ההבנה הפשוטה של "כמים הפנים לפנים" מובאת בפירוש "מצודת דוד" לפסוק: "כמו דרך המים מראה את הפנים בדומה להפנים המסתכלים בה, אם שוחקות שוחקות, כן לב האדם לאדם אם לבו טוב על חברו ייטיב גם לבו, ואם רעה תרע גם היא". כשם שבמים נראים בדיוק תוויות פניו של המסתכל בהם, כך יחס הזולת אלינו הוא שיקוף מדוייק של יחסינו אליו.
או בקיצור כן בחורים גם כואב להם!!!
והם מתוסכלים מכל אותם מיקרים!!!
נשלח ב-17/4/2010 21:13
ובכל זאת נראה לי שבחורים שוכחים הרבה יותר מהר...
או שהם פשוט לא מדברים על זה...
נשלח ב-17/4/2010 21:15
foru כתב:
תודה לכולם
אני באמת מאמינה שהוא לא בשבילי, ובעז"ה ה- happy end שלי יגיע בקרוב וכו...
מה שקשה לי זה שכל הזמן כשאני רואה אותה, אני שוב נזכרת בו... נראה לי שאם הוא היה מתארס עם מישהי שאני לא מכירה, היה לי הרבה יותר קל... :(
שנונה, הפורום הזה הוא סוג של קבוצת תמיכה לבנות שבורות לב כמונו... =)
אגב, שמתם לב שכל שבורי הלב פה הם דווקא ניקיות בנות? מה זה אומר, שבחורים שוכחים אותנו הרבה יותר מהר מאשר אנחנו אותן??
כנראה שכן..... :((
ממזמן הגעתי למסקנה שלבנים אין לב..
נשלח ב-17/4/2010 21:16
foru כתב:
ובכל זאת נראה לי שבחורים שוכחים הרבה יותר מהר...
ויש גם שמדברים... , אבל פ
נשלח ב-17/4/2010 23:37
foru כתב:
אגב, שמתם לב שכל שבורי הלב פה הם דווקא ניקיות בנות? מה זה אומר, שבחורים שוכחים אותנו הרבה יותר מהר מאשר אנחנו אותן??
לא נסחפת קצת?
על אותו משקל אני יכול לומר שכל מי שמסיקות מסקנות פזיזות ולא הגיוניות אלה הן דווקא הבנות. אבל זה כנראה לא נכון (גם פרדוקס אבל לא משנה..)
נשלח ב-18/4/2010 00:24
barbrav, לא הבנתי מה הקשר?!
אם אני מתגעגעת וחושבת על מישהו, גם הוא מתגעגע וחושב עלי?!?!
לא נראה לי שזאת הכוונה בפתגם "כמים פנים לפנים.."
נשלח ב-18/4/2010 01:58
אני ממש ממש מזדהה.
אבל נראה לי שלי היה יותר קל אם הוא כבר היה מתארס, לעומת המצב כרגע שהוא רווק ונשאר לי עוד משהו פיצפון ממנו..
אני מתפללת שהוא כבר יתארס עם האחת שלו ויצא לי מהמקום הקטן שנשאר לי אליו...
נשלח ב-18/4/2010 02:05
ריקי, גם אני התפללתי בשבילו שיתארס כבר, אבל לא עם אחת שתזכיר לי יום יום את קיומו.....
נשלח ב-18/4/2010 02:19
בוודאי שגם לבנים זה כואב. אבל הם חווים את זה אחרת, כי בכ"ז יש שוני. ולפעמים באמת רואים שבנות נשארות עם זה, כשנראה שהבנים כן מתגברים. אז כנראה בנים ובנות חווים את זה בצורה שונה , והם בסופו של דבר ממשיכים הלאה ולבנות לוקח קצת יותר זמן לצאת מהמערבולות האלו
נשלח ב-18/4/2010 02:51
תרי_זוזי כתב:
לא נסחפת קצת?
על אותו משקל אני יכול לומר שכל מי שמסיקות מסקנות פזיזות ולא הגיוניות אלה הן דווקא הבנות. אבל זה כנראה לא נכון (גם פרדוקס אבל לא משנה..)
מסקרן..
נשלח ב-18/4/2010 02:52
barbrav כתב:
ההבנה הפשוטה של "כמים הפנים לפנים" מובאת בפירוש "מצודת דוד" לפסוק: "כמו דרך המים מראה את הפנים בדומה להפנים המסתכלים בה, אם שוחקות שוחקות, כן לב האדם לאדם אם לבו טוב על חברו ייטיב גם לבו, ואם רעה תרע גם היא". כשם שבמים נראים בדיוק תוויות פניו של המסתכל בהם, כך יחס הזולת אלינו הוא שיקוף מדוייק של יחסינו אליו.
או בקיצור כן בחורים גם כואב להם!!!
והם מתוסכלים מכל אותם מיקרים!!!
וגם זה. מאד!!
נשלח ב-18/4/2010 13:26
תרי_זוזי כתב:
לא נסחפת קצת?
חחח..
מעניין...
היה לי בחור שאמר לי בדיוק את אותן המילים!!!
נשלח ב-18/4/2010 13:54
הממ.. אולי יש ממש בדברים..
נשלח ב-18/4/2010 13:57
ממזמן הגעתי למסקנה שלבנים אין לב..[/quote]
אחותי....
תדעי לך שהמשפט הזה כ"כ לא נכון.....
עוד יום יבוא והבחור שלך יגיע ואת תראי כמה לב יש לו ורק אליך....
בע"ה