| נשלח ב-16/4/2010 11:25 |
|
| |
למה מתחילים עם בחורות ברחוב?
בס"ד
האם גם איתכן מתחילים ברחוב?
נחמד שאנשים רוצים לתת לעצמם צ'אנס באופן ספונטני, ומנסים להתחיל עם בחורה ככה סתם באמצע החיים, בלי קשר לכלום, בשום מקום ספציפי, ככה סתם זורקים משפטים לחלל האוויר, שמא מי שמולן תתפוס אחד מהם.
אבל בחייאת, למה כל הערסים והמכוערים עושים את הצעד הזה?!
ולמה אין כנגד לזה בנות ערסיות ומכוערות שמתחילות עם בחורים, כדי שהם יבינו שזה לא ממש לעניין?
כאילו מה, בחור באמת חושב שיש סיכוי שמישהי תענה לו האם אבא שלה עובד בגננות?
שזה כאב לה שהיא נפלה מגן עדן?
מה?!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 16/04/2010 17:01:16
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 11:45 |
|
| |
את חיה בסרט, ועוד של ערסים...
וכיון שהמשגיח לא פה אני יביא את האשכול שכבר יש בנושא:
תוקן על ידי barbrav ב- 16/04/2010 11:53:18
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 11:52 |
|
| |
"למה כל הערסים והמכוערים עושים את הצעד הזה?! "
את מתכוונת שאם מישהו נחמד ויפה היה מתחיל איתך ברחוב כן היית הולכת על זה??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 11:54 |
|
| |
כנראה היא מתכוונת שאם נורמלים ונחמדים היו עושים את זה, זה היה לגיטימי....(?) או שגם אז לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 11:54 |
|
| |
נכון זה באמת דבר מגעיל אבל אני ילמד אותך שהיום יש המון בנות כאלו שמתחילים אם בחורים !!!! ולא רק הבחורים מתחילים !!
אבל למה לתת להם יחס בכלל? כי הרי אם הגיעו לרמה כזו אז בטח שאין רמה לא אז למה לרדת לרמה הזהו??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 12:33 |
|
| |
בס"ד
אני חושבת שגם אם בחור מדהים, חתיך, והורס יתחיל איתי באמצע הרחוב לא אוכל להתיחס אליו ברצינות כמו בפגישה מסודרת, כי הערך שלי עליו אוטומטית ירד ברגע שהוא יעשה צעד כזה.
ז"א כל הכבוד לו על האומץ, אבל מה נראה לו? שאני שווה 2 שקל שמוצאים אותי בין מרצפות הרחוב?
על כל פנים, כפי שציינתי, רק ערסים עושים צעד נועז שכזה, ומוטב שיבינו שזה לא לעניין..
נ.ב.
מי שציין שם למעלה שבנות מתחילות עם בחורים ברחוב - איך הן עושות את זה? מה הן אומרות? נראה לי שהן איבדו את כבודן עצמי וצריך לעשות איתן "השבת אבדה"..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 12:44 |
|
| |
שנונה, אני יכול להביא לך מיליון צורות שבו יתחילו איתך, ולפי מה שכתבת, את הולכת ליפול שם עמוק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 13:04 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | | שנונה, אני יכול להביא לך מיליון צורות שבו יתחילו איתך, ולפי מה שכתבת, את הולכת ליפול שם עמוק!!! |
|
חחחח
גם אתה מקסים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 13:19 |
|
| |
בס"ד
פשוט, אם תשים לב מאז שנכנסתי לפורום בכל אשכול שפתחתי לקהל הרחב, אתה כל פעם מחדש מנסה לתקוף אותי הלא עוול בכפי.
אני לא מבינה מה הקטע שלך, אבל יהיה נחמד עם תיהיה פחות אגרסיבי כלפי.
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 13:31 |
|
| |
סורי, .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 15:17 |
|
| |
| שNונה כתב: |  |
אבל בחייאת, למה כל הערסים והמכוערים עושים את הצעד הזה?!
|
|
לדעתי זו מילה מגעילה, שמורידה את ערך כותבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 15:56 |
|
| |
גבר בעל חזות חרידית שמתחיל עם בחורה חרידית ברחוב, לא שווה ולא מתאים ואין תוכו כברו. ולכו תדעו עם מי הוא יתחיל אח"כ~
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 02:36 |
|
| |
לא הבנתי את השאלה, מאין לנו לדעת למה דווקא הם עושים זאת????
ב"ה שלא שם חלקנו כהם... 
וכן, הם גם לא ככ שווים פתיחת אשכול מספיק יש אחד שמוריד את הרמה פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 02:52 |
|
| |
ככה זה ערסים. זה חלק מהקונספט של ערסים. להתחיל עם בחורות. מה לעשות. לא צריך להתיחס, זה בכלל פדיחה אם הם פונים ובדרך כלל בחור טוב, לא מתחיל. ואם הוא מתחיל הוא לא בחור טוב. ודרך אגב המשפטים האלו הוחלפו מזמן.. היום זה יותר מתוחכם. המשפט הכי דפוק שלהם זה - יש לך אולי אש?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 09:35 |
|
| |
זה מצחיק, מי בכלל שם לב אליהם? גם לי קורה שצופרים, עוצרים את האוטו, מקניטים, מנסים.. אני רק מגחכת לעצמי וממשיכה הלאה
|
|
|
|
|