למה נדמה לי שמעשהיה מחקה תתגובה שלי מאתמול?? ככה זה עובד... לא נאה לך אז מוחקים... יפה
לא מחקתי שום תגובה.יש עוד 3 ניקים שבאפשרותם למחוק תגובות. _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
תוסיפי בכייף... כל השטינקרים החוצה... (ברוכה השבה?) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
טוב עפתי
כן אני מתחילה לחזור למקורות חחח ריאנה זכרי תמיד למינים ולמלשנים אל תהי......תמשיכו כיד הדמיון הטובה עליכם חחח
אין על בני ברק!!!!!!!! ולא יהיה!
יאקקקק
בטח שאין ולא יהיה, מה שחסר למדינה הזאת זה עוד עיר כמו בני ברק............_________________תוקן על ידי muchnick ב- 03/05/2010 15:51:50 כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
תוקן על ידי muchnick ב- 03/05/2010 15:51:50
חחחחחחחחחחחחחחחחחכדאי לעקור למקום מגורים אחר?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
צריך לעקור את כל העיר.......... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
תפני את הבתי מלון שיהיה להם מקום מגורים זמני _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בתי מלון???? תגידי את בטוחה שאת מדברת על בני ברק??? אולי התכוונת לבתי מחסה... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........