| נשלח ב-10/6/2014 10:28 |
|
| |
יווו כמה שהשתנתי..=)
אחחח החיים החיים כ"כ יפים.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 10:43 |
|
| |
בס"ד
במה מתבטא השינוי? את האמת שמפגשים כאלה די מסקרנים...אני הייתי באה אם זה היה קורה רק בשביל הסקרנות לראות קבוצה של חבדניקים שמציגים את עצמם מולי חחחח רק שלא אקרוץ בטעות למישו...ואהרוס לעצמי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2014 21:21 |
|
| |
תודה לזלמן
נראה שספידייט זה שוק בשר, בודקים 5 דקות, מתרשמים בעיקר מהחיצוניות, ואז כמה יפים/כריזמטים סוגרים שידוך עם כמה יפות. יפה.
אנחנו אמורים לבנות מודל שיהיה דומה למה שהיה אצל אבותינו בטו באב וביום כיפור, אם יש צורך בכזה מודל בזמנינו.
אולי שכל אחד יציג את עצמו, אולי שירשום את ההשקפה שלו על החיים.
אולי בעצם עדיף שיכינו עבורינו סירטון קצר, ואפילו שיסריטו ללא ידיעת המועמד, ובהמשך יגלו לו שהסריטו אותך ויצא מצוין.
לדעתי,
תמונה מוצלחת עשויה לתת אינדיקציה מעולה.
והכי מתקבל על הדעת זה להראות תמונה, ולמי שנחוץ תמונה אז גם רב יאשר זאת, ואז נתנו פיתרון מצוין להרבה מבוגרים שרגישים למראה החיצוני.
לתמונה גם פחות נקשרים, תמונה אפילו צנוע יותר מפגישה..
נראה שלהראות תמונה זה הרעיון הכי מוצלח, והכי נכון, ובלי תיסבוכים.
וכדאי לעודד את המהלך
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2014 21:22:32
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 00:32 |
|
| |
היי.... אני הייתי בערב שכזה...
בדיוק לפני כשבוע..
לדעתי, היה מכובד כיאה לציבור החרדי.. המארגנים ניסו ככל היותר לשמור על אווירה רצינית ומכובדת..
מומלץ בהחלט! לבחורים/רות איכותיים/איכותיות בלבד!
למעוניינים- פרטים בפרטי....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 18:34 |
|
| |
אופק,
את נשמעת בחורה עסוקה.. נשמח לשמוע בכמה וכמה משפטים, מה היה, איפה, ואם אפשר מי מארגן את זה. זה מה זה מסקרן.
תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2014 01:05 |
|
| |
היי.... אני אכן בחורה עסוקה, וטוב שכך.... זה רצוי ובריא...
אשמח לפרט לך על המיזם שקם בציבור שלנו, כן... ממש מתחת לפני השטח, נעשית עבודה מאומצת וברוכה (בעיניי) המוציאה בחורים/בחורות לאור, כאלה שההצעות לא עומדות לפתחן... ואף שוברת חומות ומסכים שבדרך המוכרת והידועה, דרך הצעות שידוך, הם מונעים דרך להתחבר, או למצוא את החצי השני שלנו, ע"י כך שכשבחורים שומעים פרטים מסוימים שאינם מסברים את אוזניהם, הם מראש דוחים את ההצעה כי- היא בגיל זה, או שייכת לעדה כזו או אחרת, או שהמקצוע שלה לא משהו.. ואז ... כשהמציאות מתגלה בפנים שהמקצוע/עדה/גיל וכד' לא עומדים לרועץ, ויש למועמד/ת הרבה מה להציע מעבר להגדרות היבשות הללו, נוצר חיבור אחר, בוגר וחכם, משהו שבציבור שלנו החרדי צריך להתקלף מזמן....
בכל אופן, לא אמסור כאן את כל הפרטים, כאן בפורום זה, כיוון שהם חפצים שזה יהיה דיסקרטי ואיכותי, ולא כל מאן דהו שמחפש לבלות יגיע לערב שכזה, לכן אשמח בפרטי לעדכן את מי שמעוניין, ואותך "רציף"...
ורק מי שמגדיר את עצמו חרדי, (עדיף מרקע חרדי) ושמעוניין בדרך הכרות רצינית, ולא אחד שבא לשחק "דוקים", מוזמן לדבר איתי בפרטי... בברכה, ובהצלחה, אופק..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 11:10 |
|
| |
בס"ד
אופק,מה אומרת עלי?מתאימה לקבוצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 11:37 |
|
| |
בס"ד
חחחחחח היא תעיף אותי בטענה שני באה לשחק "דוקים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 11:47 |
|
| |
אופק יקרה
| אופק100 כתב: |  | היי.... אני אכן בחורה עסוקה, וטוב שכך.... זה רצוי ובריא...
אשמח לפרט לך על המיזם שקם בציבור שלנו, כן... ממש מתחת לפני השטח, נעשית עבודה מאומצת וברוכה (בעיניי) המוציאה בחורים/בחורות לאור, כאלה שההצעות לא עומדות לפתחן... ואף שוברת חומות ומסכים שבדרך המוכרת והידועה, דרך הצעות שידוך, הם מונעים דרך להתחבר, או למצוא את החצי השני שלנו, ע"י כך שכשבחורים שומעים פרטים מסוימים שאינם מסברים את אוזניהם, הם מראש דוחים את ההצעה כי- היא בגיל זה, או שייכת לעדה כזו או אחרת, או שהמקצוע שלה לא משהו.. ואז ... כשהמציאות מתגלה בפנים שהמקצוע/עדה/גיל וכד' לא עומדים לרועץ, ויש למועמד/ת הרבה מה להציע מעבר להגדרות היבשות הללו, נוצר חיבור אחר, בוגר וחכם, משהו שבציבור שלנו החרדי צריך להתקלף מזמן....
בכל אופן, לא אמסור כאן את כל הפרטים, כאן בפורום זה, כיוון שהם חפצים שזה יהיה דיסקרטי ואיכותי, ולא כל מאן דהו שמחפש לבלות יגיע לערב שכזה, לכן אשמח בפרטי לעדכן את מי שמעוניין, ואותך "רציף"...
ורק מי שמגדיר את עצמו חרדי, (עדיף מרקע חרדי) ושמעוניין בדרך הכרות רצינית, ולא אחד שבא לשחק "דוקים", מוזמן לדבר איתי בפרטי... בברכה, ובהצלחה, אופק.. |
|
כדי לחסוך לך במסרים, ספרי בבקשה, מה קורה בשטח ?...
אני נפגש עם כמה בנות לחמש דקות ?... באיזשהו שלב כולם נפגשים עם כולן ?...
ספרי בבקשה מה עושים במפגש הזה בדיוק.
כדי שיהיה לנו חשק להגיע.
תודה ויישר כוח
 |
|
|
|
|
|