בית פורומים שידוכי חרדים

ילדי גרושים לילדי גרושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2010 14:09 לינק ישיר 

אחת_מאלף22 כתב:
בואינה חבריה אתם משרבטים שטויות ללא סוף.
אני מכירה בחור אחד שהוריו גרושים ןהראש ישיבה לא מסכים לו בשופו"א לשמוע על בת להורים גרושים מכיוון שאז מה יהא על הילדים? 4 סבים וסבתות בארבע מקומות ושנים בתבל? זה פיצול מפוצל!!!

חצוף הראש ישיבה שאת מכירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 19:51 לינק ישיר 

מקווה כתב:
ברברו, סקרנית לשמוע איך זיהית אותם. יש להם איזו שריטה אופיינית?

יש להם ביטחון עצמי והם לא צריכים אף אחד, אבל הם צריכים שכולם יראו אותם, זה קונפליקט מאוד בוטה. (הם צריכים להראות שהם לא צריכים..)
הם צריכים הרבה אהבה, אבל הם לא צריכים אותך...
ויש עוד כמה ניגודים שקיימים בהם, שע"י זה אפשר לזהות.

אמר לי פסיכולוג שמתעסק הרבה בסיפורים כאלו, שכל ילד גרוש יש לו טראומה שצריכה טיפול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 21:48 לינק ישיר 

אני מכירה קבוצה גדולה של גרושות וצאצאיהן, ויכולה לומר נחרצות שדבריך נכונים אך ורק בחלקם. יש לא מעט ילדי גרושים שאופיים והתנהגותם שונים בתכלית.

רוב האנשים זקוקים לטיפול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2010 21:59 לינק ישיר 

ברוב מוחלט של ילדים שעברו טראומה קשה של גירושים, זאת אומרת גירושים סוערים, בגיל מבוגר, גרים בין רחוב לרחוב.
הם סובלים וצריכים טיפול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 22:22 לינק ישיר 

תודה לכל אלו שהבהירו מה ההבדל בין "רוב הסיכויים" ל"סיכוי יותר גבוה"....

מה הייתי עושה בלעדיכם????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2010 01:33 לינק ישיר 

barbrav כתב:
ברברו, סקרנית לשמוע איך זיהית אותם. יש להם איזו שריטה אופיינית?

יש להם ביטחון עצמי והם לא צריכים אף אחד, אבל הם צריכים שכולם יראו אותם, זה קונפליקט מאוד בוטה. (הם צריכים להראות שהם לא צריכים..)
הם צריכים הרבה אהבה, אבל הם לא צריכים אותך...
ויש עוד כמה ניגודים שקיימים בהם, שע"י זה אפשר לזהות.

אמר לי פסיכולוג שמתעסק הרבה בסיפורים כאלו, שכל ילד גרוש יש לו טראומה שצריכה טיפול.

זה נכון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2010 01:33 לינק ישיר 

מקווה כתב:
אני מכירה קבוצה גדולה של גרושות וצאצאיהן, ויכולה לומר נחרצות שדבריך נכונים אך ורק בחלקם. יש לא מעט ילדי גרושים שאופיים והתנהגותם שונים בתכלית.

רוב האנשים זקוקים לטיפול.

וזה נכון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 20:00 לינק ישיר 

גירושין זה דבר מכוער ולילד לא משנה באיזה גיל תמיד יש משקע וחסך עצבני בזה שלא ראה איך זוגיות תקינה עובדת. ואחד שלא חווה על בשרו גירושין לא יבין איך זה בשביל הצד שכנגד ולא יצליח להבין אותו גם אם הם מדברים על ה כל וה כי  פתוח  בקטע של הגירושין יהיה להם מחסומים מטורפים והם יעדיפו לחכות עמזה ולפתוח אתזה בשלב הכי מאוחר אם בכלל...
לאור האמור אם את\ה לא צאצא לגירושין אל תתעסק בני גרושין ולא בגלל הסטיגמה אלא בגלל השוני!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 02:52 לינק ישיר 

מרמתוק כתב:
גירושין זה דבר מכוער ולילד לא משנה באיזה גיל תמיד יש משקע וחסך עצבני בזה שלא ראה איך זוגיות תקינה עובדת. ואחד שלא חווה על בשרו גירושין לא יבין איך זה בשביל הצד שכנגד ולא יצליח להבין אותו גם אם הם מדברים על ה כל וה כי  פתוח  בקטע של הגירושין יהיה להם מחסומים מטורפים והם יעדיפו לחכות עמזה ולפתוח אתזה בשלב הכי מאוחר אם בכלל...
לאור האמור אם את\ה לא צאצא לגירושין אל תתעסק בני גרושין ולא בגלל הסטיגמה אלא בגלל השוני!!! 

וגם לא עם יתומים מאותה הסיבה.
וגם לא עם מישהו שקרוב כלשהו ממשפחתו נפטר או חולה במחלה קשה ל"ע (כי גם לו יש טראומה).
וגם לא עם מישהו עם מצב כלכלי שונה, שהרי כל אחד גדל באוירה שונה.
על שוני בהשקפה (של המשפחות) ודאי שאין מה לדבר.
בכלל, רצוי שהמשודכים יהיו מאותה השכונה ("מאותו הכפר" כמו שאומרים) דומים במנהגיהם, במלבושם, ובדעותיהם.
ככה אנחנו מובטחים שהזיווג יעלה יפה ויחזיק מעמד לאורך שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2010 03:26 לינק ישיר 

תרי, יש טראומה אף אחד לא יכחיש את הענין!!! וטראומה משפיעה ישירות או בעקיפין על האופי!
וכן גם יתום יש טראומה, אבל השאלה איך היא משפיעה, מה שברור שגירושין משפיע ישירות על נושא הנישואין!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 10:36 לינק ישיר 

בב"ר, לא קשור למה שאמרתי.
דיברתי על שוני, לא על טראומה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2010 11:56 לינק ישיר 

אני לא חושב שמישהוא כאן דיבר על שוני, זה ברור שאנחנו יכולים להיות מאותו הרקע, ויכול שבן גרושים יהיה בעל מידות וכו' יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 00:14 לינק ישיר 

מרמתוק דיבר על שוני..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2010 02:28 לינק ישיר 

ואני חושבת שזה אינדבידואלי.
והמחקר הזה קצת מוזר. כי מבין כל אלו שאני מכירה מסביבי שהתגרשו.. הם לא ילדים להורים גרושים. ולהיפך.
לכל אדם יכולים להיות קשיים, השאלה מה עושים עם זה.
ודרך אגב יצא לי להפגש עם בחור להורים גרושים שבנה את עצמו יפה, אחד הבחורים החכמים והבוגרים . אז כל אחד זה עולם בפני עצמו וסתם להשליך על אוכלוסיה שלמה זה לא ממש נכון  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 02:50 לינק ישיר 

תנו תשובה על הטראומה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ילדי גרושים לילדי גרושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.