| נשלח ב-19/6/2014 12:56 |
|
| |
בס"ד
עזבי בלונדינית...איך עם שיער כזה קצוץ את רוצה למצוא בספידייט חתן?
אגב,ספידייט מצלצל לי כמו לונה פארק... ולדעתי הרעיון הכי טוב זה לקחת את כולנו ללונה פארק ככה מכירים בצורה חוויתית יותר לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 13:02 |
|
| |
חחחחח הלכת רחוק!! עוד שניה זורקים עלייך פה עבגניות!! תאמת לא אהבתי תרעיון של הספידייט.... משו נשמע לי פה שטחי מדי... לפני שאני אפגש עם בחור.. אני אחפור עליו טוב טוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 13:34 |
|
| |
בס"ד
נכון זה נשמע שטחי...אבל בין כה בד"כ 90%מהמשך הקשר בשידוך זה 10שניות הראשונות...אז למה באמת זה מתקבל בצורה שלילית? ברור שצריך לברר... נקים משרד שנותן שירותי בירורים לספידייטים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 13:46 |
|
| |
כל המטרה של ספידייט זה לבוא לשידוך בלי דיעות קדומות, אם תפתחו משרד בירורים חזרתן לנקודת ההתחלה וזה רק שם שונה למשרד שידוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 13:50 |
|
| |
בס"ד
למה?לא משדכים..אלא רק חוקרים מי הבנאדם...מה המידות שלו...מה קשור דעות קדומות? אספר לך סיפור.... פעם אחת כשהייתי עם מכרה אחת באיזה מקום בחור אחד התלהב על המראה שלה וממש נדבק אליה... ואני באותו רגע חשבתי "חחח איך המראה החיצוני מטעה,אילו הוא היה יודע איזה מידות יש לה ואיזה קרציה היא הוא היה בורח...." כך שלפעמים בירורים מצילים.פשוטו כמשמעו.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2014 13:50:21
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 13:59 |
|
| |
ראשית אל תהיי בטוחה, לפעמים אנשים מעדיפים יתרונות כאלה על אחרים ולא כל אחד מקנה אותו משקל לדברים מסויימים כמוך. אם זה מוצדק או לא אני לא יודע אבל גם אצל אלה שבדקו לפי כל הפרמטרים שלהם קורה שמתגרשים (מכל מיני סיבות) כך שא"א לדעת...
כשאת מתחילה להתאים יותר ויותר מאפיינים משני הצדדים זה כבר נושא אופי שידוכי.. (בכל מקרה לא הבנתי מה הכוונה "בירורים מצילים", הרי הוא לא יתחתן איתה על הפגישה הראשונה, נכון?)
נ.ב. מעניין האם היית אומרת הפוך. לדוגמא, אם היית מספרת בשולחן שבת על חברה שלך שהיא הכי צדיקה ומתנדבת באירגון חסד (ולומדת תניא?) ובן דוד שלך היה מבקש ממך לשדך לו אותה היית חושבת "חחח איך הדמיון יכול להטעות, אם הוא היה יודע איזה מכוערת היא הוא היה בורח..." ? 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 14:05 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | כל המטרה של ספידייט זה לבוא לשידוך בלי דיעות קדומות, אם תפתחו משרד בירורים חזרתן לנקודת ההתחלה וזה רק שם שונה למשרד שידוכים... |
|
צודק חלקית.... צריך לברר מראש מה הבחור והבחורה מחפשים.. מה "עיקרון" אצלהם.. כי יכול להיות מצב שהם "ידלקו" אחד על השני ויסכימו לוותר.. אבל אחרי כמה שנים.... אמ זה לא ממש ילך וחבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 14:09 |
|
| |
יש לי סקופ בשבילך, גם כאלה שלא הרגישו שעשו וויתורים בשידוכים קרה להם והתגרשו..
בכלל התפיסה שרק בשידוכים מתפשרים לא נכונה, בכל חיי הנישואים ישנם התפשרויות ודווקא מי שמלכתחילה התפשר בנושאים מסויימים לא תהיה לו בעיה להתרגל ולוותר בדברים אחרים, אבל מישהו שמרגיש שקיבל את השידוך המושלם מבחינת מה שהוא מחפש יפרק את החבילה יותר מהר ברגע שימצא אי-התאמות במהלך חיי הנישואים... (ותמיד ישנן כאלה)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 14:10 |
|
| |
בס"ד
ברור בהתחלה לגברים חשוב יתרונות חיצוניים של 60-90 ופנים יפות...על יתרונות אחרים...אבל אחרי חתונה...בוא נגיד עם טיפוס כמו המכרה שלי...זה סיוט...הייתי איתה בחופשה והיא פשוט הרסה לי אותה...כל שנייה מעירה לי למה ככה ולמה ככה...בקיצער קלעפטע רצינית... אבל אין מה להגיד נראית טוב...גוף טוב...יש לה גם שאיפות נחמדות... אשדך לך אותה אם אתה רוצה...נראה לי שאתה צריך קצת חינוך טוב תחת כפות ידיה
אמממ כן אם היא הייתה ממש מכוערת ואני הייתי יודעת שלבן דודי חשוב יופי,הייתי חושבת כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 14:15 |
|
| |
ותאמיני לי שהיא מסתירה את זה בשידוכים ובהחלט יכול להיות שמישהו יתחתן איתה ויגלה את זה אח"כ. הפואנטה עם הבנדוד לא היתה שתעירי לו על כך, גם להוא בתחנה היית מעירה "אבל יש לה אופי זבל". (או שלא ואז חזרנו למשפט הקודם שמגלים רק אחרי החתונה  ) השאלה היא האם אחת הסיטואציות נראית לך יותר מגוחכת מהשניה או שבתכל'ס זה דומה...
|
|
|
|
|