|
|
| נשלח ב-2/5/2010 00:14 |
|
| |
הנה 1.הנה-נחמד מאד מאד הפתיחה מאד מוצלחת. 2.כאבן-נחמד ביותר עיבוד פצצה. 3.אשת חיל-יפה מאד מאד שיר נפלא. 4.שמח-אני לא רוצה מזעזע אבל העיבוד נחמד ביותר ביותר (לא ברור איך איצי וולדנר הגיע לכאלה שירים ולמה אלי לקח ממנו שירים הרי הסיבה ליציאת אלבום זה הייתה לחנים של אלי). 5.אל תשליכנו-נחמד ביותר. 6.אשרי-מוצלח ביותר ביותר גם הלחן וגם העיבוד. 7.ונזכה-את השיר עצמו לא כל כך אהבתי אבל את הבנין שלו מקטע שקט לקטע קיצבי ואת העיבוד מאד מאד אהבתי. 8.שומר ישראל-בסדר פלוס. 9.אשירה-נחמד פחות או יותר הפתיחה נחמדת. 10.השיר באנגלית-יפה מאד מאד את הקטע השקט מאד מאד מאד אהבתי. לסיכום: הדיסק הכי פחות מוצלח של אלי ובכלל זה דיסק בינוני ומטה אע"פ שיש בו כמה שירים נחמדים ביותר כפי שצוין, דיסק רק כדי להיכנס לעולם המוזיקה.
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 16:46 |
|
| |
מנוחה 1 1.ובא-שיר נחמד מאד עם עיבוד מושלם מאד מאד אהבתי אותי (מאד אהבתי את הקטע של הפסנתר בסוף). 2.ואני-שיר נחמד מאד מאד עיבוד מושלם לשיר. לא כ"כ אהבתי את הסולן אורח. 3.ועתה-שיר נחמד מאד בהחלט טוב שיש שיר בסגנון הזה בדיסק, השיר הזה (וכן והגיתי בו ממנוחה 2) בסגנון כזה הלל פלאי (לא בדיוק אבל הרעיון) וחבל שאין כאלה שירים בדודו שטיין ובדיסקים של אלי. 4.אם אשכחך-שיר יפה מאד מאד מאד מרגש כזה. 5.יענך-שיר פצצה לחן ועיבוד שמאד מתאימים למילים. 6.ישיש-לחן נחמד מאד לקח לי זמן להתלהב ממנו, העיבוד פשוט מטורף, פצצה של עיבוד. 7.קוה אל ה'-שיר יפה מאד מאד, מאד אהבתי את החיבורים בין הקטעים הקצביים לשקטים ומאד אהבתיאת הגיוון שבשיר, חבל שאין במנוחה 2 שיר בסגנון הזה. 8.אבינו מלכנו-לחן פצצה, עיבוד בשמים, פתיחה חבל על הזמן וכל העיבוד כולו פשוט מושלם. 9.רוממו-נחמד. 10.מנוחה ושמחה-יפה מאד מאד עיבוד בסדר גמור. דוד ולדמן עד כמה שהוא היה שולי אבל הוא בהחלט חסר, למשל קטע ממנוחה 2 בשיר והגית בו הקטע הראשון, הוא עשה את זה הכי מוצלח, ועוד משהו ההקלטה בדיסק הזה קצת פחות איכותית ובעיקר שמים לב לזה בתופים וזה גם בדיסק ואישי ישראל.
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2010 13:47 |
|
| |
קניתי את החברה 2 בקרוב בלנ"ד אתן סיקור, בהחלט דיסק מוצלח, עיבודים מטריפים פשוט חבל על הזמן בינתיים השיר שהכי הכי אהבתי זה את "את פניך".
תוקן על ידי ישz ב- 11/06/2010 13:48:27
יש רודו
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2010 18:54 |
|
| |
אם כבר דיברת על 'את פניך' זה השיר האהוב עלי ביותר מכל שירי גרסטנר, ובכלל. כבר שנים אני חושב כך ועוד לא שיניתי את דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 20:52 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | אם כבר דיברת על 'את פניך' זה השיר האהוב עלי ביותר מכל שירי גרסטנר, ובכלל. כבר שנים אני חושב כך ועוד לא שיניתי את דעתי. |
|
גם אני חושבת כך. 'את פניך' ו'אודך' הם שירים מדהימים ביותר! איכות של הלחנה ממש!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 21:25 |
|
| |
מסכימה 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2010 22:41 |
|
| |
ברוך שכיוונתי
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2010 00:01 |
|
| |
החברה 2 1.לך-שיר מצוין פתיחה אדירה עיבוד פצצה, חשבתי בתחילה שהעיבודים של גרסטנר בדיגטלי מזעזעים אבל הנה אני רואה עיבוד דגיטלי פשוט פצצה אין מילים מלא קנייטשים, חבל"ז. מאד אהבתי את הצעקה בערך בתחילת הדקה החמישית. 2.שלום- שיר פצצה, מאד אהבתי ביחוד את הקטע הראשון, ואת כל המבנה של השיר שמתחיל כזה רגוע ונהיה סוער בצורה מטריפה, עיבוד פשוט מושלם ללא מילים מאד אהבתי את הכינורות שעולות כזה גבוה אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ואת הקטע (4:45 דק' בערך) שיש שם עליה כזו כמו של סיום ואז יש זריקה שוב פעם לפיזמון, ואת הקול הדיגטלי בקטע הזה. 3.מי זה-בינתיים לא כ"כ התחברתי לשיר הזה, את העיבוד נחמד אני לא כ"כ אוהב את הסוג של הכלי שיש בהתחלה (איך קוראים לו) הרגשתי שזה שיר שנמרח קצת יותר מדאי. 4.אודך-שיר מהמם נורא מרגש. לגבי הביצוע, בהחלט היה חכם לקחת את לאם לשיר הזה מאד אהבתי את הפתיחה ואת הקטע של אלי אני חושב שזה פשוט מושלם, אך אחרי הזה הקטע שכל החבר'ה מצטרפים אני חושב שהוא לא יצא כ"כ מוצלח זה קצת הרס לי ששמעתי את השיר הזה, היה צריך לעשות פחות קול דגיטלי ופחות למרוח שם את כל הקטעים שנשנמעו לי כאלה מעורבבים ומרוחים (אולי קצת הגזמתי בתיאורים אבל הרגשתי שמשהו פה קצת מפוספס). 5.ואני-שיר יפה מאד מישהו מאד שיבח לי את השיר הזה. לגבי העיבוד, הפתיחה בהתחלה מדהימה אבל היה צריך להשקיע קצת יותר בעיבוד, שומעים שזה מישהו ניסה לחכות פה סוג של מוזיקה, ליפא לקח לשיר החדש שלו חתן דומה למלך מעבדים מקצועיים שמתעסקים עם הסוג מוזיקה שהוא בחר לשיר הזה והתוצאה בהחלט יפה מאד ואכן אם גם בשיר הזה היו עושים משהו כזה היה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מוצלחות. אבל בהחלט ביצוע יפה מאד. 6.את פניך-שיר מדהים שאני שומע אותו אני נכנס לקצב, עיבוד מושלם מושלם מאד אהבתי איך שהשיר נבנה לאט לאט, בהתחלה פסנתר אחרי זה גיטרות קלאסיות בליווי גיטרות חשמלאיות ואז הטופים בכניסה מושלמת עם הכינור שמה (אם איני טועה) ואחרי זה הגיטרה שאלי מרבה להשתמש עם צלילם בסגנון הזה ובהחלט יפה מאד צליל זה בהחלט עיבוד מושלם. 7.שמחתי-שיר נחמד מאד עם עיבוד נחמד מאד, מאד אהבתי את החליל. 8.ה' ישמורך-שיר יפה מאד מאד בסגנון קצת של שלום שהקטע הראשון שקט ואחרי זה יש זריקה כזאת לקעט מטורף. הפתיחה מושלמת העיבוד בנוי יפה מאד, פתיחה חזקה ואז פסנתר ואח"כ גיטרה קלאסי וחליל הקטע הראשון של השיר ופתאום נופל עליך קטע מטריף ללא שום הכנה מוקדמת, אני פשוט חולה ע"ז והשתוללות שבאה מתוך הפסנתר (בסביבות 4:45 דק') פשוט לא נורמאלי חזק ביותר, בהחלט ביצוע מושלם!!! 9.ענבי הגפן-שיר פצצה שמכניס לקצב אני חושב שאם היה נכנס לחתונות למי ששם אחרי הורה בסוף שירים כמו אשר ברא היה יוצא טוב מאד. עיבוד מושלם מושלם מאד אהבתי את הפתיח והפתיחה של השיר ואח"כ כל העיבוד של השיר וכל הקנייטשים פשוט מושלם (חבל שבטקנו8י אין עיבודים דגיטלים כאלה מוצלחים). 10. יהי ה'-שיר נחמד ביותר עיבוד מוצלח מאד מאד, מאד אהבתי את הקטע של ההשתוללות שנמצא ב4:15 דק' בערת ואחרי זה העצירה הפתאומית עם הכינור שם יפה מאד.
בעצם על הדיסק הזה יהיו שיגידו שהעיבודים של לאם חסרים במצקת, אך הוא גופא שהעיבודים של גרסטנר ברוח יותר צעירה אך מצד שני זה קצת חוזר על עצמו כל השירים בנויים פחות או יותר מבחינת הביצוע, אבל זה בהחלט דיסק מוצלח ביותר ביותר עם ביצועים מוצלחים ביותר ביותר. איך שהחבר'ה החדשים נשמעים בהופעה אני לא מבין למה אתם אומרים שלחבר'ה האלה יש קול יותר יפה? אני חושב להיפך. עוד דבר קצת עיצבן שהקולות נהיו טיפה הרבה יותר מדאי דיגטלים זה קצת עיצבן אותי, אך בהחלט הביצועים שלהם מוצלחים ביותר. אני רוצה להוסיף עוד שני נקודות שלא קשורות לדיסק זה: א)הוזכר פה שבדיסק הראשון של מנוחה היו קולות של מקהלה עניפה, אני חושב שזה בגלל שהקולות של חברי הלהקה היו הרבה פחות מוצלחים וגם הביצועים שלהם (ולכם היחס בסולואים הוא לגמרי לא כמו שהיום) ולכן הקולות היו שונים, אבל היום שכל אחד נותן את כוחו בצורה מושלמת אין בזה שום צורך ולהיפך. ב)תגידו זה סתם נדמה לי שהסאונד בדיסקים של גרסטנר טיפה פחות מוצלח או שזה סתם נשמע לי כך (במנוחה האחרון ובדוד שטיין הסאונד כמדומה לי יותר מוצלח מן הדיסקים האחרים זה נשמע לי הרבה פעמים שהתזמורת נשמעת נמוך מדאי וביחוד הטופים)?
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2010 11:41 |
|
| |
1. אז גם את חושב שהחבר'ה 2 זה האלבום הטוב ביותר מבית היוצר של גרסטנר? 2. אני עדיין בדעה שהחבר'ה הראשונים יותר טובים. אין לי שום ספק שההרכב של 'החבר'ה 3' (אי אפשר להגיד כבר 'ההרכב הנוכחי' כי הוא כבר השתנה...) לא היה יכול להוצי אלבום כמו החבר'ה 2. הם פשוט לא מגיעים לטונים האלו. 3. לא שמתי לב להבדלים משמעותיים בסאונד. ההבדל מורגש רק באלבום הראשון של גרסטנר - 'הנה' שנשמע ממש גרוע מבחינת סאונד. אבל זה היה לפני 11 שנים, אז אפשר להבין. בגדול, ככל שעוברים שהנים הסאונד רק הולך ומשתבח. 4. אני ממש אוהב את ה'דיגיטליזציה' בקולות שלהם. זה חלק בלתי נפרד מהלהקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 23:39 |
|
| |
1. הוא בהחלט מהשורה הראשונה. 2. באמת מבחינת הטונים יכול להיות שהחבר'ה 3 לא היו מגיעים לטונים אלו, רק שלא שמעתי את הדיסק השלישי כך שאני לא יכול להגיד בדיוק, אבל השמנמן שעושה את הקול השני הגבוה נראה שעושה את זה יותר יפה מהחבר'ה הראשונים, אבל מבחינת קולות איני בטוח בכלל שהחבר'ה הראשונים יותר טובים. 3. לא יודע למה אבל למשל הדיסק האחרון של שלומי גרטנר ומרדכי בן דוד נשמע באיכות יותר טובה, אמרתי למשל הטופים לא נשמעים לי טוב ולפעמים התזמורה נשנעת חלש מדאי (גם בדיסק האחרון של הישיבה בויס זה היה נשמע לי שהתזמורת נשמעת ביחס לא טוב יחסית למקהלה). 4. אני גם אוהב את זה רק שאני חושב שיש קטעים מסוימים שזה היה צריך להיות קצת פחות.
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 01:58 |
|
| |
| ישz כתב: |  |
3. לא יודע למה אבל למשל הדיסק האחרון של שלומי גרטנר ומרדכי בן דוד נשמע באיכות יותר טובה, אמרתי למשל הטופים לא נשמעים לי טוב ולפעמים התזמורה נשנעת חלש מדאי (גם בדיסק האחרון של הישיבה בויס זה היה נשמע לי שהתזמורת נשמעת ביחס לא טוב יחסית למקהלה). |
|
אין לזה שום קשר לאיכות. זה קשור לטעם אישי לגבי המיקס.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 20:38 |
|
| |
מישהו פה שמע את בני קטון? לפני שאני כותב עליו סיקור מענין אותי מה דעתכם עליו.
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 22:02 |
|
| |
בטח ששמעתי. לאלבום הזה אין הרבה קשר לגרסטנר מלבד העובדה שהוא כביכול "מציג" אותו. בני קטון בא אליו עם אלבום מוכן. ככה שמבחינה מוזיקלית אין קשר בכלל. אלבום נחמד, אהבתי את השירים 'וכולם' (גדול!), Can you please, ואת קל אדון. השאר בינוניים מינוס. הוא עשה כמעט את כל האלבום בכוחות עצמו, אני חושב שהיה צריך להכניס מעבד רציני יותר, זה היה משדרג בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2010 14:46 |
|
| |
בני קטן
טוב למעשה זה דיסק שרק שמו שאל אלי כתוב עליו אבל בכל זאת אכתוב עליו סיקור, באופן כללי חסר מאד מאד בלחנים בדיסק הזה אבל בעיבודים יש הרבה קטעים מוצלחים, הקול של בני קטן (קליין) לא משהו.
1)קל אדון - פתיחה אדירה מאוד מאוד אהבתי חבל"ז. הלחן עצמו בסדר אך לא מי יודע מה, כל העיבוד מאד מאד מוצלח.
מאד אהבתי גם את קטע המעבר בסביבות הדקה וארבעים שניות.
2)רחמנא דעניי- הלחן לא כל כך אהבתי אבל ששמעתי בשעת כתיבת הסיקור היה נשמע לי יותר טוב יותר ממה שחשבתי, העיבוד בסדר, לא יותר מזה.
3)מודה אני-לדעתי אין שום טעם לשיר הזה אבל היה בו משהו שכן משך אותי קצת הקטע השני אבל הוא מאד נמרח קצת אבל אהבתי משהו. בקיצור דעתי נוטה לכאן ולכאן לגבי השיר הזה.
העיבוד נחמד מאד מאד.
4)ואני תפילתי - גם על השיר הזה אפשר להגיד שהוא בלי טעם אך דווקא אותו מאד מאד אהבתי, שיר שקט אך מאד מאד אהבתי את הקצב, הוא די בסגנון של השיר הקודם, שני שירים אלו מזכירים את הסגנון של הדיסק האחרון של ליפא שמעלצר מעומקא דליפא, בעיקר השיר השישי מלך מלכי המלכים שגם השירים מזכירים לי אחד את השני וגם הסגנון של העיבוד.
מאד מאד מאד אהבתי את העיבוד.
5)שיר באנגלית - לדעתי שיר בלי טעם לא אהבתי לא את השיר ולא את העיבוד.
6)וכולם מקבלים - מאד מאד אהבתי הן את העיבוד והן את השיר בעצמו, מאד מאד אהבתי את הקטע האיטי בשיר ("את שם" וכו').
7)עד הנה - לא אהבתי בכלל לא השיר ולא את העיבוד.
8)מודים אנחנו לך - מאד מאד אהבתי את השיר ואת העיבוד לדעתי עיבוד מוצלח מוצלח מאד.
9)אחת שאלתי - שיר נחמד דווקא די אהבתי אבל מאד חסר בעיבוד, אבל הלחן מאד חמוד.
10)והאר עיניו - מזכיר לי משהו לא זוכר מה, בכל אופן לא אהבתי כלל לא את השיר ולא את העיבוד.
לסיכום: דיסק בסגנון מאד מסוים, העיבודים של השירים הקצביים נחמדים מאד אך השירים השקטים לוקים מאד מאד בחסר, וגם השירים והעיבודים מאד חוזרים על עצמם. העיבוד הדיגטלי באמת מוצלח ואפילו הייתי מציע לאלי לקחת ממנו פה ושם עיבודים.
דרך אגב מי ביצע את העיבוד ועל איזה כלים?
תוקן על ידי ישz ב- 12/11/2010 14:50:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2010 00:15 |
|
| |
אני חושב שיש באלבום לחנים נחמדים, והבעיה הגדולה היא העיבודים. בני קטון עיבד את כל האלבום הזה בעצמו. מדובר פה על מוזיקה אלקטרונית שבני קטון יצר לבדו (למעט תופים חיים ברצועות 4,6,10). אני דווקא חושב שהשיר באנגלית (Can you please) הוא מיוחד. העיבוד צריך שדרוג.
'וכולם' ו'קל אדון' אלו הרצועות הטובות ביותר באלבום.
|
|
|
|
|