שנונה בשינה חחחשקדנית _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מכל הדברים שאת כותבת עלי.... (מה עשית ממני?? ה' ישמור מי אמר שזה נכון???)מיואשת מהלימודים חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחח....אני אומרת שזה נכון, מהסגנון כתיבה שלך זה בולט, את שקופה!!! ;-) חחחחחח...תולעת ספרים... (וזה חייב להיות נכון!!!) _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
את אומרת.. אני לא בטוחה. (ואני ב'מת לא שקופה...)נכון! בטח נכון!כנ"ל. יא' תולעת.. כירסמת לי את כל העמודים בספR!! _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בטח שכן... לא לזלזל בקביעות שלי... ;-) אני פסיכולוגית מלידה... אמממ.. עיקבית.. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
את יודעת שפסיכולוגים צריכים בעצמם פסיכולוג....טיפוס מחמיא _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
יש לי פסיכולוג צמוד....חחחחחח...... דווקא לא... חברותית.. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מעניין מי הפסיכולוג של הפסיכולוג שלך חחחלא?? אני הרגשתי שכן על בשרי...מחושבת _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחח... הפרופסור שלו???דווקא לא אני טיפוס ביקורתי.נכון...זהירה... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חחח לא בנתי... כל מה שכתבת פה זו ביקרות?? ;-)אוהבת לדעת עווודדד _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה פתאום ביקורת?? זה נראה לך ביקורת?? ;-) נכון... קולעת למטרה.. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חחח אני לצחוקת איתך.שקופה חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)