| נשלח ב-10/4/2010 21:40 |
|
| |
חדש! ניתוח גרפולוגי ע"י הגרפולוג ישי ליפשיץ
בס"ד
שלום לכולם,
אני שמח לבשר לכם שמהיום מצטרף אלינו לפורום הגרפולוג הידוע ישי ליפשיץ.
האתר של הגרפולוג ישי ליפשיץ http://www.grafolog.co.il/
מר ליפשיץ יצטרף לפורום ומידי פעם יגיב לשאלות בנושא זוגיות מתוך נסיונו רב השנים כגרפולוג בכיר וכאיש חינוך.
כמו כן, ייתן מר ליפשיץ ניתוח כתב יד בנוגע לשידוכים, מועמד מתאים, פגישות ובניית הקשר.
לשליחת כתב יד אל הגרפולוג:
לתיבה האישית - כאן
לפקס: 02-5715436 (נא לציין'פורום 'שידוכי חרדים')
או למייל: [email protected]
גולשים נכבדים ויקרים, נא לא לנצל במה זו עבור ניתוח כתב יד מלא באופן מקצועי.
ניתוח כתב היד במסגרת פורום 'שידוכי חרדים' אינו תחליף לניתוח מלא ומקצועי בתשלום מלא!
לא תהיה התייחסות לכל פנייה. הן מפאת חוסר הזמן והן מפאת העובדה כי לא כל כתב ניתן לפינוח גרפולוגי.
למען הסדר הטוב, מספר כללים למשלוח:
נא לשלוח שני דפים, באחד ציור עץ עם ענפים (על דף גדול ולא על פתק קטן), ועל הדף השני לכתוב כ- 7-8 שורות לפחות.
בנוסף, בכדי לוודא כי הכותב מאשר את שליחת הכתב, אבקש מכל שולח שיאשר בכתב ידו את הסכמתו לניתוח בפורום.
וכן: אנשים שולחים מכתבים אנונימיים לפקס. לא תמיד הם מתקבלים בצורה בהירה.
מי שרוצה ניתוח, עליו לסרוק את הכתב ולשלוח באימייל, או לחילופין לפקסס, אך להשאיר מס' טלפון, בכדי שאם יש בעייה במשלוח, אוכל ליידע אתכם. יש עדיפות לסריקה, משום שהכתב בהיר יותר.
הערה אחרונה:
הניתוח יעשה בעיקר בנושא הזוגיות ולא יכלול את כל מרכיבי הנפש כולם.
נ.ב. הגרפולוג יציג פעם בשבוע באשכול כתב יד אחד וניתוחו.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/06/2010 16:35:16
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 21:58 |
|
| |
כבודה של גרפולוגיה במקומו מונח. אבל מכאן ועד לחרוץ גורלות של אנשים בענייני שידוך? לא ולא!!! הקב"ה נתן לאדם תבונה, (למי יותר ולמי עוד יותר..), על מנת שישתמש בה, ויכריע על פיה את ארחות חייו. לילך אצל גרפולוג בענינים אלו, זה יותר מדי להתערב להקב"ה בעסקיו. לא כדאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 22:30 |
|
| |
למיטב הבנתי, גרפולוג לא בא לחרוץ גורלות אלא לתת קצת יותר אינפורמציה על הבן אדם. כאילו הלכת ושאלת חבר קרוב של המועמד והוא סיפר לך על תכונות אופי שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 23:13 |
|
| |
מסכימה עם הנ"ל...
אבל לא אכפת לי שישימו את הכתב שלי קבל עם ועידה....
אפשר??!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 23:30 |
|
| |
אכן אפשר. אולם אני מודיע מרא, כי לא אוכל להתייחס לכל הכתבים שיישלחו, הן מפאת חוסר הזמן והן מפאת העובדה כי לא כל כתב ניתן לפינוח גרפולוגי. כמו"כ, למען הסדר הטוב, מספר כללים למשלוח: נא לשלוח שני דפים, באחד ציור עץ עם ענפים (על דף גדול ולא על פתק קטן), ועל הדף השני לכתוב כ- 7-8 שורות לפחות. בנוסף, בכדי לוודא כי הכותב מאשר את שליחת הכתב, אבקש מכל שולח שיאשר בכתב ידו את הסכמתו לניתוח בפורום. הערה אחרונה: הניתוח יעשה בעיקר בנושא הזוגיות ולא יכלול את כל מרכיבי הנפש כולם. בברכה- ישי ליפשיץ
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 23:34 |
|
| |
רגע רגע רגע,כבוד הגרופולוג....
לסרוק את כתב הידי אל המחשב,ולשלוח אותו ואת דמות העץ אל התיבה האישית??
ורגע,אני לא נשואה,אז איך זוגויות??!!
(וקטע,אבל כל הגרופולוגים צופים לי את אותו הדמות לעתיד,מעניין...)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 23:38 |
|
| |
1. אכן, כך תעשי אם את מעוניינת לחסוך לי את הסריקה. 2. גם אם אינך נשואה, אולי מעניין אותך, איזה בעל אני חושב שעלייך לחפש, או לחילופין, לגלות מדוע טרם נישאת. 3. את ה"קטע" בסוגריים - לא כ"כ הבנתי. הייתי מרוצה, גם לולא הוספת זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 18:39 |
|
| |
למי שרוצה לקבל ניתוח מדוייק להלן הוראות נוספות:
אחד מן הדברים הניתנים לאיבחון אישיות האדם בכתב היד, זהו כושר הארגון, התייחסות למרחב ולזמן, עקבות, שיטתיות, קור או חום ביחס לזולת.
היכולת להסיק מסקנות בתחומים אלו, הם בעיקר, (בחלק מן הפרטים הנ"ל - בין היתר), נלמדים ממרחק השורות, משמירה על ישרותם, משמירה על קו אופקי ועוד.
כמובן, שכשהכתב נכתב על דף עם שורות, אנו מאבדים את האפשרות לתת ביטוי אישי ליכולות, או לכשלים שלנו בתחומים אלו.
על כן, תמיד ישנה עדיפות לפיענוח הכתב, בשעה שהוא נכתב על דף חלק. עם זאת, גם נייר עם שורות, נותן אינדיקציה לגבי תכונות אופי רבות וחשובות, היות וכתב היד עדיין בא לידי ביטוי גם כשהכתב הוא על נייר עם שורות.
אמנם, גודל הכתב, עשוי להיות מושפע מן המרחב שהוכתב ע"י מרחב השורות הקיים, וכן המרחק, היציבות והעקבות - כל אלו מאבדים את משמעותם, כשהכתב נכתב על שורות. מאידך, דווקא בגלל האילוצים המוכתבים לכותב, כשהנייר הוא עם שורות, ניתן לראות דברים שונים וחשובים,
החסרים בכתיבה על נייר חלק.
כגון: התייחסות הכותב לכללים, כיצד הוא מתחשב בשורות המוכתבות, האם הוא כותב בצמוד לשורה, עליה, תחתיה, או על גבה - מבלי להתחשב בקיומה. כל תופעה, ישנה משמעות.
על כן, נעדיף כתיבה על נייר בלא שורות, אך גם כתיבה על שורות נותנת מידע חשוב ורלוונטי.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 17:22 |
|
| |
בס"ד
הגרפולוג מחכה לדפים שלכם לאבחון.
תהנו ובהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 13:23 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
שלום לכולם,
אני שמח לבשר לכם שמהיום מצטרף אלינו לפורום הגרפולוג הידוע ישי ליפשיץ.
מר ליפשיץ יצטרף לפורום ומידי פעם יגיב לשאלות בנושא זוגיות מתוך נסיונו רב השנים כגרפולוג בכיר וכאיש חינוך.
כמו כן, ייתן מר ליפשיץ ניתוח כתב יד בנוגע לשידוכים, מועמד מתאים, פגישות ובניית הקשר.
לשליחת כתב יד אל הגרפולוג:
לתיבה האישית - כאן
לפקס: 02-5715436 (נא לציין'פורום 'שידוכי חרדים')
או למייל: [email protected]
לא תהיה התייחסות לכל פנייה. הן מפאת חוסר הזמן והן מפאת העובדה כי לא כל כתב ניתן לפינוח גרפולוגי.
למען הסדר הטוב, מספר כללים למשלוח:
נא לשלוח שני דפים, באחד ציור עץ עם ענפים (על דף גדול ולא על פתק קטן), ועל הדף השני לכתוב כ- 7-8 שורות לפחות.
בנוסף, בכדי לוודא כי הכותב מאשר את שליחת הכתב, אבקש מכל שולח שיאשר בכתב ידו את הסכמתו לניתוח בפורום.
הערה אחרונה:
הניתוח יעשה בעיקר בנושא הזוגיות ולא יכלול את כל מרכיבי הנפש כולם.
נ.ב. הגרפולוג יציג פעם בשבוע באשכול כתב יד אחד וניתוחו.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 11/04/2010 00:09:47 |
|
WOW כל הכבוד לך על היוזמה הברוכה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 14:33 |
|
| |
בס"ד
נו, ואת שלחת לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 14:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:23 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
נו, ואת שלחת לו? |
|
אין לי אף בחור על הכוונת כדי לשלוח לו... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:47 |
|
| |
בס"ד
מה זה קשור?
מר ישי ליפשיץ יכול לייעץ לך מי יכול להתאים לך וכ"ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 10:53 |
|
| |
האם גם כתב היד שלי עצמו יפורסם, או רק האיבחון עליו?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 11:39 |
|
| |
בס"ד
ברור.
אם לא כך, איך תשייכי את הניתוח אלייך? את רוצה שהגרפולוג ירשום את שמך?
אני לא חושב שיש מה לפחד מכך שיזהו את כתב ידך.
|
|
|
|
|