| נשלח ב-8/4/2010 21:33 |
|
| |
כתבתי את מה שציטטת, אבל לא כתבתי שבעקקבות כך הוא ייכנס בניק הנורמלי שלו....
מישהו הולך תמיד איתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 21:34 |
|
| |
בואנ'ה אתה דפוק....
ברור שאת זה אני כתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 21:35 |
|
| |
| שי_קאהן כתב: |  | ילד מפגר...
כתבת ששלחת למנדי הודעה פרטית ולא הגיב, אמרתי שבעקבות זאת הוא יידע כעת שעליו להכנס בניק הנורמלי שלו.
|
|
כעת זה מובן? הגננת מרשה לך לכתוב בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 21:36 |
|
| |
אבל זה קשור לניק הנורמלי של מנדי, וזה לא קשור בכלל למה שאני שאלתי אותך מדוע אמרת שיש לי 3 ניקים, הבהרתי את עצמי??? שי עבור טוטאלית לצ'אט כדי שהדיון על החתימות יהיה רק שם.........טוב???
מישהו הולך תמיד איתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 21:48 |
|
| |
זו תשובתי האחרונה לך בכל עניין ונושא.
קרא את סדר ההתכתבות ותראה איך עניתי לך על כל שאלה, תשובה. אתה פשוט לא יודע קרוא וכתוב ולכן עד שלא תדע לקרוא לא תוכל לכתוב בפורום.
אל תיקח את זה אישית... כשתגדל תבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 21:51 |
|
| |
תודה שי -באמת!!! עכשיו כמה דברים ברצינות: 1)למה א"א להעלות תמונה אישית שתוצג הניק שלי? 2)למה צריך קוד אבטחה של 3 ספרות בשליחת הודעה פרטית? כל דרדק יודע לקרוא 3 ספרות???!!! תודה רבה מראש!!!
מישהו הולך תמיד איתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 11:47 |
|
| |
למה א"א להעלות אאוטר ולמה צריך קוד אבטחה זה שאלות שלא אמורות להיות מופנות לחביר הפורום וגם לא מעל גבי הפורום.
למה א"א להעלות אאוטר תשאל את הנהלת הפורום אולי מחשש שיעלו תמונות שאין מקומן כאן? למה צריך קוד אבטחה? ממקרים שהיו בעבר ושימושים בלתי ראויים שנעשו בתיבות הפרטיות בחרה הנהלת האתר ליצור חותם אישי על כל הודעה שנשלחת לתיבה הפרטית להקל על איתור השולח [ גם במקרה והוא שולח ממחשב אחר שלא שלו ] לצורך כך נדרש קוד אימות וזה הקוד שנדרשים להכניס כששולחים הודעה פרטית, זה מונע אפשרות של שיבוש הsystem ומונע את האפשורת לשלוח הודעה בשם של מישהו אחר.
אם אתה לא יודע לקרוא 3 ספרות... אל תשלח הועדות פרטיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 12:16 |
|
| |
1) אבל עדיין יש ניקים שיש להם תמונה!!!
2) התכוונתי שהיא גופא, בגלל שכל אחד יודע לקרוא 3 ספרות אז זה לכאורה מיותר, אבל עם ההסבר שלך, נו, בסדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 16:06 |
|
| |
שי לא למדת כלום ממידד תגיד לי..??דבר יפה..דבר לאט... מזה כל הכינויים האליו שכתבת פה??'דפוק'..'מפגר'...מה נהיה??זה לא יפה ולא מכובד...בטח לא לאדם במעמדך... סורי שאני מתערבת אבל הייתי חייבת למחות פשוט..... יומטוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 16:08 |
|
| |
צודקת.......נכנס בך רוח שטות???
תלמד ממידד
דבר יפה.....דבר לאט..........
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 16:09 |
|
| |
שי, היא צודקת במאה אחוז!!!
(ותעשה לי טובה, אל תיקח ללב, זה עולה בעצבים של שנינו!!!)
|
|
|
|
|