זו ההודעה הראשונה שלי כאן... קראתי כמה ימים את האשכולות כאן- אתם ממש עוזרים ותומכים... ועכשיו כשהורשתי להכנס לפורום- אשאל את שאלתי...
אז קצת רקע... אני נחשבת לממש חרדית מידי אפילו קצת דוסית... ועכשיו הגעתי לגיל 19 וככה שווקו אותי... אין לי בעייה נגד זה- ככה אני באמת ואני גאה בזה. ואפילו אני רוצה בחור כזה דוס אבל לא מרובע כי אני טיפה כן...
אבל- פגישה ראשונה כשראיתי את המועמד- הוא יותר מידי בתוך הספרים... יותר מידי לומד ויותר מידי חוקר...אני מפחדת שאפילו לצחוק הוא לא יודע... אבל- הפגישה נמשכה המון זמן... איזה 4 או 5 שעות... את האמת- נהנתי... אני מאוד אוהבת את הנושאים שעליהם דיברנו... אבל הוא יותר מידי כבד...
הסכמתי להפגש שוב... ושוב... 5 פגישות... ואני עדיין מפחדת... הוא מתחשב ועדיין לא מציע... תאמת. אם הוא יציע אני עלולה עוד לגמגם לפני שאגיד כן... (אם בכלל..)
בקיצר... שאלתי היא... אם אני נהנת איתו בפגישות- זה אומר שכן... אבל למה כשאני מגיעה הביתה אני אומרת- אויש איזה ריבוע???
וכן... תמיד בחלומותי על "האביר על הסוס הלבן" הופיע משהו קליל כזה לא מרובע כל כך... האם בשביל חלום אגיד לא??? אולי עם הבן אדם המסודר הזה יהיו לי חיים יותר מאושרים מאשר עם איזה עפיפון???
אחדד את שאלתי-
אתם אחרי אינספור פגישות האם אתם לא מסתכלים אחורה ואומרים- לו הייתי מתפשרת???
יש סיכוי שאקבל את "האביר על הסוס הלבן" כמו בחלומותי הוורודים? האם כולם מקבלים אותו??? או שאם כבר להתפשר אז כאן ועכשיו לפני שיהיו לי מספר שנים מכובד של שידוכים...
אולי יש לי טראומה מדודה אחת שלעולם לא התחתנה... ולכן אני קופצת על השידוך הראשון?
מה אתם אומרים???
יש עוד כמה פרטים שוליים ומאוד מעצבנים אותי... למשל- חפתים... אל תצחקו עלי... אבל אני פשוט לא אוהבת את הדבר הזה... ועוד דברים מהסגנון הוא יותר מידי מידי מידי... ואני כולה אחת מבולגנת שכיף לה מהחיים...
האם זה עובר אחרי החתונה???
סליחה אם זה היה ארוך מידי... פשוט אני חייבת לפרוק וחייבת לשמוע את דעתכם בנושא...
נשלח ב-16/4/2010 01:22
פחדים מהדודה ,תשארי בצד. לעזור לך ,נראה לי שהעצה הכי טובה שלי , שתתיעצי אם מישהוא שאת מעריכה וסומכת עליו.
נשלח ב-16/4/2010 01:53
נראה לי שאף אחד פה לא ימליץ לך בצורה ברורה אם להמשיך או להפסיק. :) זו החלטה חשובה ואנחנו לא מכירים, לא אותך, ולא את המקרה.
מה שכן, כמה נקודות למחשבה: 1. כמו שאמר מזדקן, עזבי את הפחדים שמא לא תתחתני. ממישהי בת 19 שזה עתה פגשה בחור ראשון.. ..נשמע קצת מגוחך. אני לא בא לזלזל בפחדים אלא להציג לך איך זה נראה מבחוץ. 2. עכשיו שאת אחרי 5 פגישות שבהם נהנית, כבר שמעת אותו צוחק? או נשאל מכיוון אחר: אם הוא לא צוחק וכזה ריבוע, ממה את נהנית בפגישה? צריך להיות משהו. את יכולה להגדיר מה? 3. מבולגנת לא עובר אחרי החתונה. אבל למה צריך שיעבור? הוא אמר משהו? או שאת מתאפקת בינתיים ומשחקת אותה בחורה עדינה ושקטה? אם כך, אולי אפשר קצת להתנהג בצורה טבעית - יכול להיות שזה יגרום גם לו להשתחרר קצת. 4. אל תחליטי מתוך לחץ. אם את צריכה עוד זמן להחליט, יש דרכים להעביר את המסר לצד השני.
נשלח ב-16/4/2010 02:08
תודה רבה לכם... אני מתיעצת עם משהי חכמה שעוזרת לי המון. זה לא הבעיה... מה שאני שואלת זה בעיקר: האם כולם מקבלים בדיוק מה שהם רוצים??? או שגם אחרי המון פגישות- מתפשרים איפשהו? ואם כבר להתפשר- אז כאן ועכשיו...
תודה...
נשלח ב-16/4/2010 03:25
קודם כל ברוכה הבאה! וכמו שתרי הקדים אף אחד לא יחרוץ גורלות כאן! החלומות לא מתגשמים באמת (לפחות לא תמיד). אבל בכל מצב אפשר לחשוב על מה מוותרים לאומת מה שמקבלים! לפעימם זה שווה. וגם צריך לחשוב מה זה חלומות? א. זה מה שגדלנו עליו (תורה וכדו'). ב. מצד האושר זה מה שנראה לנו אושר אצל אחרים (רחוב, סרטים וכדו'). מה אנו רוצים בעצמינו אני לא חושב שיש למישהוא תשובה!!! דבר אחד אנחנו כן יכולים לדעת מתי טוב לנו, ולנו זה לנו ולא מה שאנחנו חושבים שצריך להראות טוב!!! אני לא יקח את הכבוד למר גרפולוגיה בדברי הטעם שהוא כתב באשכול שפתח (להלן הלינק) אני חושב שהוא מאוד יעזור להבהיר מה אנחנו מחפשים.
אני לא חושבת שמשהו מקבל בדיוק את מה שהוא רוצה תמיד מתפשרים אבל את צריכה לחשוב עם עצמך מה הכי חשוב לך שיהיה בבעלך ואם יש לו מגרעה מסוימת האם תוכלי להתמודד איתה למשך70-80 שנים הבאות.
נשלח ב-16/4/2010 15:50
לדעתי אם נח לך איתו אז זה סבבה, ואת יודעת, הפכים משלימים אחד את השניה. אבל אם הריבוע שלו מציק לך כדאי מאוד שתנסי לבדוק על עצמך אם זה לא משגע אותך, כי כרגע את לא ממש על הקרקע מה שנקרא~ תבדקי את עצמך ליד חברות שלך, לדו'ג- לי יש חברות מרובעות, אני ממש לא מתסדרת איתם~ אני חיה ת'פונטניות.
אז ב"הצלחה!
נשלח ב-17/4/2010 23:12
אני יוסיף קצת על תרי
בודדים מקבלים את האביר על הסוס ואין שום בעיה להתפשר את כולה בת 19 את לא צריכה להילחץ
העצה שהייתי מציע זה שתעצרי את הפגישות לכמה ימים בשביל לבדוק עם עצמך[בתוך הפגישות זה קשה] ואז לחזור אליו ולראות אם זה מפריע עוד פעם
ועוד אפשרות [יותר נועז] זה להגיד שאת רוצה להיפגש אם עוד בחור[ים] בשביל לקבל מבט יותר רחב