|
|
| נשלח ב-18/4/2010 09:46 |
|
| |
ומי ששאלה איך הבנות מתחילות אז אני יספר לך סיפור על עצמי הייתי בתחנה ואז שאלה אותי תגיד האוטובוס עבר? אז אמרתי לה שלא אז היא אמרה לי אה תודה רבה אז אמרתי בבקשה וזהו לפתע אני רואה שהיא מתחילה לשאול עוד שאלות תגיד יש לך מוסג מתי האחרון ? אמרתי לה לא יועד אז אמרה לי רגע לאן אתר נוסע אמרתי לה את המיקום ואז התחילה לשאול שאלות אה תגיד אתה מכיר את זה וזה חח אבל היא הבינה אחרי כמה שניות שאני לא רוצה ולא זורם איתה אז היא הבינה מזל שלפחות לבנות האלו נשאר עוד קצת שכל
ולתמי 4 אני יתקן אותך היום אומרים לבחורה סליחה י לך אש? היא כמובן תגיד לו ואז אומרים ואלה אז איך הדלקת אותי?? מין משפט מטומטם שמי שאין לי מה לעשות בחיים אומר כך לבחורה !!! סתם רק רציתי להוסיף
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 01:11 |
|
| |
ערסים , זה ערסים מה אתם רוצים.. לפעמים הם דוקא די חמודים ומצחיקים מהרדידות שלהם, ענין של גישה איך לקחת אותם. מה שכן הבעיה שהאשכול הזה זכה למספר תגובות גדול , זה הבעיה בנו ולא הערסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 22:54 |
|
| |
כמו שקודם אמרו - ערסים. אין מה לשאול יותר מדי.
אבל לגבי אם הם מצפים לתשובה - הם לא. הם סתם רוצים לראות אותך סובלת.
אבל אם היה ניתן לענות זה היה נראה ככה:
ערס: תגידי- זה כאב כשנפלת מגן עדן? את: לא. אבל זה כאב כשאבא שלי טיפל בבחור האחרון שניסה להתחיל איתי
ערס: תגידי- אבא שלך גנן? את: לא. הוא מתאגרף או את: כן. הוא שותל בחורים כמוך בגינה שלנו.
בהצלחה בכל מקרה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 23:35 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  | כמו שקודם אמרו - ערסים. אין מה לשאול יותר מדי.
ערס: תגידי- זה כאב כשנפלת מגן עדן? את: לא. אבל זה כאב כשאבא שלי טיפל בבחור האחרון שניסה להתחיל איתי
ערס: תגידי- אבא שלך גנן? את: לא. הוא מתאגרף או את: כן. הוא שותל בחורים כמוך בגינה שלנו.
בהצלחה בכל מקרה :) |
|
חחחחחח אתה גדול XD אבל אני מסתפקת בלעיף מבט מרחם...
תוקן על ידי meitool ב- 21/04/2010 23:36:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 00:31 |
|
| |
זה כאב לך כשאבא שלך היה גנן והיה בא לפה הרבה?
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:28 |
|
| |
בס"ד משהי חילונית(מהעבודה) סיפרה לי שאצלם הבחור מתחיל עם הבחורה בפורום כך: את באה לכאן כל יום?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:39 |
|
| |
למישהו יש עוד טיפים? שנדע..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:49 |
|
| |
בס"ד לך לפורום ותדע..... סתם... 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:59 |
|
| |
סתם לא יפה הקטע הזה "שמתחילים" עם בנות.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 00:24 |
|
| |
זה באמת מתסכל לראות מישהי שמוצאת חן בחיצונית ואולי גם פנימית.. ולדעת שאין סיכוי שדרכיכם יצטלבו ועכשיו לך תשלח את גיסתך שתדבר עם בדודה של הסבתא.. בקיצר מתסכל אבל אשריינו שאנחנו ליטאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 00:47 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  | כמו שקודם אמרו - ערסים. אין מה לשאול יותר מדי.
בהצלחה בכל מקרה :) |
|
חחח!!! חזק ביותר :)
וסתם במאמר מוסגר.... בחורים, במיוחד מהסוג המוזכר כאן, יתחילו עם בנות שמשדרות להן "אני טרף קל", או, "יש על מה לדבר".... הם לא ייגשו לבחורה שנראית טובה ואיכותית ויביכו את עצמם כשהיא לא תנדב להם אפילו מצמוץ... אומנם זה לא מוכח אבסולוטית, ויש יוצאים מן הכלל, אבל זה המוטו....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 00:51 |
|
| |
| מרמתוק כתב: |  | זה באמת מתסכל לראות מישהי שמוצאת חן בחיצונית ואולי גם פנימית.. ולדעת שאין סיכוי שדרכיכם יצטלבו ועכשיו לך תשלח את גיסתך שתדבר עם בדודה של הסבתא.. בקיצר מתסכל אבל אשריינו שאנחנו ליטאים.. |
|
אכן, מזדהה עם התסכול שלך.... ולפעמים אתה בכלל לא יודע מה השם של הדמות שמוצאת חן, ואין שום מידע... זה נעלם עם הרוח.... ולדעתי זה לא מיוחס לכך ש"אשרינו אנחנו ליטאים", אלא- "אשרינו שאנחנו חרדים". התסכול משותף לכל פלחי האוכלוסייה החרדית, על כל גווניה ועדותיה. (כמובן, לחרדים שביניהם...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 00:55 |
|
| |
תראי אין בעיה להתחיל השאלה לאן רוצים להמשיך? מי שרוצה לבנות בית נורמלי לא רוצה כזה בסיס ותתקנו אותי אם לא החיים זה לא סרט בורקס סוג..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 00:57 |
|
| |
אני, למשל, לא הייתי רוצה לבנות בית עם בחור שמתחיל איתי ברחוב.... היום הוא מתחיל איתי, ומחר הוא מתחיל עם עוד עשר.... זה מאוד לא אמין, לא מכובד!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 01:02 |
|
| |
חרדים ליטאים מה זה משנה סיים שיט דיפרנט סטורי.. ואכן תסכול משותף מנחם אותי תודה על ההזדהות
|
|
|
|
|