לא רוצה כן רוצה. אנשים חושבים שמשתנים אחרי החתונה. את גולשת אז גם הוא גולש. . .
נשלח ב-11/4/2010 22:40
אני חושבת שיש הבדל מהותי בין בחור שמתברבר בסמול לבין בחורה דבר ראשון אני מאמינה שמי שנימצא כאן לא נימצא רק כאן..... אלא מושטט בעוד הרבה אתרים אחרים by the wey....וחוצמיזה.... עלקקק בסמול.....מעניין מה מעבר....וד"ל ומה עם ביטול תורה...(סתם סתם ...זה סתם...) מלכתחילה אני לא ההיתי רוצה אולי לא ההיתי מורידה בגלל זה... אבל לא ההיתי מתלהבת בכלל.... וליטאי אל תגיד לי שאני צבועה וכו'....כי אני ממש לא כזאת אבל יש לי צד גדול להבין את אלו שלא רוצות בחור שהיה כאן כי יש הבדל תעשה משו אני חושבת שאתה מספיק "חכם " להבין במה דברים אמורים...!!!
נשלח ב-11/4/2010 23:11
מנגינהבלבן כתב:
אני חושבת שיש הבדל מהותי בין בחור שמתברבר בסמול לבין בחורה דבר ראשון אני מאמינה שמי שנימצא כאן לא נימצא רק כאן..... אלא מושטט בעוד הרבה אתרים אחרים by the wey....וחוצמיזה.... עלקקק בסמול.....מעניין מה מעבר....וד"ל ומה עם ביטול תורה...(סתם סתם ...זה סתם...) מלכתחילה אני לא ההיתי רוצה אולי לא ההיתי מורידה בגלל זה... אבל לא ההיתי מתלהבת בכלל.... וליטאי אל תגיד לי שאני צבועה וכו'....כי אני ממש לא כזאת אבל יש לי צד גדול להבין את אלו שלא רוצות בחור שהיה כאן כי יש הבדל תעשה משו אני חושבת שאתה מספיק "חכם " להבין במה דברים אמורים...!!!
חיזקת את טענת הליטאי בשורה הראשונה של דברייך "אני חושבת שיש הבדל מהותי בין בחור שמתברבר בסמול לבין בחורה" כל מילה נוספת מיותרת.
אני חושבת שיש הבדל מהותי בין בחור שמתברבר בסמול לבין בחורה
דבר ראשון אני מאמינה שמי שנימצא כאן לא נימצא רק כאן.....
אלא מושטט בעוד הרבה אתרים אחרים by the wey....וחוצמיזה....
עלקקק בסמול.....מעניין מה מעבר....וד"ל
ומה עם ביטול תורה...(סתם סתם ...זה סתם...)
מלכתחילה אני לא ההיתי רוצה אולי לא ההיתי מורידה בגלל זה...
אבל לא ההיתי מתלהבת בכלל....
וליטאי אל תגיד לי שאני צבועה וכו'....כי אני ממש לא כזאת
אבל יש לי צד גדול להבין את אלו שלא רוצות בחור שהיה כאן כי יש הבדל תעשה משו
אני חושבת שאתה מספיק "חכם " להבין במה דברים אמורים...!!!
חיזקת את טענת הליטאי בשורה הראשונה של דברייך
"אני חושבת שיש הבדל מהותי בין בחור שמתברבר בסמול לבין בחורה" כל מילה נוספת מיותרת.
כמו שיש דברים שאני עושה והם לא בסדר ואני לא יסתיר מהבחורה כך שגם היא לא תסתיר ואם היא גולשת כל עוד שתשתדל לשמור על עצמה אין לי שום בעיה
נשלח ב-18/4/2010 02:33
יש ויש. אם אדע שהוא הפיק מכאן תועלת, והיה מפוקס במה שעושה, אז אבין אותו. גם אני פה בסה"כ. אבל אם זה היה בלי מטרה וסתם להעביר את הזמן בלי ביקורת עצמית, יהיה קשה לי לסמוך עליו. ואמון זה משהו שמאוד חשוב לי. אז כן יפריע.