אני שקופה??? אמממ...אולי במקום לתת לי לנחש ספרי לנו קצת על עצמך??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חוצפנית... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מודרנית _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
אממ... תלוי במה...נדיבה _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חנפניתחחחחחחחחחח סתםם (: _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
תחזרי בך...חחחחחחחח....... ישירה.. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חזרתי בייישירה זה טוב או לא ? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
תלוי. אממ לא כ"כ ספקתי להכיר אותך. נלך על מה שבטוח אוהבת מוזיקה חסידית_________________תוקן על ידי מעשהיה ב- 20/05/2010 15:45:33 מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תוקן על ידי מעשהיה ב- 20/05/2010 15:45:33
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה לא שווהמה תיקנת שמה? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
כתבתי בפוט במקום בטוח.יאלה עפתי _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחח... תפרשי את זה איך שבא לך...ציפור.. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מוצ'ניק תני לי להכיר אותך יותר כדי לדעת מי ומה את...וד פעם אחת את מגיבה את מקבלתץ ממני וואחחחחתתת ;-) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)