גריני כמו שאמרתי בסיקור התחלתי להסריט ומישהו אמר לי לא לצלם אז לקחתי המצלמה דיגיטלי בגלל זה יש לי רק חלק מהשיר אולי אני יקבל את זה מג'וש קבר בקשתי את זה מיד אחרי ההופעה
נשלח ב-4/4/2010 15:05
ולפני אני זז לעבודה הנה ההמשך של התמונות
נשלח ב-5/4/2010 23:31
בדיוק עכשיו אני באמצע לצפות בקליפים, אלי אין עליך!
לקחו ליאיר קניג את הסולו בשיר משיח, והעבירו אותו לאברמוביץ השני אני חושבת שקוראים לו עקיבא. אחד הילדים, שמן כזה, לא יודעת איך קוראים לו, עשה פשלה ברמה, בסוף השיר משיח הוא התחיל את הסולו שלו לפני הזמן, אתם יודעים בקטע הזה של הפללם........... או משהו כזה, ועד שהוא קלט שהוא שר לפני הזמן.....
נשלח ב-5/4/2010 23:46
השיר ההוא באנגלית שכל האחים שרו ביחד היה נורא חמוד.... האחים אייל היו מתוקים......... וגם האחים אברמוביץ- איך שכולם דומים............ והדואט של האחים הרשקוביץ - כמה שג'רמי מתחיל להזיכיר את דיויד בתנועות......... איזה באסה....... כמעט ואין סולואים ליאיר...... ואני לא מסכימה עם גריני הקול של יאיר נעשה בוגר ויפה יותר עכשיו מאשר לפני כן............ היה לו סולו רק בתחילת השיר. ויהודה גורקין שיחק אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הי אלי למה השיר החדש ההוא באנגלית נקטע באמצע??????????????????ממש רציתי לצפות בו!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-6/4/2010 01:16
השיר כי לא "תמו חסדיך..." או משהו כזה היה ממש יפה.... הקול של הסולן האחרון בשיר הזה נשמע ברמה.
שמתם לב ליאיר, הוא איבד את כל הכריזמה שלו הוא הפך לאדיש כזה, אחר,לא מחייך, לא נמרץ, כאילו כל העולם נפל על כתפייו, מסכן אני מרחמת עליו, הוא קיבל את הקטע של יושי בשיר "ווי טרן טו יו" והוא יכל לבצע אותו בצורה יותר מוצלחת, טוב אי אפשר להאשים אותו זה קשה לראות את כל הסולואים שלך מבוצעים ע"י סולנים אחרים, זה כמו לאבד את כל הקריירה.
נשלח ב-6/4/2010 17:38
ליאיר אין כמעט קול.
הוא אדיש כי אין לו סיבה להיות אחרת.
בנדר נמצא בהופעה בלי קשר, ובמחילה מכבודו, אבל הוא ממש לא חסר היכן שהוא לא נמצא.
יאיר רק הורס את הקול שלו יותר עם כל סולו.
מי שעדיין עוד הייתי נותנת לו מקום בדוחק זה הרשקוביץ. אבל זהו, לא יותר. עד כאן.
וזהו תפקידו של ירחמיאל להוציא ילדים שכבר "יצאו מכלל שימוש", וכשהוא לא עושה את זה כמו במקרה של יאיר-
הוא עושה פשוט עוול.
גם לילד וגם לקול שלו.
תוקן על ידי ריבי10 ב- 06/04/2010 17:39:17
נשלח ב-6/4/2010 19:44
וזה נכון במאה אחוז מי שיוצא כאן הכי מסכן זה הילד עצמו. נראה לי שבמקרה של יאיר והרשקוביץ- קשה לירחמיאל לוותר עליהם.
נשלח ב-13/4/2010 09:57
מילה לגבי הלחן של השיר "הטוב" (שיר כ"כ קליט ששמעתי אותו רק פעם אחת והוא לא מפסיק להתנגן לי בראש):
אני לא אוהבת את ההשוואות בין מיאמי לישיבה בויז, אבל - - - תעצמו רגע את העינים ותדמיינו את YBC שרים את השיר הזה, עם YMG (יעקב מרדכי גרטנר) והקולות הצווחניים ברקע (איתך הסליחה, פסתנר) - זה לא נשמע לכם לחן שמאוד מתאים להם? בכ"א הרבה הרבה יותר מתאים להם מאשר למיאמי???
נשלח ב-13/4/2010 10:04
לי הוא היה נשמע מתאים יותר לשלשלת ג'וניור.... :)
בעיקר בגלל הלחן.
נשלח ב-14/4/2010 03:50
muchnick כתב:
הי אלי למה השיר החדש ההוא באנגלית נקטע באמצע??????????????????ממש רציתי לצפות בו!!!!!!!!!!!!
איזה שיר תזכיר לי?
נשלח ב-14/4/2010 14:08
אממ...לא כל כך הבנתי את המילים, אני חושבת שזה אחרי הקטע שכל האחים שרים יחד.
נשלח ב-14/4/2010 19:12
אלי, בקליפים שהבאת יש גם את המחרוזת שירים באנגלית ששרו האלומני???
מצ'ניק, אחרי הקטע של כל האחים הם שרו את "מלך" והוא נקטע באמצע הקליפ הארוך ונמצא בקליפ נפרד. אחרי זה הם שרו את The hand of hashem והוא מופיע בקליפ הארוך ב מ ל ו א ו ! ! ! (יופי של ביצוע! ורובו רק בגלל יהודה גורקין!)
נשלח ב-14/4/2010 22:10
האמת לא אהבתי את הביצוע של the hand of hashem זה לא על tone טוב (מי שמבין במוזיקה יודע מה אני מדבר)
נשלח ב-14/4/2010 23:17
הי תודה ריבי, הורדתי רק את 2 הקליפים משני הקישורים הראשונים, חשבתי שכל השאר זה אותו דבר רק בסוג קובץ שונה,טיפשי מצידי, אז לא טרחתי להוריד אותם, עכשיו אני אוריד.
נשלח ב-2/5/2010 18:36
בגלל חופשת הפסח שלי לא היה לי זמן לראות את הקליפים עד מוצש"ק ואז סוף סוף ראיתי שמע משהו אהבתי משמיעה ראשונה את השיר מלך אחלה שיר מבחינתי. וכן כול הופעה היתה משהו. ועוד דבר אם אני לא טועה בשיר מלך רואים את ירחמיאל מאחורי המקהלה מנצח על התזמורת (שזה עוד חידוש שעד עכשיו היה בעיקר פלייבק ולפי מה שהצלחתי לראות זה נראה שיש תזמורת מלאה) שזה הזכיר לי ותסלחו לי על ההשוואה הזאת אבל זה הזכיר לי את ישיבה בויז ושוב תודה על הקליפים