|
|
| נשלח ב-4/4/2010 12:25 |
|
| |
1. נשמע מעניין..=)
2. הבנתי...
3. חבל...
(אמסור לו...)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 12:50 |
|
| |
אני באופן אישי יכולה לאמר לך הרבה על הבנאדם רק לפי סוג העניבה שהוא לובש..... הצבע הדוגמא הצורה......אז....בנתיים תמשיכו להיחנק איתם...זה מזרים לי אינפורמציה....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 13:00 |
|
| |
| נאות כתב: |  | יש לי שאלה נוספת בנושא עניבות....
יעצבן אתכם אם אחרי חתונה אשתכם (ככה אומרים אישה שלכם??? =) תגיד לכם איזה עניבה ללבוש? |
|
זו מילה אם זכויות יוצרים, מאיפה שמעת עליה?????
פעם ראשונה שאני מוצא עוד משהו עלי אדמה ששמע על המילה!!!
ומנגינה, אני רוצה לראות מה תגיבי, על עניבה עם ציורי חרבות, או סתם מיקומאוסים, בקיצור רעיון לא רע להתחיל להוריד על עניבה עם פסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 13:02 |
|
| |
אני לא סובלת עניבות עם פסיםםםםם זה פרימיטיבי בעניי חסר מעוף ומרובעות
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 13:46 |
|
| |
מנגינה פסים זה ה-דבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 13:47 |
|
| |
(מה נסגר?!)
רק שלא תיהיה עבה.
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 14:03 |
|
| |
אני חושבת ביני לביני אם זה טוב הסמול שעשו פה או לא
לעניין העניבה מבחינתי תרגישו חופשי כן, לא, שחור, לבן גם עניבת קישואים הולך...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:02 |
|
| |
| נאות כתב: |  | יש לי שאלה נוספת בנושא עניבות....
יעצבן אתכם אם אחרי חתונה אשתכם (ככה אומרים אישה שלכם??? =) תגיד לכם איזה עניבה ללבוש? |
|
יכולת לומר או "נשותיכם תגדנה לכם" או "האישה תגיד לכם". כמו שכתבת משמע אישה אחת לאנשים הרבה.
ולגופו של עניין, תלוי אם יש לה חוש אסתטי טוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:04 |
|
| |
[quote]מנגינה פסים זה ה-דבר![/quote]
מה הדבר? היפה????
איכס.....אני לא אוהבת ממש לא! בייניש כזה מצומצם....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:10 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אני חושבת ביני לביני
אם זה טוב הסמול שעשו פה או לא
לעניין העניבה
מבחינתי תרגישו חופשי
כן, לא, שחור, לבן
גם עניבת קישואים הולך... |
|
בינך לבינינו התכוונת.
ומילא סמול - כבר נהיינו נספח לסבבה כאן, השם ירחם..
מהתגובות לעיל של מנגינה, שירה, שחר וקטנה, מסתבר שכשם שפרצופיהם שונים כך עניבותיהם שונים (או טעמן בעניבות), כך שעל כל אחד מוטל ללבוש עניבה לפי טעמו, ועל הבחורות מוטל להתייחס לעניין בהתאם, לא לפי אמת מידה אובייקטיבית כלשהי, שכן אין כזה יצור.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:12 |
|
| |
| מנגינהבלבן כתב: |  | [quote]מנגינה פסים זה ה-דבר![/quote]
מה הדבר? היפה???? איכס.....אני לא אוהבת ממש לא! בייניש כזה מצומצם.... |
|
אהה אני ממש אוהבת פסים בכל דבר חולצות, עניבות בין לגברים בין לנשים. על טעם וריח..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2010 21:40 |
|
| |
טוב אני אשקיע ואכתוב את תגובתי לאשכול...: מסופר על אדם אחד שהולך לרופא ופניו סגולות. הרופא בודק אותו בדיקות מקיפות ואומר לו לבסוף כי כנראה מדובר במחלה נדירה ושאין לו מושג איזה תרופה יכולה לעזור אם בכלל, וכנראה שנותרו לו רק מספר שעות לחיות... החולה מוכה תדהמה , חוטף את שוק חייו. נסער ומבולבל הוא מחליט לפחות לנצל את הזמן : רץ לביתו מוכר את כל רכושו ע"מ להנות מרגעיו האחרונים ע"י בילויים ונהנתנות. עם כמה מאות אלפי שקלים הוא שוכר מטוס פרטי ויאכטה מתפרע בבילויים שונים במשך כמה שעות. לקראת הערב הוא מחליט ללכת למסעדה הכי יוקרתית. מזמין תור ורץ לקנות חליפה ועניבה אופנתיים כיון שבלעדי הללו לא תינתן לו כניסה . הוא נכנס לחנות חלפות יוקרתית , בוחר לו עניבה מיוחדת עם חליפה מתאימה ומראה לבעל החנות כדי לשמוע את חוות דעתו. בעל החנות אומר לו לשחרר קמעא את העניבה כי רואה שהיא לחוצה עליו יותר מדי , והלה פוסל בזלזול ומגיב שכך הוא רגיל לענוד שנים את עניבותיו. המוכר מהנהן בראשו ועונה : אני בטוח ! למה נראה לך שפניך סגולות אם לא ביגלל זה ....???!!!!.................. [ סורי על האריכות ...]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2010 22:06 |
|
| |
זה בגלל שהוא לבש עניבת פסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2010 23:00 |
|
| |
תודה לכל המתקנים למינהם...התכוונתי "נשותיכם"...=)
ברבי,זכויות יוצרים?? זו מילה שלי..!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 00:36 |
|
| |
מותר לנו רק עניבות עם פרחים???.......וכמובן שיהיו בצבע ורוד (איכס) או סגול ולפחות משהו בסגנון וכמובן שתהיה על העניבה איזה ציור של.....בובת לא יודע מה.........
|
|
|
|
|