| נשלח ב-13/4/2010 15:43 |
|
| |
בחורה עם רכב - האם זה מפריע בשידוכים?
בחורה שיש לה רכב לצרכי עבודה האם זה מהווה בעיה בשידוכים? מתייחסים לזה כמו אל רשיון?
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 13/04/2010 15:52:06
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 15:48 |
|
| |
כיום המושג "רכב" הוא כבר לא מותרות. בחורה שמקבלת רכב מהעבודה, זה בדיוק כמו בחורה שיש לה נט, למרות שמשפחתה לא מתירה זו, ולעניות דעתי הבחורים לא פוסלים עלזה.
אך בכל זאת זה עדין לא מידי מקובל שבחורה בת 20, חרדית, מסתובבת עם רכב משלה, ואם יענו לא הבחורים שבפורום זה יהיה יותר יעיל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 16:01 |
|
| |
| במבוני כתב: |  | | כיום המושג "רכב" הוא כבר לא מותרות. בחורה שמקבלת רכב מהעבודה, זה בדיוק כמו בחורה שיש לה נט, למרות שמשפחתה לא מתירה זו, ולעניות דעתי הבחורים לא פוסלים עלזה.
אך בכל זאת זה עדין לא מידי מקובל שבחורה בת 20, חרדית, מסתובבת עם רכב משלה, ואם יענו לא הבחורים שבפורום זה יהיה יותר יעיל. |
|
במבוני, לא הבנתי מה את באה לומר.
הבעיה ברכב היא שזה נחשב מותרות, או שזה לא מקובל?
את השורה האחרונה לא הבנתי בכלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 16:03 |
|
| |
ישלי חברה בעבודה אחת מסמינר מעולה ומשפחה מכובדת שבמהלך שידוכיה הסתובבה עם רכב מישלה (לא מהעבודה) ואחרי שהוצאתי רישיון היא הזהירהאותי לא לעשות את הטעות שהא עשתה!!! ב"ה היא התחתנה אבל זה בהחלט הפריע לה קודם בשידוכים חוצמיזה שהיא לא סיפרה לבעלה על כך רק כמובן בפגישות מתקדמות....!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 16:04 |
|
| |
לצרכי עבודה לאו דוקא שקיבלת מהחברה אלא במקרה שלי אני גרה במקום שאין תחבורה פנימית אז בשביל להגיע לעבודה את צריכה רכב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 16:46 |
|
| |
לדעתי זה קצת מרתיע בחורים. בחורים מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 16:56 |
|
| |
1. אני לא שולל כלל. אעפ"י שאם זה היה בגיל 20 זה היה קצת מזקיק לי בדיקה, מה חוץ מהרכב. אף שמסתבר שגם אם זו שאלה, זו שאלה של סגנון, ולא מעבר לזה.
2. פעמיים נפגשתי עם בחורות שהגיעו עם רכב לפגישה, (האחת לפגישה ראשונה, והאחרת לפגישה שניה יען הראשונה היתה בבית), ולא הפריע לי. הראשונה רכב של העבודה, והשניה רכב שלה או של הוריה.
3.סיפור קצרצר. באחת מפגישותי עם בחורה שהיתה באמצע לימוד נהיגה, פגישה ראשונה זו היתה, ובצאתנו מהלובי, מפגישה מוצלחת מאד, צעדנו לכיוון הרכב, והיא אומרת: "וואוו איך בא לי סיבוב". אני הקטן לא התייחסתי, אבל לי זה היה נראה קצת זול.
4. יש בחורים שירתעו אף מבחורה עם רשיון.
5. מזדהה עם תרי זוזי, שאיני מבין מה במבוני כתב/ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 17:19 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | 1. אני לא שולל כלל. אעפ"י שאם זה היה בגיל 20 זה היה קצת מזקיק לי בדיקה, מה חוץ מהרכב. אף שמסתבר שגם אם זו שאלה, זו שאלה של סגנון, ולא מעבר לזה.
2. פעמיים נפגשתי עם בחורות שהגיעו עם רכב לפגישה, (האחת לפגישה ראשונה, והאחרת לפגישה שניה יען הראשונה היתה בבית), ולא הפריע לי. הראשונה רכב של העבודה, והשניה רכב שלה או של הוריה.
3.סיפור קצרצר. באחת מפגישותי עם בחורה שהיתה באמצע לימוד נהיגה, פגישה ראשונה זו היתה, ובצאתנו מהלובי, מפגישה מוצלחת מאד, צעדנו לכיוון הרכב, והיא אומרת: "וואוו איך בא לי סיבוב". אני הקטן לא התייחסתי, אבל לי זה היה נראה קצת זול.
4. יש בחורים שירתעו אף מבחורה עם רשיון.
5. מזדהה עם תרי זוזי, שאיני מבין מה במבוני כתב/ה.
|
|
חחח מוכר לי מאנשהו.....אולי נפגשנו פעם....????
רק שבשונה מימך זה הוא שהציע.....או יותר נכון שתינו ביחד כזה..וזאת היתה פגישה שניה...והוא נתן לי היה ממש נחמד...
בכלופןז את היתה הפעם הראשונהשנהגתי בלי רשיון....
יהיה לי מה לספר לילדים שלי..ש..."הפעם הראשונה שאמא שלהם נהגה היתה בפגישה עם בחור...חחח"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:39 |
|
| |
מנגינה, סיפור אימה...ה(ולמיטב ידיעתי לא כתוב שלרכב שלום...)
בחורה אם רכב... מרתיע. אבל זה תלוי בסגנון משפחות.
ברור שיחי ההבדל בין בחורה בת 20 ל24....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:51 |
|
| |
בס"ד
שאף אחד לא יהיה צבוע!
בא נודה שבחורה עם רכב, זמינה וניידת זה אחלה!
יש לה גישה נוחה לכל מקום, וזה מראה שהיא עם ראש על הכתפיים ולא חננה.
חוץ מזה, אם לבחור יפריע שלאישתו לעתיד יש רכב, אז אני לא בטוחה שמלכתחילה הצמד חמד מתאים זה לזו בסיגנון.
בכללי, רב הסיכויים שלבחור ספציפי לא יהיה אכפת, אבל לאמא שלו כן - אז קחו את זה בחשבון!
נ.ב.
תמצאו לי בחור עם רכב שיבוא לקחת אותי מפתח הבית ועד לסיום הערב וזהו, הוא קנה אותי! נמאס לי מבחורים תפרנים! (וזה נאמר ברגע של עצבים מאז הדייט האחרון..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 19:58 |
|
| |
א. החברה לזכויות הגבר במשפחה מוסרת: קימים בחורים ללא רשיון. (אני מבין שאם בחור שיש לו והוא תפרן, זה מעצבן) ב. אף אחד לא צבוע, אבל מה שלא מתאים לאמא, יותר נוח שלא יתאים גם לבחור... וכן אנחנו חיים בציבור וכמה שנקלל את הסטיגמות וכו' עדיין אנחנו רוצים להישאר בתוך הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 22:57 |
|
| |
דעתי אובייקטיבית כתמיד : אם יש לה רכב, זה מעולה, לא אצטרך לריב עם אמא כדי לקבל את האוטו.. היא זו שתהיה עם רכב. (ולא שבפגישה ראשונה אבקש טרמפ.. אבל בהמשך.. למה לא?)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 00:36 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | מנגינה, סיפור אימה...ה(ולמיטב ידיעתי לא כתוב שלרכב שלום...)
בחורה עם רכב... מרתיע. אבל זה תלוי בסגנון משפחות.
ברור שיחי ההבדל בין בחורה בת 20 ל24.... |
|
למה זה כ"כ מרתיע?
ואני ממש לא בת 20 בגיל כזה לא הייתי חושבת על רכב...
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 02:16 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | דעתי אובייקטיבית כתמיד : אם יש לה רכב, זה מעולה, לא אצטרך לריב עם אמא כדי לקבל את האוטו.. היא זו שתהיה עם רכב.
(ולא שבפגישה ראשונה אבקש טרמפ.. אבל בהמשך.. למה לא?) |
|
שבחורה תיקח אותי ברכב בפגישה!!!!???? אני אגנוב מטוס סילון, ויקח את הבחורה לפני שהיא תיקח אותי.
אני לא סובל מעודף צורך לכבוד אבל א' ב' ....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 02:17 |
|
| |
ודאי שיש הבדל, והרבה יותר מובן בחורה מבוגרת.
|
|
|
|
|