בית פורומים פרחי מיאמי

The new miami experience 2 סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2010 21:31 לינק ישיר 
The new miami experience 2 סיקור + תמונות

ההופעה היה מאוד יפה היה תזמורת רגיל
ארי ברוין לא היה בהופעה הקול של יאיר כבר לא מה שהיה פעם אבל יש כמה טובים וחדשים ה"אייל"החדש ועוד כמה וזה אתם תראו בקליפ שם אתם יכולים לראות כולם וירחמיאל מכריז את השמות,

יש לי ווידיאו של כמעט כל ההופעה בקשו ממני כמה פעמים לא להסריט אז הקלתי עם מצלמה דיגיטלית,

אני יכתוב הכל כמו הסדר איך שזה היה בהופעה,

התחיל ממש בדיוק(אולי כמה דקות איחור)7:45PM עם זמר חדש יוני זיגלבאום שמעתי אותו כמה פעמים והוא שר ממש יפה וטוב אני ממליץ אותו לחתונות הוא שר את השיר" היסח הדעת" של האלבום של יוסי גרין. ואח"כ שר מחרוזת שירים של פרחי מיאמי השיר הראשון היה "sunshine" אח"כ השיר נקדש ושר את זה ממש יפה הוא קיבל מחיית כפיים ענק ובזה הוא סיים להערב,

ועכשיו הגיע הטור של שלומי גרטנר ונכנס עם השיר "ניסים" של האלבום הראשון שלו(גם השיר הראשון של האלבום)
ואח"כ שר השיר "השמים" של הדיסק החדש  ואח"כ את השיר "אשרי מי" גם של הדיסק החדש.

אחרי השיר מישהו מהקהל צעק happy birthday הוא התכוון להשיר happy birthday שנמצא בהדיסק החדש שלו ושלומי אמר "זה מעניין שאתה אומר את זה היום יומולדת לאשתי ומחר שלי" אבל הוא לא שר השיר הזה בסוף הוא שר השיר "קודש היא לכם" של הדיסק הראשון וכאן הוא סיים.

והנה שלומי יוצא ומכינים את הבמה להילדים שנמצאים במקהלה הכי טובה בעולם פרחי מיאמי ויואלי(מה השם שלו?)כבר צועק "ירחמיאל ביגון ענד מיאמי בויז קוויער" והנה הם נכנסים עם חולצות כחולות זה היה נראה ממש יפה והתחילו עם מחרוזת מעניין שירים באנגלית(יש לי ווידיאו) יותר מאוחר ירחמיאל אמר שזה מתוך האלבום שייצא ממש...מי מנחש???? נכון אתם יודעים טוב...ממש בקרוב...התחילו עם" שירו לו" ומשם ל"the simcha song" ומשם להשיר" שבת ירושלים" ומשם ל"בסייעתא דשמיא" כל זה היה בקצבי עם כמה סולואים וטובים וכאן זה הסתיים ומיד התחילו השיר מעם ה' כאן "לא" היה טעויות באמצע השיר עם הפלייבק...ביצעו את זה יפה...

וכאן ירחמיאל דיבר להקהל אמר שהאלבום "ultimate miami" יוצא לקראת ל"ג בעומר או חג שבועות(נראה) וגם אמר שייצא אלבום רגיל...כן ממש בקרוב...לא אמר תעריך...
ועכשיו יהיה שיר חדש של האלבום הרגיל שייצא השיר הטוב כי לא כלו רחמיך של מודים(מתוך מודים) והיו כמה סולואים חדשים(חמודים. יש לי ווידיאו) ומיד אח"כ שרו השיר" איום ונורא" ועשו הפסקה,

אחרי ההפסקה נכנס יואלי(מה השם?)והזמין את האלומני להבמה ופתחו עם השיר its min hashomayim ובאותו מחרוזת(medley)שרו כלל ישראל together ואח"כ מנחם אמר מזל טוב אני חושב לאלי סינרייך שהוא התארס ואח"כ התיישב מנחם קליין על הפסנטר ושרו ביחד שיר חדש ש מנחם קליין הלחין השיר נקרא "אברכה" זה הכל להאלומני.

אח"כ חזר שלומי גרטנר עם השיר "say asay" השיר הראשון של הדיסק החדש ואחרי השיר הוא אמר תודה לירחמיאל על זה שהוא הזמין אותו ועוד כמה תודות ואח"כ שר את השיר "אם אין אני לי מי לי" של הדיסק הראשון שלו וכאן הוא סיים(לעכשיו)

אח"כ עשו פרסום להחנות הגדול "pomogranate"(רימון?)עם קטע ווידיאו חמוד של המקהלה יש לי את הווידיאו מאוד חמוד!!!
ומיד אח"כ הם נכנסו עם השיר משיח לבוש עם חולצות של pomogranate עם כובע של pomogranate גם ירחמיאל לבש כך היה מאוד חמוד...ואח"כ היה "מחרוזת קירוב" הסולואים היו כל "האחים" של המקהלה יש לי ווידיאו היה מאוד יפה השירים היו I want to know הסולואים היו האחים הרשקוביץ ויאיר קניג המשך של השיר עם אלברט אייל ומשה יעקב בראון ויהודה גורקין
אח"כ עברו להשיר one by one עם האחים הרשקוביץ ועם האחים אברמוביץ ועם אחים ג'קובסון(איך שהקול שלו הלך) וכאן זה הסתיים.
וכאן נכנס כל המקהלה ושרו עוד שיר חדש שיהיה בהדיסק החדש(הרגיל)והשיר נקרא "מלך" וממש בהתחלה מישהו אמר לי לא לצלם אז החלפתי להמצלמה דיגיטלית אז יש לי רוב של השיר החדש.

אחרי השיר מלך ירחמיאל התיישב על הפסנתר והזמין את שלומי גרטנר ושרו ביחד השיר מהרה ה'(הוותיק)וכאן נכנס כל המקהלה סביב הפסנתר ושרו מהרה ה' של הדיסק "יבא" עם עקיבה אברמוביץ.ואח"כ יאיר קניג התחיל את השיר when. ואח"כ שלומי גרטנר התחיל לשיר עשה עשה של הדיסק שלו לאט וכאן יושי בנדר נכנס ו ירחמיאל שאל את שלומי "אין כבר שיר עשה עשה של פרחי מיאמי? אז שלומי התחיל לשיר עשה למען שמך של פרחי מיאמי(זוכרים ארי גולדווג עם פיאמנטה?)ושר את זה ביחד עם יושי בנדר.אח"כ ירחמיאל אמר שצריכים עוד זמרים כמו שלומי גרטנר והתחילו לשיר we need you עם ארי שלום קאהן וכאן הסתיים הקומזיץ. יש לי קליפ של המצלמה הדיגיטלית של כל הקומזיץ.

אחרי הקומזיץ שרו The hand of hashem שגרשון וורובה שר במופע מיאמי 1 אבל כאן שרו כל המקהלה השיר הזה.
ואחרי זה ירחמיאל הכריז כל השמות של הילדים וסיים את ההופעה עם השיר יבא ויושי בנדר גם שר איתם ביחד והיה לו סולו ביחד עם יאיר קניג.

עד כאן הסיקור שלי על ההופעה.

סיכום: אני לא זוכר אם הייתי בעוד הופעה אחר שהיה כ"כ יפה כמו ההופעה הזה כמעט ולא היה פאשלות בכלל וממש נהנתי מכל רגע אני מקווה שאתם תהנו מהסיקור והתמונות.

ריבי אם יש מה לתקן שגיאות וכו' את יכולה לתקן אותם רק תעשי סימן איפה היה שגיאת כתיב.
אני מתנצל אם העברית שלי לא מצויינת אני מקווה שאתם מבינים מה שכתבתי.

(נכתב בע"ש חול המועד פסח מחו"ל)

תוקן על ידי elmonsey ב- 02/04/2010 21:36:43

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2010 22:41 לינק ישיר 

It sounds wonderful!!

Could you email me the videos/clips?

Thanx

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 01:03 לינק ישיר 

sure thing...

אני מתנצל אבל המחשב עושה לי בעיות אבל במוצאי שבת אני ינסה שוב לשלוח את הווידיאו אבל לעכשיו יש תמונות 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 01:05 לינק ישיר 

הנה המשך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 01:06 לינק ישיר 

יש עוד אבל זה יהיה במוצאי שבת המחשב עושה לי בעיות...

תגובות בבקשה זה לקח לי 3 שעות את הסיקור ועוד כמה להתמונות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 01:26 לינק ישיר 

תודה רבה על הסיקור והתמונות
מחכים לוידאו

אם אפשר לפחות של האלומניי (יש לי עניין אישי בזה)

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 22:18 לינק ישיר 

וואהווו! אלי!

ת ו ד ה ! ! ! 

איזה יופי! איזה כייף!!!

אני כבר ממש מחכה לעוד תמונות וכמובן לווידיאו ואז נוכל להגיב ביתר פירוט ואריכות!!!

ואני לא מתקנת כלום. יש קצת שגיאות, אבל הם כל היופי.
ואגב, השתפרות ניכרת בהחלט...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2010 23:58 לינק ישיר 

ואו, אלי כל הכבוד לך!!! הסיקור היה מדהים וההופעה נשמעת סוף הדרך, למי התכוונת כאשר אמרת: "איך שהקול שלו הלך"?????
בדיוק חשבתי לי: מעניין מתי ירחמיאל יבצע שוב עם הלהקה את השיר "ביי אונלי וון"??? ולהפתעתי כאשר אני קוראת את הסיקור שלך, אני נתקלת באחד המשפטים שבהם אתה מציין שירחמיאל ביצע את השיר הנ"ל. מי היה הסולן שביצע את הסולו הנבחר של עודד קריטי???? (אתה יודע לאיזה קטע אני מתכוונת)
אני מחכה כבר בכליון עיניים לראות את הקליפים שלך, ושוב כל הכבוד לך!!!
אוף.... מתי כבר תצא השבת בארה"ב?????

ועוד שאלה שכבר העלתי אותה באחד האשכולות כאן: תגידו לי מה דעתכם: האם ריצ'י אייל הוא ילד רגיל????
אני יסביר את עצמי: אני קצת מבינה בעיניינים האלו ומשום מה הוא נראה לי ילד מיוחד, שמתי לב לזה גם באותו סרטון של ההופעה שהיתה להם בה פשלה בשיר "ווי טרן טו יו" כאשר ירחמיאל הציג את הילדים הבחנתי בתווי פניו, וגם עוד משהו שחיזק את ההבחנה שלי זה שהקהל עודד אותו מאוד וקרא: "ריצ'י....ריצ'י... ריצ'י..." אפילו שבכלל לא ראיתי אותו שר סולו או משהו. לא העלתי את זה עד עכשיו כי חשבתי שאולי יש לי טעות, והלוואי וזאת טעות, ( ואני מעלה לכאן את אחת התמונות שאולי תסביר לכם למה התכוונתי:)

כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 01:00 לינק ישיר 

מיזה ריצ'י מבין כולם??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 02:41 לינק ישיר 

הקיצוני מימין, זה השמנמן עם הג'ינס הכחול כהה, החולצת טריקו הכחולה כהה, והכיפה הגדולה הכחולה כהה בעלת השוליים הלבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 09:45 לינק ישיר 

שלחתי לינק לכל מי ששלח לי את המייל שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2010 10:33 לינק ישיר 

תודה רבה, אלי!!!!!!!!!!!!
תגיד הכל אותו דבר??? כי יש 4 קבצים של AVI ועוד 2 של MP4????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 11:45 לינק ישיר 

לאחר צפייה מהנה בחלק גדול מהקליפים:

* חפשו את האשכול מההופעה בפסח, בשנה שעברה, שם, אמרתי, שימו לב לשמות הבאים: יהודה גורקין ועקיבא רבינא אברמוביץ
* הביצוע של THE HAND OF HASHEM  - מדהים!
* החדשים מתוקייייים!!!
*זו רק אני או השיר "מלך" חצי מעובד? אבל אם "משיח" זו דוגמא אז ייתכן שיש סיכוי טוב לשיר החדש הזה:)
*האברמוביץ הקטן נשמע שממשיך את מסורת המשפחה...

לא הבנתי מה תקעו את יושי שם ובכלל כמו שאמרתי כל הרבעייה הזאת לא הייתה צריכה להיות שם: דייויד, יאיר, יושי ונפתלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2010 12:02 לינק ישיר 

תודה רבה על כל ההשקעה והעבודה הרבה תנקס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 13:50 לינק ישיר 

בנימין רבינא תמיד היה מדהיםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!
תראי בקשר לרביעייה, זה לא שירחמיאל אומר לסולנים הבוגרים שלו, די זהו הגיע הזמן שתעופו מהמקהלה, זה הסולנים שבד"כ עוזבים מעצמם, ואם נחשוב על זה מעט הם הסולנים שהחזיקו הכי הרבה מעמד, רוב הסולנים עזבו כבר בגילי 13-14 והם כבר בני 15.
משום מה לוקח לקליפים המון זמן לרדת ואני קיצרת רוח, ולכן אני עדיין לא יכולה לשפוט, בקשר לרביעייה.

חוץ מזה לא הבנתי בכלל את הקטע של "הסופרייז", מה ביושי כל כך "סופרייז"??????????? (אלי בבקשה תסביר למה התכוונת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 14:29 לינק ישיר 

אלי, מה היינו עושים בלעדיך?
תודה רבה על הסיקור, הוא מרתק!

והקליפים...
לא זכיתי לקבל קישור אליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > The new miami experience 2 סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext