|
|
| נשלח ב-13/4/2010 17:41 |
|
| |
זה בדיוק מה שאני שואלת.. למה היא למה לא אני הוא היה בוכה לי שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי.. אני שמעתי במו אוזני את הבחורה הזו אומרת עליו שהוא מפגר.. ועכשיו היא איתו ואני לא למה למה למה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 17:49 |
|
| |
תראי בקשר לבחור, עם כמה שזה קשה לך להבין הקשר ביניכם הוא לא אפשרי, וכנראה שגם אף פעם לא יהיה... ובגלל זה אני מבין שהמחשבות עליו או דברים שאת שומעת עליו עושים לך טוב לרגע מסויים אבל אין לזה מטרה... אז יהיה לך טוב לרגע, ומה אחרי זה? כל החיים שלך תאהבי מישהו שאת יודעת שהוא עם מישהי אחרת? זה לא שנגיד לא היתה לו כלה ואז היית מנסה 'להשיג אותו' (סליחה על הביטוי זה רק לצורך העניין) אז עוד הייתה לך תקווה, אבל את יודעת שאין מצב אז חבל בשבילך....
כמו שכבר הזכירו פה זה מין תהליך של התבגרות, לא התבגרות של גיל 15 אלא התבגרות פנימית, ואת יכולה לבחור בעצם בין 2 דרכים:
הדרך הראשונה היא הכי קלה מבחינתך זה להמשיך לחשוב עליו, לשמוע עליו דברים, לחפש אותו וכו', אבל הדרך הזאת בעצם כביכול עושה לך טוב, אור בקצה המנהרה בשבילך, אבל היא לא.. היא רק פוגעת בך... אנחנו עוד בתחילת החיים שלנו למה לך לשרוף את הזמן שלך על דבר שלא יהיה לו סיכוי?
ויש את הדרך השניה שהיא הכי הכי קשה ובאמת קשה ואני מבין כמה, היא לשבת עם עצמך ולהחליט שזהו, למרות כל הקושי אני מתגברת ומתבגרת ומפסיקה עם כל השטויות, ואני יודע שזה לא פשוט להגיד 'אני מפסיקה לאהוב' כי זה לא ככה, זה תהליך שלוקח זמן לעבור אותו, אבל אם באמת תרצי לעשות טוב לעצמך אז את יכולה, אולי לא לשכוח ממנו לגמרי, אבל להפסיק לעשות דברים שקשורים אליו, להפסיק לכתוב עליו מכתבים, להפסיק לדבר על זה.. ואז לאט לאט המעשים החיצוניים האלו משפיעים גם על הפנימיות. רק ככה לדעתי אפשר לשכוח
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 18:01 |
|
| |
שמעתי פעם מפי פסיכולוג ואיש רוח. אם את בטוחה שהוא לא אוהב אותך (כפי שהזכרת), אזי התחושות שלך כלפיו אינן אהבה, כי אם אובססיה. ויש שיטות להתעמת עם תחושות כאלו.
שיהיה המון בהצלחה. מחזיק לך אצבעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:15 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | למה
|
|
ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:15 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | שמעתי פעם מפי פסיכולוג ואיש רוח. אם את בטוחה שהוא לא אוהב אותך (כפי שהזכרת), אזי התחושות שלך כלפיו אינן אהבה, כי אם אובססיה. ויש שיטות להתעמת עם תחושות כאלו.
שיהיה המון בהצלחה. מחזיק לך אצבעות. |
|
כתבת טוב. זה כבר נמצא בדברי שלמה המלך ע"ה: כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם. ואם אין לב האדם לאדם, כנראה שזו לא אהבה אלא אובססיה. סוג של התמכרות למילוי החסכים הרגשיים ע"י האחר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:28 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | שמעתי פעם מפי פסיכולוג ואיש רוח.
אם את בטוחה שהוא לא אוהב אותך (כפי שהזכרת), אזי התחושות שלך כלפיו אינן אהבה, כי אם אובססיה.
ויש שיטות להתעמת עם תחושות כאלו.
שיהיה המון בהצלחה.
מחזיק לך אצבעות. |
|
אם היו בקשר במשך חצי שנה אז נראה לי שהסיפור יותר מורכב.
אולי היה זמן שהוא כן אהב או הראה שכן.
אולי היו לו רגשות מעורבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:30 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | למה
ככה.
|
|
וכי כך עונים את המעיקות?
(עי' רמב"ן ויצא ל' א').
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:58 |
|
| |
בס"ד
אוי תמי תמי..
אני צריכה לקחת אותך לשיחה רצינית, שתוציא אותך מהמקום האפל שנקלעת אליו.
עד כמה אני מבינה לליבך!!!!
אין ולא יהיה בחור ששווה להזיל עליו דמעה ולו אחת!
אם תרגישי רע ותרצי חיזוק אישי, את יותר ממוזמנת לפנות אלי לפרטי.
תהיי חזקה ותזכרי, רק הזמן יעשה את שלו והפצעים ירפאו!
את אומנם תזכרי את מה שהיה אבל פחות תכאבי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 23:50 |
|
| |
תמי אין לך מושג כמה שאני מבינה אותך.. אני לא הולכת להגיד לך כאן את כל הקלישאות של הזמן יעשה את שלו וכו וכו אמרו את זה קודמי... אבל עם כל הקושי שבדבר לפחות עכשיו את יודעת סופי שזה לא ..תוכלי לפנות את הראש לדברים אחרים.. זהו ניגמרו הספקות שאולי יום אחד הוא עוד יחזור ..נישאר לך רק להיתמודד עם הכאב ... ואני אומרת לך את כל זה בתור אחת שיושבת ומחכה כבר די הרבה זמן שהוא יחזור... מחזיקה לך אצבעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 01:30 |
|
| |
תמי מותק, שלחי אותה לקרוא את זה דחוף!
רציתי לשאול אותך אם כבר עשית עליה ברור מי זכתה בו אני רואה שאת זריזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 01:46 |
|
| |
שאלה אחרונה:
את מנסה להתנחם ב"שירי אהבה"???
לא טוב אם לא הייתי אומרת 'מצב קשה'

|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 01:48 |
|
| |
סליחה, עכשיו אני רואה שהקפצת את דברי הר' שלום ארוש מהספר בגן האמונה
אשרייך!!
(אגב, יש ספר לשידוכים "בגן סאקר" )
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 18:13 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | מה אני צריכה אותו? נתתי לו את כל החיים שלי במשך חצי שנה! השקעתי בו כל לחלוחית אהבה וקרבה ואמון שעוד היתה בי, כל פיסת רגש, כל פיסת תקווה. הוא קרע ממני הכל והלך
איפה האמונה. היא כאן, מאחורי הכאב והרגשת הבגידה והאובדן והבדידות |
|
1. נתת כנראה מבלי לידע אותו על כוונותייך הנסתרות. מבלי להצהיר בפניו שאת מעונינת בקשר אישי עמו.
והוא קבל "אהבה לזולת" ממשהי מקסימה שכנראה גם נהנתה מהנתינה.
2. למה היא ולא את?
כי לך מיועד האחד שלך!
שתזכי להכירו בסי"ד במהרה בעתו ובזמנו בקלות ובשמחה!
|
| נשלח ב-25/4/2010 11:17 |
|
| |
תנו לבנאדם לעבור את מה שהוא צריך לעבור,
5 שלבים של אבל - כעס, כאב, הכחשה, עיבוד והשלמה לא משנה הסדר. ואז תתחילו לדבר על לצאת מזה.
תכאבי ותכעסי, ותזכרי ש:
בסוף עוד יהיה טוב ואת תרוצי לקראתו, לקראת הטוב שבלעדיו,
תשמחי שאת יכול להרגיש, ולכאוב, עמוק. יש אנשים שעברו את שלב הזה ועכשיו הם מרגישים בקושי.
לא מנחם, אני יודעת.
תמיד פה.
|
|
|
|
|