עושה עבירה לשמה ,הוליד את יצחק ,מידת הדין ,כמו שכתבו המפרשים על פסוק (אסתר ד,יז) ויעבור מרדכי ,ואמרו רז"ל (הובא ברש"י שם)שהתענה ביום טוב של פסח,כי אז היו המקטרגים שומרין כל שערי תפילה ולא הניחו תפלתן של מרדכי וסיעתו ליכנס למרום,מה עשה נתחכם ועשה העבירה ואז קפצו המקטרגים על מציאה הזאת והביאוה תיכף לפני בית דין של מעלה הראיתם צדיק הדור הזה חילל יום טוב שהתענה בו ,ולא אכל מצה.אז התחילו מעיינים איזה סיבה גרמה זאת,ואז בהיות המקטרגים טרודין ,לא שמרו השערי תפלה ועלתה תפלת מרדכי למרום וביטלה כל הקטרוגים ,נמצא דבעצם הוא אשר לא תעשנה ,דאסור להתענות ביום טוב ,אבל היותה לשמה נקראת מצוה " עכ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2010 21:45 |
|
| |
בס"ד אור ליום א ו ניסן התש"ע
אכן הדברים מזעזעים את בעלי הלב והמסר שהתקבל מהקב"ה אמת וחותמו אמת
ואכן הקב"ה משבית את חגיכם ואין אוירה ותחושה שחג הפסח קרב ובא ויש לצום להתענות השנה בחג הפסח כמו שעשה מרדכי היהודי ויש סכנת שמד מרחפת על ישראל מלחמת גוג ומגוג בפתח .
תוקן על ידי shay98 ב- 20/03/2010 21:59:38
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2010 22:57 |
|
| |
בס"ד אור ליום א ו ניסן התש"ע אכן התגלה אמת המים העליונה של ירושלים כ-1800 שנה ,נחשפה סמוך לשער יפו הופיע בגליון "מצב הרוח" גליון 75 עמ' 14
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 10:34 |
|
| |
הלשון מסוגננת כלשון של ד, ג. אני צריך להבהיר עמך בעניין. ישנה השפעה גדולה עליך מצידם, צריך לברר העניין.
כבר יש כלל אין כפיה ברוחני, בעניין המצב כבר אמר אליהו ז"ל לרשב"י בהדין ספרא יפוקון ביה מן גלותא ברחמים, והמובן שמזה מדבר על תיקון הלב,והאגו, ובכלל זה נשמע שיש עניין לעשות תעמולה על לימוד הזוהר הקדוש וחכמת האמת שגילה בעל הסולם, ממילא יתכן להביא את הגאולה. הזעקות של הנ"ל שזועקים על חורבן וכד' ,ולשיטתם אין תקומה וחרבנות ומחיקת עולם ומלואו, מעורבבת מצד מגידי שקר, ראשית, כי על פי האמת הזמן הזה, הוא עת רצון, והייתכן לקבוע מלחמה רק בתקופת תמוז, אין אני אומר שאין פורענות, אלא שהפורענות תמיד קיימת, כי לא משנים את עצמם, בטווח הזמן של התיקון העצמי. לכן צריך לפעול בכוון של תעמולה לגילוי חכמת האמת וזוהר הקדוש. העניין הוא שברגע שיקבלו הלימוד תהא הגאולה השלימה במהרה בימינו. אנשים לא מתפעלים מהצהרות גבוהות, של דיברנו עם בית דין שמים ומלאכים וכד', כי אחרת מזמן הגאולה הייתה באה, אם יש נבואה. אני סבור שיש כאן השפעה מצדדים לא טהורים. עד כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:45 |
|
| |
העניין הוברר
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:46 |
|
| |
בס"ד יום א ו ניסן התש"ע
ידידי הנכבד
אין פה שום השפעה אלו המסרים שאני קיבלתי ישירות מהקב"ה ולא מד.ג.
כך הסגנון שקיבלתי רציתי לכתוב בצורה אחרת אבל אמרו לי לכתוב בצורה כזאת
המסרים שהתקבלו המסרים אמיתיים וקיבלו חותמת מספר "בן לאשרי" מהצדיק מרעננה הרב יצחק הוברמן הכהן זצ"ל
בפרשת ויקרא ,כיוונו אותי מהשמים לאמת לאמיתה של תורה שיש לצום אני לא מקבל שום תכתיבים של אף אחד
ברוך ה' דעת תורה מנחה אותי והאמת נר לרגלי ואין שום משוא פנים בתורה .
חייבים לצום השנה בפסח "מלחמת גוג ומגוג בפתח " כמו שמרדכי היהודי צם בליל פסח כך קיבלתי הוראת שעה
פיקוח נפש דוחה את חג הפסח קיומו של עם ישראל קודם לעשיית מצות חג הפסח !!
תוקן על ידי shay98 ב- 21/03/2010 14:39:31
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 11:48 |
|
| |
בס"ד אכן חובת השעה לעסוק בחכמת האמת והזוהר הקדוש להתנא האלד'י רשב"י "בזה החיבור שלך שהוא ספר הזהר יצאו מן הגלות ברחמים " כדברי אליהו הנביא לרשב"י זצ"ל יש להזהיר את האנשים שסכנת שמד מרחפת על ישראל !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 12:06 |
|
| |
בס"ד אומר הנביא מלאכי ג "וְקָרַבְתִּי אֲלֵיכֶם לַמִּשְׁפָּט וְהָיִיתִי עֵד מְמַהֵר בַּמְכַשְּׁפִים וּבַמְנָאֲפִים וּבַנִּשְׁבָּעִים לַשָּׁקֶר וּבְעֹשְׁקֵי שְׂכַר שָׂכִיר אַלְמָנָה וְיָתוֹם וּמַטֵּי גֵר וְלֹא יְרֵאוּנִי אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת:"
"וְעַתָּה אֲנַחְנוּ מְאַשְּׁרִים זֵדִים גַּם נִבְנוּ עֹשֵׂי רִשְׁעָה גַּם בָּחֲנוּ אֱלֹהִים וַיִּמָּלֵטוּ:" "הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא לִפְנֵי בּוֹא יוֹם יְהוָה הַגָּדוֹל וְהַנּוֹרָא:" "וְהֵשִׁיב לֵב אָבוֹת עַל בָּנִים וְלֵב בָּנִים עַל אֲבוֹתָם פֶּן אָבוֹא וְהִכֵּיתִי אֶת הָאָרֶץ חֵרֶם:"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 18:15 |
|
| |
בס"ד אור ליום ב ז ניסן התש"ע
המצב מאד קשה והכינו כבר קברים ל80000 איש ה' יצילנו רעידות אדמה קשות כמ"ש
"המביט לארץ תרעד יגע בהרים יעשנו " כמו שאמרו רז"ל בירושלמי ברכות פ"ט הלכה ב
שזה נאמר בשעה שאין עושים רצונו של מקום עש"ה .
תוקן על ידי shay98 ב- 21/03/2010 18:22:22
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 18:30 |
|
| |
בס"ד אור ליום ב ז ניסן התש"ע הדבר נחתם בדם בביה"ד של מעלה ויש לצום השנה בפסח אנשים רדומים וחושבים יהיה טוב ולא מבינים את גודל סכנת השמד המרחפת על ישראל ופתחתי במוצאי שבת נפתח לי במגילת אסתר פרק ד פס' ג "וּבְכָל מְדִינָה וּמְדִינָה מְקוֹם אֲשֶׁר דְּבַר הַמֶּלֶךְ וְדָתוֹ מַגִּיעַ אֵבֶל גָּדוֹל לַיְּהוּדִים וְצוֹם וּבְכִי וּמִסְפֵּד שַׂק וָאֵפֶר יֻצַּע לָרַבִּים:"
זה סימן משמים שהולך להיות דברים מאד קשים והקב"ה הולך לטהר את הארץ כמ"ש "וגם את הנביאים ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ" וגו'
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 00:43 |
|
| |
בס"ד אור ליום ג ח ניסן התש"ע אכן המסרים שהתקבלו בשבוע האחרון מאד מזעזעים והרגשתי חולשה מאד חזקה בכל הגוף אלו דברי ה' על זה שעם ישראל מקשים עורף ולא רוצים לשמוע את דברי ה' אכה אתכם מכה אחר מכה ללא רחמים כי איניכם שמים על לב לדברי הוי"ה תקבלו את קללת ה' לכבוד חג הפסח עם מלחמה גדולה של עשרות אלפי הרוגים ביעור חמץ גדול ואקיים בכם את מאמר הנביא "וגם את הנביאים ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ " וגו'
|
|
|
|
|