-ישיבה בויס שרים שירים שמעולם לא בוצעו על הבמה -להקת מנוחה עם שירים חדשים מתוך אלבומם החדש - 'שמע ישראל' -אלי גרסטנר יציג שיר חדש מהאלבום הבא של ישיבה בויס ו..... -יעקב מרדכי גרסטנר!!
תזמורת 'ישיש' תלווה את הערב.
כשאלי גרסטנר היה בארץ הוא אמר לי שההופעה הזאת לא תצולם ל-DVD. ההופעה מצולמת ל-DVD אחת לשנתיים, ומכיוון ששנה שעברה יצא YBC LIVE 3, בשנה הבאה מתוכנן לצאת YBC 4.
(הייתי אמור להיות שם.... בסוף זה לא יצא אל הפועל בעיקר בגלל שישיבה בויס מגיעים להופיע בארץ בקיץ. אז היעד הבא מבחינתי הוא בר המצווה של יעקב מרדכי בשנה הבאה, או YBC LIVE 4)
בסוף מתברר שגם זמרולו לא בסביבה, ככה שאין לנו שליח למופע. כמה חבל
נשלח ב-2/4/2010 06:51
גם יושר ועט שם?, היו ומה אם גריני?
נשלח ב-2/4/2010 16:43
קצת_שמחה כתב:
גם יושר ועט שם?, היו ומה אם גריני?
עט לא טס לשם, והשתיים האחרות לא ממש בסטייל של גרסטנר :)
עט, תודה על הוידאו! נראה שהמופע הזה לא היה מושקע במיוחד. במחשבה שנייה, אולי טוב שדחיתי את הטיסה לשנה הבאה, כי המופעים המצולמים ל-DVD הרבה יותר טובים!! (לא שהייתי מתנגד להיות גם במופע הזה..) שימו לב איך כולם גדלו! הקול של תני מרטין השתנה לגמרי! גם הקול של יעקב מרדכי מתחיל להשתנות... וזה מפחיד. (למרות שזה היה צפוי.. הרי ברור שהם לא יישארו במקהלה לנצח. כשאלי היה בארץ שאלתי אותו אם יעקב מרדכי ישיר באלבום הבא של ישיבה בויס, והוא אמר 'אולי'..) אהבתי שאלי שלום שר את המלאך במבטא ישראלי (חלק לחלוטין, הוא חייב להיות ישראלי במקור) חבל שלא צילמו גם קטעים ממנוחה, אלי גרסטנר, ויעקב מרדכי. (או שיש קטעים כאלו?! עט, אל תשכח לעדכן אם תמצא משהו)
אני מודע לזה שאני כותב יותר מדי ראשי תיבות, אבל אני לא מצליח להיפטר מהעניין...
חכה,האנשים רק הגיעו הביתה.......... בטח בהמשך יביאו עוד........... אבל כבר יהיה אסור לשמוע שירים..............:(
נשלח ב-6/4/2010 15:26
שאלה לדניאל: מתי נפגשת פנים מול פנים מול אלי גרסטנר?(אם אפשר תאריך,שעה ויום בלועזי ובעברי זה יהיה טוב)
טנקסס.......
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 06/04/2010 23:18:05
נשלח ב-6/4/2010 15:54
לא זוכר תאריך מדויק (אולי דניאל יזכור) אבל נפגשנו איתו בראיון שהיה איתו ברדיו קול חי
תוקן על ידי עטT ב- 06/04/2010 15:57:04
נשלח ב-6/4/2010 16:19
הא נגיד אבל לא הבנתי מה דניאל קשור לגרסטנר הזה? על כל הפירסום שהוא עושה לאלי גרסטנר הוא נקבל על זה כסף?אם כן מי משלם לו? ואשמח לקבל תאריך בעברי ובלועזי וגם שעה אם אפשר...
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 06/04/2010 23:18:35
נשלח ב-6/4/2010 16:20
*טעות שלי שאלתי אם הוא מקבל על זה כסף ואם כן מי משלם לו ואיך הוא הגיע לאלי גרסטנר הזה בכלל הוא המפיק שלו כאילו?????
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 06/04/2010 23:19:10
נשלח ב-6/4/2010 16:33
הוא רק מעריץ.............. לא מפיק,לא אמרגן ולא יחצן..............
נשלח ב-6/4/2010 18:40
פסנתר_כנף כתב:
אני מודע לזה שאני כותב יותר מדי ראשי תיבות, אבל אני לא מצליח להיפטר מהעניין...
התכוונתי ליותר מדי סוגריים...
נשלח ב-6/4/2010 19:01
אז אפשר לערוך............ (אני מודע שאני כותב עם יותר מדי נקודות.......................)
נשלח ב-6/4/2010 19:05
ולשאלות 'היחצנית'.. (אגב, תעשי טובה לאנושות ותקטיני את החתימה שלך. זה מפריע לעין, או שפשוט אל תוסיפי אותה בפורום שלי כי זה יוצר אוירה ילדותית) ----- פגשתי את אלי גרסטנר בתאריך 20/1/10 ה' שבט תש"ע בסביבות שעה 17:00 במשרד היח"צ של קובי סלע במסגרת ראיון שערך אתר 'חסידיניוז' (גם לי יצא לשאול כמה שאלות) יותר מאוחר באותו יום גם עט הצטרף לראיון נוסף שהתקיים עם אלי ברדיו קול חי בסביבות השעה 21:00.
אני ועט פתחנו את הפורום הזה מיוזמתנו ואנחנו לא מקבלים שום תשלום על כך, אנחנו מנהלים את הפורום בתור מעריצים ולא בתור מפיקים/יחצנים. אלי גרסטנר הוא בעצמו מפיק ואין לו צורך במפיקים, מה שכן - יש לו אמרגנים. בחו"ל ש את המשרד שלו, ובישראל האמרגן שלו הוא דוד פדידה.