בית פורומים שידוכי חרדים

סטארטאפ לבני ובנות הציבור הליטאי והחסידי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2010 13:44 לינק ישיר 

טיע כתב:
בס"ד

יופי, אני שמחה שכולם פה נגד הרעיון הזה!
ואני מקווה שאותו חבר שלי רואה את הדברים ומבין שגם חסידים מודרנים יהיו אשר יהיו יש ותמיד ישאר בהם קורטוב מהחסידיות שהם ינקו בילדותם, וקשה לגשר בין הציבור הליטאי לחסידי.

תודה לכל מי שהגיב!

יפה לך!!!
אז למה בגדר חבר??????????????????

למה לא בגדר חבר?
אני לא חיה בעולם סטרילי נטול בנים. מה לעשות?
אז כן, אין לי דרך אחרת להגדיר קשר טוב (לא רומנטי) לגבר שאני מכירה ובקמיוניקציה רוטינית איתו, אלא רק בתור "חבר". מפריע לך או למישהו מפה זו בעיה שלכם בלבד!

barbrav - לא נעים לי להגיד לך אבל כל התגובות שלך לאורך כל השירשור היו אינפנטליות ולא לעניין.
לא כל החסידים אוכלים דג מלוח עם הידיים, ולא כולם נמנעים מללכת עם הנשים שלהם באותה מדרכה. אז לפני שאתה מגיב על נושא שאינו נהיר לך דיו  מתחילתו ועד סופו, מוטב שכלל לא תגיב מאשר שתגיב ותגרום לעצמך בושות!

אני לא בחורה חסידית אבל אין לי שום דבר נגד אנשים חסידים. איש איש באמונתו (וכן במנהגו) יחיה.
אני מכירה מלא משפחות חסידיות מעולות שמתנהגות נורמטיבי לחלוטין, חוץ מהקטע של הטישים, הלבוש והרבה ומי אמר שזה רע?
רק מה? אני לא רואה כ"כ דרך לגשר על הפער המנטלי בין ליטאים לחסידים, למרות שיצא לי להכיר זוגות שעשו "התבוללות" שכזו והתחתנו זה עם זו ומאד הצליחו! - ואולי על זה נאמר: "בכל כלל יש יוצא מהכלל"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 13:58 לינק ישיר 

בס"ד
טוב,שנונה.
אני מסיקה שאת שייכת לזרם המזרוחניק.
כי רק אצלם ההתערבבות של הבנים והבנות הינה
בגדר נורמה.
ואם כך מה לך ולחסידים???
אלא אם כן היו לך דעות קדומות(דרך טלויזיה,ספרים וכו')

אין לי בעיה עם זה,ממש לא!
תבלי עם חבריך היפים.
אני דוגלת בתזה של "איש באמונתו יחיה"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 14:04 לינק ישיר 

בס"ד

טיע, תסיקי בכייף מה שאת רוצה. אני כתבתי את דעתי ומאיזה מגזר אני שייכת לא רלוונטי בעליל לנושא!
וכמעט ואין לי ספק שאת בגיל 19 גג 20 אם ככה את מגיבה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 14:14 לינק ישיר 

כדי לא להיכנס לנק' אישיות, נעמיד דברים על דיוקם.

אנשים רוצים להתחתן ולבנות את ביתם ללא חילוקי דעות ועם אנשים דומים להם ככל האפשר. 
לכן זה די נדיר שחסיד יתחתן עם ליטאית או ליטאית עם מזרחי.
אלא אם אחד הצדדים משנים את דעתם ושיוכם המגזרי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 14:31 לינק ישיר 

shira88 כתב:
כדי לא להיכנס לנק' אישיות, נעמיד דברים על דיוקם.
אנשים רוצים להתחתן ולבנות את ביתם ללא חילוקי דעות ועם אנשים דומים להם ככל האפשר. 
לכן זה די נדיר שחסיד יתחתן עם ליטאית או ליטאית עם מזרחי.
אלא אם אחד הצדדים משנים את דעתם ושיוכם המגזרי.

נכון מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 15:46 לינק ישיר 

בס"ד
שנונה..
חחחחחח.......
גמרת עלי עכשיו.............
מזמן עברתי את גילאי ה-19 20 ואפילו 22.....
אבל בכיף הייתי חוזרת אליהם!!
כוונתי הייתה כזאת:
בחיים לא ראיתי חרדים שערבוביה של בנים ובנות זה
דבר לגטימי אצלם
(אלא אם כן מדבור על הורים שבבניקים!!).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 19:55 לינק ישיר 

שNונה כתב:
בס"ד

barbrav - לא נעים לי להגיד לך אבל כל התגובות שלך לאורך כל השירשור היו אינפנטליות ולא לעניין.
לא כל החסידים אוכלים דג מלוח עם הידיים, ולא כולם נמנעים מללכת עם הנשים שלהם באותה מדרכה. אז לפני שאתה מגיב על נושא שאינו נהיר לך דיו  מתחילתו ועד סופו, מוטב שכלל לא תגיב מאשר שתגיב ותגרום לעצמך בושות!

קימות בחורות חסידיות שרוצות בחור ליטאי! וזה קורה בדר"כ (היו מקרים שלא) בגיל מבוגר.
כמובן שהם לא זכו לנורמה ישיבתית רגילה, כי בחור מחברון וכו' נורמלי מוצלח לא ייגש לכזאת הצאה.

אני מכיר מקרה על בחורה חסידית מבוגגרת שהתחתנה עם בחור ליטאי, ויש להם ילדים בקיצור הם חיים באושר ועושר.
בזה אף אחד לא אמר שיש משהו פסול!
אבל לבוא ולשדך בין כלל הציבור סתם כי זה רעיון יפה, זה חוסר אינטליגנציה מינמלית זו מחשבה פשטנית חסרת כל הבנה בסיסית בהליכות הבית השונות!!!
איך בחור מחברון או מכל ישיבה ליטאית נורמטבית יכול בכלל להיסתדר עם בחורה חסידית, וכן איך בדיוק יפגשו???

הם יפגשו בין האירוסים לחתונה? הם ידברו בטלפון? האם הרב'ה יסדר קידושין או הראש ישיבה??

בהתחלה עניתי בציניות על השאלה חסרת ההשכלה ששאלת, אבל לאחר שגיליתי את עמקות מחשבתך עניתי תשובה רצינית.
חג שמח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 21:42 לינק ישיר 

תוקן על ידי נאות ב- 28/03/2010 21:45:56

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סטארטאפ לבני ובנות הציבור הליטאי והחסידי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.