בית פורומים עצור כאן חושבים

ההבדל בין גבר לאשה בפוליגמיה - [הסבר פסיכולוגי]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2010 20:18 לינק ישיר 

הן רוצות אותך איתן בבית,ואת וזה אני לא מבין.

אולי תסבירו לי,אתם הנשואים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 20:36 לינק ישיר 

למה אני שותה לבד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2010 20:51 לינק ישיר 

אמשלום,

לשאלותיך:

1. הוכחתי את דברי די יפה, גבר (להבדיל מאשה) ילך כמעט עם כל אשה שתהיה מוכנה להתייחד איתו, לעומת נשים שממש לא, ויתרה מזאת, לפעמים אפילו גברים שהן מחבבות הם דוחות איתו את המגע מטעמים שונים... וכך גם הוכחתי את הדבר מהבדלי החיפושים באתרי הכרויות (עייני בהודעות הקודמות) בין גבר לאשה... וכן מכך שגבר לא מפתח יותר מידי אינטראקציה רגשית לאחר קיום יחסי - מין עם אשה... לסיכום: הגבר שונה מהאשה בנושא הזה, אין מה לעשות... אם תוכלי להפריך את הטענות אני אשמח לשמוע!

2. חברים שלי רובם נעים סביב גיל ה – 26 ומעלה... ואני לא חושב שזה עניין של גיל, הפוך הדבר, לכאורה היה יותר מקובל שבגידה אצל אשה בגיל צעיר תחשב כיותר מובנת, מכיוון שהיצרים של צעיר הם לא כמו היצרים של אדם שיותר מבוגר ומיושב בדעתו, אבל זה ממש לא ככה, ודו"ק.

נענערענע,

תודה על הגיבוי... מעריך את זה...   

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2010 00:52 לינק ישיר 

אמשלום:

הטענה שלנשים ישנו דחף מיני נמוך מזה של הגברים איננה רק סטיגמה או מיתוס גברי. טענה זו אמנם יכולה להיות שקרית, אך בכל אופן, היא איננה רק אגדה אורבאנית אלא נטענת במלוא הרצינות על ידי חוקרים - למשל, מתחום האתולוגיה (ראי כאן http://speznas.de/treatise.html למשל).
אצל היונקים, הזכר מוכן (עקרונית) לקיים יחסי מין בכל השנה בעוד שהנקבות מתרצות רק בעונות הפריון. לפי מה שטוענים האתולוגים, התרצותה של הנקבה האנושית לקיום יחסי מין כל ימות השנה היא התפתחות אבולוציונית מאוחרת הקשורה לאופן השגת האוכל בחברת ציידים-לקטים. (וראי בתחילת השרשור בכמה הודעות שכתבתי - שם הסברתי את התיאוריה ביתר פירוט).

כמובן שהדברים נאמרים באופן סטאטיסטי, לגבי רוב הנשים, לא לגבי כולן.

וחוץ מזה, פעם, לפני כמה שנים, התכתבנו, האם את זוכרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 08:18 לינק ישיר 

.

אמא שלום

אמנם אינני מסכים להשוואות שעושה רדף והשיג בין בעלי חיים לבין בני אדם (בין השאר, כי יש בעלי חיים המקיימים יחסים לאורך כל השנה, ולא רק בעונה), אולם עובדה מוכחת היא כי יש קשר בין רמת הטסטוסטרון בדם לבין רמת הדחף המיני. ככלל, כידוע, לזכרים יש רמות גבוהות יותר של הורמון זה בגוף. נשים שרמת הטסטוסטרון בדמם הועלתה, מראות עליה בדחף המיני - ומחקרים בנושאים אלו ניתן למצוא בקלות ברשת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 08:25 לינק ישיר 

למואדיב: א. השוואות אלו לא אני עושה אלא בילוגים עושים (וראה הפניה שנתתי) - אני אישית לא מביע דעה בנושא - רק מפנה למקורות, מספק אינפורמאציה, מציע הצעות וכו'

(אם כי אודה שטיעוניהם נשמעים בעיני משכנעים באופן כללי - אינני יודע לגבי הפרטים.

ההנחה הפשוטה של פסיכולוגיה אבולוציונית היא כדלהלן: אם אנו רואים התנהגות המשותפת לבני האדם ולבעלי חיים אחרים ואת ההתנהגות של בעלי החיים אנו מסבירים באמצעות X, אז אין שום סיבה נראית לעין דווקא במקרה של האדם להביר אותה בצורה Y. מעורבים פה , כמובן שיקולים של פשטות ההסבר, התער של אוקהם וכו) ;

ב. אמנם אולי ישנם בע"ח הפעילים מינית כל השנה, אבל, לפי המקובל אצל הביולוגים, לא כן אבותינו ההומינידים - אצלם זו התפתחות מאוחרת הקשורה למעבר להליכה על שניים ועל המעבר לאגירת מזון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 10:30 לינק ישיר 

[מואדיב,

ובכ"ז - ההשלכות החברתיות וה"עובדות" שהביא פוגמישו הן בעיקרן תוצאה של חיברות וציפיות חברתיות הן מנשים והן מגברים. זה הדבר שרציתי לדייק.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 14:25 לינק ישיר 

פוגמישו כתב:

1. הוכחתי את דברי די יפה, גבר (להבדיל מאשה) ילך כמעט עם כל אשה שתהיה מוכנה להתייחד איתו, לעומת נשים שממש לא, ויתרה מזאת, לפעמים אפילו גברים שהן מחבבות הם דוחות איתו את המגע מטעמים שונים... וכך גם הוכחתי את הדבר מהבדלי החיפושים באתרי הכרויות (עייני בהודעות הקודמות) בין גבר לאשה... וכן מכך שגבר לא מפתח יותר מידי אינטראקציה רגשית לאחר קיום יחסי - מין עם אשה... לסיכום: הגבר שונה מהאשה בנושא הזה, אין מה לעשות... אם תוכלי להפריך את הטענות אני אשמח לשמוע!

אני מוחה בשם כל הגברים בעולם, ואומר לך שאתה מדבר רק מהרורי לבך,

ממתי לגבר לא משנה לו הגיל של האישה ???
אולי עיוור צבעים\יופי ישכב עם כל אישה, אבל גם לא מכל גיל,
יודעי דבר טוענים שבגיל יותר מבוגר מתהפך היוצרות, כלומר שהגבר כבר לא מעוניין או אין לו כבר כוח לזה, אז האישה חומדת יותר,
שְׁאַל אָבִיךָ וְיַגֵּדְךָ זְקֵנֶיךָ וְיאמְרוּ לָךְ:

(אני מברך אותך ביופי וכסף ובעיקר בלב טוב, ואחרי זה נראה איך תשפוט את הנשים,)

בכללי אפשר לומר שאין הבדל, יש גברי קרים ויש נשים חמות וכן להפך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ההבדל בין גבר לאשה בפוליגמיה - [הסבר פסיכולוגי]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext