בית פורומים הנה ימים באים

רעידת אדמה בצפון הארץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2010 14:24 לינק ישיר 
רעידת אדמה בצפון הארץ

ככה הגיעה שמועה לאוזניי בשם אחד הרבנים שצפויה להיות רעידת אדמה בצפון הארץ בשבוע הקרוב

ואולי על זה נאמר בזוהר יתגלי מלכא משיחא בארעא דגליל אולי לאחר רעידת האדמה נזכה להתגלות מלך המשיח

ימים יגידו

למי שיש מידע יותר מבוסס בעניין בבקשה לידע אותנו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 17:43 לינק ישיר 

בס"ד

למשקיף הי"ו ...

הנה לך כמה סודות בנושא המדובר ...

(שלעתה - לבינתיים הצלחתי להשיג) לזיכויי הרבים בע"ה כן יהי רצון ...

בשיתין ושית יתגלי מלכא משיחא בארעא דגליל. וחד כוכבא דבסטר מזרח יבלע שבע ככביא מסטר צפון, ושלהובא דאשא אוכמא תהא תליא ברקיעא שיתין יומין, וקרבין יתערון בעלמא לסטר צפון, ותרין מלכין יפלון באינון קרבין, ויזדווגון כלהון עממיא על ברתיה דיעקב, לאדחייא לה (לון) מעלמא, ועל ההוא זמנא כתיב, (והיתה) (ירמיה ל ז) ועת צרה היא ליעקב וממנה יושע. וכדין יסתיימון נפשין מגופא, ובעיין לאתחדשא, וסימניך (בראשית מו כו) כל הנפש הבאה ליעקב מצרימה וגו' כל נפש ששים ושש, בשבעין ותלת, כל מלכי עלמא יתכנשון לגו קרתא רבתא דרומי, וקב"ה יתער עלייהו אשא וברדא ואבני אלגביש ויתאבדון מעלמא, בר אינון מלכין דלא ימטון לתמן, ויהדרון לאגחא קרבין אחרנין, ומההוא זמנא מלכא משיחא יתער בכל עלמא, ויתכנשון עמיה כמה עמין וכמה חיילין מכל סייפי עלמא, וכל בני ישראל יתכנשון בכל אינון אתרי, עד דאשתלימו אינון שנין למאה, כדין וא"ו יתחבר בה"א, וכדין (ישעיה סו כ) והביאו את כל אחיכם מכל הגוים מנחה ליהו"ה וגו'.

ובני ישמעאל זמינין בההוא זמנא לאתערא  עם כל עמין דעלמא למיתי על ירושלם, דכתיב (זכריה יד ב) ואספתי את כל הגוים אל ירושלם למלחמה וגו', וכתיב (תהלים ב ב) יתיצבו מלכי ארץ ורוזנים נוסדו יחד על יהו"ה ועל משיחו, וכתיב יושב בשמים ישחק ה' ילעג למו.

לבתר וא"ו זעירא יתער לאתחברא, ולחדשא נשמתין דהוו עתיקין, בגין לחדתא עלמא, כמה דכתיב (שם קד לא) ישמח יהו"ה במעשיו, וכתיב יהי כבוד יהו"ה לעולם, לאתחברא כדקא יאות, ישמח יהו"ה במעשיו, לנחתא לון לעלמא, ולמהוי כלהון בריין חדתין, לחברא עלמין כלהו כחד.

זכאין אינון כל אינון דישתארון בעלמא בסייפי אלף שתיתאה, למיעל בשבתא, דהא כדין איהו יומא חד לקב"ה בלחודוי לאזדווגא כדקא יאות, ולמלקט נשמתין חדתין, למהוי בעלמא עם אינון דאשתארו בקדמיתא, דכתיב (ישעיה ד ג) והיה הנשאר בציון והנותר בירושלם קדוש יאמר לו כל הכתוב לחיים בירושלם.

והנה  לפניכם  התרגום  בשפת  הקודש למאמר  הזוהר -  הקדוש  -  המצורף  לעיל

בשישים ושש יתגלה מלך המשיח בארץ הגליל, וכוכב אחד שבצד המזרח יבלע שבע כוכבים מצד הצפון. ושלהבת אש שחורה תהיה תלויה ברקיע שישים יום, וקרבות יתעוררו בעולם לכיוון צפון, ושני מלכים יפלו בקרבות הללו, ויתנכלו כל העמים לבת יעקב (או: בית יעקב), לדחות אותה (או: אותם) מהעולם. ועל הזמן ההוא נאמר: "ועת צרה היא ליעקב - וממנה יוושע" (ירמיה ל). ובעת ההיא יתמו הנפשות מהגוף, ויתכוננו להתחדש. והסימן הוא: "כל הנפש הבאה ליעקב מצרימה.. כל נפש ששים ושש". בשבעים ושלוש יתכנסו אל העיר הגדולה רומי, והקב"ה יעורר עליהם אש וברד ואבני אלגביש ויאבדו מהעולם, פרט לאותם מלכים שלא יילכו לשם, ויחזרו להלחם מלחמות אחרות, ומהזמן ההוא מלך המשיח יתעורר בכל העולם, ויתכנסו עימו/נגדו כמה עמים וכמה חילות מכל קצוות העולם. וכל בני ישראל יתכנסו המקומות ההם, עד שיושלמו השנים למאה, ואז הוא"ו תתחבר לה"א, ואז יתקיימו הנבואות: "והביאו את כל אחיכם מכל הגויים מנחה לה'…".

ובני ישמעאל עתידים בזמן ההוא לעורר (מלחמה) עם כל עמי העולם לבוא על ירושלים, ככתוב: "ואספתי את כל הגויים אל ירושלים למלחמה…" (זכריה יד), ונאמר: "יתיצבו מלכי ארץ, ורוזנים נוסדו יחד, על ה' ועל משיחו" (תהלים ב), ונאמר בהמשך: "יושב בשמים ישחק, ה' ילעג למו".

לאחר מכן, וא"ו זעירה תתעורר להתחבר, ולחדש נשמות שהיו עתיקות, כדי לחדש את העולם, כמו שנאמר: "ישמח ה' במעשיו" (שם, קד), ונאמר: "יהי כבוד ה' לעולם", להתחבר כראוי, "ישמח ה' במעשיו" - להוריד את הנשמות ההן לעולם, ושיהיו כולן בריות חדשות, לחבר את העולמות כולם כאחד.

אשרי כל אלה שיישארו בעולם בסוף האלף השישי, להיכנס לשבת, שאז הוא יום אחד לקב"ה לבדו להתייחד כראוי, וללקוט נשמות חדשות, שיהיו בעולם עם אלה שנשארו מקודם, ככתוב: "והיה הנשאר בציון, והנותר בירושלים, קדוש ייאמר לו, כל הכתוב לחיים בירושליים" (ישעיה ד).

מהי  האש  השחורה  במאמר  הזוהר ?

אש  שחורהפצצת האטום

כמתואר  בהמשך :

צדיק מגלה מהי "האש השחורה" שמדבר עליה הזוהר

כשהגיע כבוד הרב לקטע המדבר על שלהבת האש שתהיה תלויה ברקיע 60 יום (הקטע המסומן למעלה באדום), הסביר כבוד הרב את העניין, על פי מה ששמע בשם אחד הצדיקים (הוא לא נקב בשמו), ששלהבת האש הזו היא פצצת אטום. הוא אמר שאותו צדיק מביא ראייה לדבריו מדברי האברבנאל, שחי לפני כ-500 שנה בספרד, והיה ידוע בגדולתו, והיה גם שר האוצר של מלך ספרד בעת ההיא. עפ"י דברי הרב דון יצחק אברבנאל, לעתיד לבוא יהיה דבר שבו ירצו להזיק את העולם, והשם שמכנה האברבנאל את הדבר הזה הוא: "אטומתא", וזוהי שלהבת האש השחורה, שתהיה תלויה ברקיע. והרב פירש את הדברים בכך, שפצצת אטום תשוגר, אבל היא תישאר תלויה ברקיע, ויהיה פחד גדול. כמובן הדברים הללו מזכירים ביותר את דברי הרב המקובל שמעון דהאן שליט"א (חוזה הצונאמי) שאמר לפני חודשים רבים:

<*>

הרב רמז שיהיה משהו בשמיים, והיה מאוד מעורפל לגבי מה זה בדיוק יהיה, ויהיה משהו כמו פצצה קטלנית שתאיים ח"ו להתפוצץ עלינו. מדובר רק ברמיזות, לא בדברים ברורים ממש.

שיחה מפרשת משפטים

…אח"כ הוא דיבר על העניין של חזרה בתשובה בהקשר לגאולה. הוא אמר שכל עם ישראל כולו יחזור בתשובה עוד לפני שיבוא המשיח. הוא ניסה להסביר איך זה יקרה, והוא אמר שכשעם ישראל מרימים את עיניהם לאביהם שבשמיים, אז ממש תוך רגע אחד רשע יכול להפוך לצדיק, אפילו רק בהרהור ובפנייה אל הקב"ה. והוא נתן איזה דוגמא, למשל אם אדם נמצא בטיסה במטוס, ובמטוס פורצת שריפה גדולה, ואין שום מצנח במטוס, אז לבן אדם הזה לא נשאר מה לעשות, רק להרים את הראש לשמיים ולזעוק לבורא עולם.

הוא אומר שזה בערך מה שיהיה, ושכל עם ישראל יזעקו לבורא עולם. הוא הזכיר את העניין שהיה עם משה רבינו ונחש הנחושת, שמטרתו היתה שכולם ירימו את עיניהם לשמיים (הערת הבלוג: "וַיַּעַשׂ משֶׁה נְחַשׁ נְחשֶׁת וַיְשִׂמֵהוּ עַל-הַנֵּס, וְהָיָה אִם-נָשַׁךְ הַנָּחָשׁ אֶת-אִישׁ, וְהִבִּיט אֶל-נְחַשׁ הַנְּחשֶׁת וָחָי", במדבר כ"א, ט. פירוש רשב"ם: "והביט: וראה אותו. שיסתכל לשמים למעלה". ורש"י על פסוק ח: "ואמרו רבותינו: וכי נחש ממית או מחיה?! אלא, בזמן שהיו ישראל מסתכלין כלפי מעלה, ומשעבדין את ליבם לאביהם שבשמים, היו מתרפאים. ואם לאו - היו ניזוקים"). הוא אמר שיהיה משהו שיגרום לכולם באמת להרים את עיניהם לשמיים, הוא אמר שכולם יראו משהו מעופף (ובגלל זה יסתכלו לכיוון השמיים), ואז כולם יבקשו מבורא עולם.

שיחה מפרשת וירא

ולסקרנים שבינכם שרוצים לדעת עוד פרטים ?!

כנסו לקישור הבא להמשך הפרטים: מתוך  האתר -  השם 1

http://hashem1.net/index.php?p=352&sn=%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%96%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%A0%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%94%D7%96%D7%95%D7%94%D7%A8.htm

חזק חזק וניתחזק ...

חיזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים ל - ה' ...

ואתם הדבקים ב - ה' אלוקיכם חיים כולכם היום ...

היום !!!

אם בקולו תשמעו ...

ובברכת שבת שלום ומבורך (-: לנו ולכלל עמו ישראל יתברך בכל אשר ה"ן

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 16/04/2010 18:06:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 17:52 לינק ישיר 

בס"ד

בהמשך  להודעה  הקודמת:

תיקון  קטן לקישור  האתר  -  השם 1  -  בנושא  המדובר  (בתקווה  שהפעם  יעבוד  כראוי)

http://hashem1.net/index.php?p=352&sn=%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%96%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%A0%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%94%D7%96%D7%95%D7%94%D7%A8.htm

חזק חזק וניתחזק ...

ושבת  שלום  ומבורך  (-:

לנו  ולכלל  עמו  ישראל  יתברך  בכל  אשר  ה"ן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 00:23 לינק ישיר 

ומה יקרה אם לא יהיה כלום, מה תגידו אז.....

אולי עוד חודש יהיה עליה בדולר באזור בני ברק.......

נראה לי אתם חיים ונושמים מתחזייות שחורות....

תכתבו דברי תורה וגאולה בלי לצפות עתידות, אי אפשר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 00:47 לינק ישיר 

בס"ד

לאדיר  ידידינו  הי"ו ...

תורתינו  הקדושה  היא  העתודה  שלנו  בה  יש  עניינים ו"חדשות"  בעניין  ההווה  עבר  ועתיד ...

להזכירך  ידידי  היקר ...

לא  נקבתי  וכנראה  שגם  לא  אנקוב  בתאריך  מסויים (בדבריי  המובאים  הנה  לזיכויי  הרבים) המדברים על פתיחת  הארועים  הדוחפים  אותנו  לגאולה  השלימה  (שתבוא עלינו בחסד  וברחמים  בצדק  ובמשפט) אי"ה  כן  יהי  רצון  במהרה  בימינו ....

כי  כל  ההתפתחויות  תלויות  רק  ברצונו  של  הבורא  יתברך  וכל  שאר  הפירושים  של  חז"ל  ע"ה =  הם  פירוש  לעתיד  לבוא  עלינו  בדיוק  רב  ללא  תאריכים -  בכדי  שנכין  את  עצמינו  לדרישות  ה'  יתברך,  
ולא  להיפך  חס  ושלום,   "למען  ייטב  לך  באחריתך" כדברי  הכתוב בתורתינו  הקדושה =
שנאמר:  שכרם  של  צדיקים  לעתיד  לבוא   ...

במהרה  בימינו ...

א.  כ.  י.  ר

חזק  חזק  וניתחזק ...

ואתם  הדבקים  ב -  ה'  אלוקיכם  חיים  כולכם  היום ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ...

שבוע  טוב  ומבורך  ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 12:15 לינק ישיר 

אם כבר ההאדיר כבר פתח את הנושא ואמר "נראה לי שאתם חיים ונושמים מתחזיות
שחורות".

אומר אני את מה שאני חושב בנושא.
לעתים.כשאני מפשפש במעשי.אני שואל את עצמיׁ(בין היתר) אם חלק מחברי הוירטואלים
מפרשים את דברי חז"ל בנושא אחרית הימים בשגגה.
ככל שאני משתדל להעמיק בתורה(הלוואי).אני שם לב שלעתים אני מבין את הרב באופן
שונה מאחרים.או שבכלל טעיתי במה שחשבתי.וזה עוד "כיביכול" בדברים
פשוטים.
אז איך יכול להיות שיש חבר'ה.שחוזרים בתשובה כמה שנים וכבר מפרשים
על נושאים מאוד קשים להבנה בביטחון מלא?

כל זה ואין לי ביקורת על מי שהוא פה בפורום באופן אישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 13:11 לינק ישיר 

בס"ד

לדבריך "בפי"  ידידי  הי"ו  נאמר  בפרקי  אבות :

עשה  לך  רב,   וצא  מהספק ...

ועוד  נאמר: בדרך  שאדם  רוצה  ללכת  מוליכין  אותו ....

מה  הכוונה ???

עיין  היטב בפירושים:

פרק א - משנה טז

רבן גמליאל {לג} היה אומר , עשה לך רב , והסתלק מן הספק , ואל תרבה לעשר אמדות :

פירוש רע"ב ע"ה עשה לך רב . לענין הוראה מדבר עכשיו , אם בא דין לפניך ונסתפקת בו , עשה לך רב , והסתלק מן הספק . ולא תפסוק עליו אתה לבדו . כי הא דרבא כי הוי אתי טרפתא לגביה הוי מכניף לכולהו טבחי דמתא מחסיא , אמר , כי היכי דלמטיין שיבא מכשורא :

ועוד  נאמר:
פרק א - משנה ו יהושע בן פרחיה ונתאי הארבלי קבלו מהם . יהושע בן פרחיה אומר , עשה לך רב , וקנה לך חבר {יג} , והוי דן את כל האדם לכף זכות :

פירוש רע"ב ע"ה עשה לך רב .
רמב''ם פירש , אע''פ שאינו ראוי להיות לך רב , עשה אותו רב עליך ולא תלמוד בינך לבין עצמך . ואני שמעתי , עשה לך רב , שיקבל לו רב אחד שילמוד ממנו תמיד , ולא ילמוד היום מאחד ולמחר מן האחר . ואע''ג דבמסכת עבודת זרה [דף י''ט] אמרו הלומד תורה מרב אחד אינו רואה סימן ברכה , כבר פירשו ואמרו הני מילי בסברא , שטוב לו לשמוע סברת הרבים , אבל לענין גמרא , מחד רב מעלי , כי היכי דלא לפגום לישניה :

וד"ל ...  (בסוד  הכתוב:  שבעים  פנים  לתורה)

שא  ברכה  (-:

חזק  חזק  וניתחזק ...

ואתם  הדבקים  ב -  ה'  אלוקיכם  חיים  כולכם  היום ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ...

שבוע  טוב  ומבורך   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 14:22 לינק ישיר 

הרב "יבי" לא ענית כלום להרב "בפי"

כי עם כל הכבוד על הציטוטים הנחמדים שאתה מביא

גם אותם אפשר להבין אחרת, ודברי הרב "בפי" שרירין וקיימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 14:25 לינק ישיר 

ואגב חפץ אנכי להסביר את עצמי ובטוחני שזו כוונת גם הרב בפי נר"ו

אני לא חושב וטוען שכל התחזיות לא יתממשו

אולי יהיה רעידת אדמה ואולי לא

אולי תהיה מלחמה קשה ואולי לא

אולי הדולר יעלה ואולי לא

אולי ואולי תפתחו את כל הפורומים הקרובים והרחוקים

הכל מלא תחזיות שחורות משחור

למה זה מועיל, תכתבו חיזוקים בעניני תשובה ולא תעסקו רק בחזיות

אני למשל חושב שבארץ לא יקרה כלום

הקב"ה יגאלנו ברוב רחמיו ובאהבתו אותנו

גאולה ברחמים....

וד' יהיה בעזרנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 14:34 לינק ישיר 

אנחנו מאוד סקפטיים כאשר אנו שומעים שעלולים לקרות דברים רעים שתהיה מלחמה קשה או אטום או רעידות אדמה

וזה נובע מכמה דברים מאוד פשוטים

אני אמנה כאן שתיים מהם

1 אי ידיעת הנבואות של חז''ל אלא ידיעה מאוד שטחית הנביא זכריה כותב בפירוש שהר הזיתים יבקע לשתיים

האם זו גם נבואה שחורה לשיטתכם

2 לא ממש מאמינים שהגאולה אכן תתרחש ולכן מדחיקים לא יקרה לנו כאן שום רע כי לא רוצים להאמין שאכן גלגלי הגאולה בפתח ושקט לא יהיה כאן את זה אני מבטיח ואני בדרך כלל לא מבטיח דברים סתם

תעיינו ביחזקאל לח בזכריה יד ותבינו מה שהולך לקרות כאן רצוי ללמוד עם המפרשים מלבי''ם מאוד יעזור לכם

יום טוב

תוקן על ידי המשקיף ב- 18/04/2010 14:35:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 14:36 לינק ישיר 

בס"ד

לרבי  "האדיר"   הי"ו ...

נאה  דורש,

נאה  מקיים !!!  

וד"ל ...

שא  ברכה ...

חזק חזק וניתחזק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 14:37 לינק ישיר 

ברור רבינו ברור, אבל מכאן ועד לתת לי פירוט מלא

מה יהיה איך יהיה הדרך ארוכה מאוד מאוד מאוד.

ואגב גם את כל דברי הנביאות על ידי תשובה אפשר להמתיק הכל.....

בקיצור בואו נתחיל ללמוד ולעסוק בגמ"ח במקום לשבת בפורום ולכתוב תחזיות כאלו ואחרות

זה מה שאמרתי ......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 15:33 לינק ישיר 

בס"ד!
יבי האם אתה בטוח שהאש השחורה מקורה באטום שהאש שלו אדומה ולא מהר געש שהאש בה שחורה?
מלבד זאת אטומא מתפרש אחרת (עיין ערך גוגל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 15:50 לינק ישיר 

בגדול.אני מתחיל לחשוב שאולי.אולי עם כל ההשתקקות שלי לגאולה
אני צריך לנטוש את הפירושים לנבואות כי לעיתים בעודי רואה את
התחזיות השחורות אני כמעט נופל ביאוש ובמקום לשמוח שהגאולה
קרובה.אני חושש לשלום אחינו בית ישראל.
"היתי" רוצה לחשוב שכל ישראל צדיקים וקדושים ואולי.במקום לחשוב
שיש יהודי שכולו ערב רב אולי הקדוש ברוך הוא ברחמיו הרבים שם בכל יהודי טיפה
ערב רב שצריך לבער בקירבו.
למרות שנדמה ואפילו ברור לי שזה לא המצב.
בא אני אספר לכם משהו.לפי דעתי.רעידת אדמה לא תחזיר אף אחד בתשובה.מה
שצריך כאן זה רעידת אדמה חברתית וזה מתחיל ב"ואהבת לרעך כמוך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 16:21 לינק ישיר 

חס ושלום ''ייאוש''

צריך לדעת שתתחיל הגאולה להראות בפתח יהיו אי אלו עניינים לא נעימים כי הרי על תקופה זו נאמר יתבררו ויתלבנו ויצרפו רבים

ולא בכדי נאמרו דברים אלו

ישנה גם את הדיעה של הרבי מליובאוויטש שהיא יותר לכיוון שלך

הבאנו אותה בעבר בפורום

הדיעה שלו שכל מלחמת גוג ומגוג כבר הייתה בצרות השואה וכל המלחמות שייתנהלו הם רק בין הגויים וכל הצרות שקיימים בנבואות הם רק על הגויים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 16:39 לינק ישיר 

בס"ד

לאור  תגובת  ידידנו  היקרים  "אדיר" -  ו"בפי"-  אני  מרגיש כמה  אני  שפל  בעולם  שפל  ושיש לי  עוד  מה  ללמוד  מהם ולא  מה  ללמדם (וכנראה  הרבהההה)

(ודברי  אלה  נאמרים בשיא  הרצינות)

נ.ב .

לטיפת  יוסף  הי"ו ...

נאמר  בכתבה  ואני  מצטט:
עפ"י דברי הרב דון יצחק אברבנאל, לעתיד לבוא יהיה דבר שבו ירצו להזיק את העולם, והשם שמכנה האברבנאל את הדבר הזה הוא: "אטומתא",   וזוהי שלהבת האש השחורה, שתהיה תלויה ברקיע

להזכירך:  כדברי  האברבנאל  ע"ה

למרות  שלדעתי  (ואני  מדגיש  רק  לענ"ד) יכול  הדבר  להיתפרש  לעוד  המון  הסברים  של  תופעות\אסונות על  טבעיות  כפי  הבנתינו כדברי  הנביאים, שכתבו  בנבואות המופיעות  בתורתינו  הקדושה לדורותינו  ולאחרית  הימים  עד  לגאולה  השלימה במהרה  בימינו  אי"ה  כן  יהי  רצון -   כלומר נביאי  האמת  והצדק ע"ה  כיואל הנביא   וכישעיהו  ויחזקאל  הנביאים ע"ה   וכדומה  להם  וכו' ....  וכמובן  כל  פעולה  טבעית  או  על טבעית  שתהיה  רק ברצונו  של  ה'  יתברך בגזירה  שיחליט  להביא  על  שונאי  ישראל  בכל  רגע  ממש  אי"ה  במהרה  כן יהי רצון  כדוגמן   מכת  החושך  שהיתה  במצרים בה  נהרגו  המונים  משונאי  ישראל,    וכמו כן  החושך  שהיה  למצרים  ברדיפתם  אחר  ישראל  בדרך  לים  סוף (כאשר  ענן  החושך  כיסה  את  מצרים  ולעם  ישראל יתברך מנגד  היה  אור גדול...)

וד"ל ...

שלענ"ד  רק  שיהי'ה  ואם  יהי'ה  ועד  שיהי'ה את  אשר  יחליט, ובמידה  ויחליט  ה'  יתברך  לגזור  במידת הדין  שתתעורר  בכל  דרך  שיחליט על  שונאי  ישראל במהרה  בימינו   א. כ. י. ר  או  במידת  הרחמים  על  ישראל  הקדושים בכל  אשר  ה"ן  כן  יהי  רצון      ורק  אז....  נדע !!!   (להיות  גיבורים  אחרי  מעשיו  של  ה'  יתברך ולהתפאר  בישועתו  ובהשגחתו  האינסופית  בכל  רגע  ממש...
ובטח לא  במעשינו  השפלים...  בלשון  העדינה  ככל  האפשר  רחמנא  ליצלן )
 כלומר  כאשר  נדע  ואם  נניזכה  לדעת בבירור יותר  כפי  שגם  נוכל  להבין  אי"ה   כל  אחד  כפי  כח  אמונתו  ודרגתו באמונה  ובישועת   הבורא  יתברך  ובמעשיו  הנפלאים  שבכל  יום  ובכל  רגע ממש  עימנו  ועם  עמינו  בכל  דור  ודור  על  לגאולה  השלימה  במהרה  בימינו   א.כ.י.ר
(במידה  וניזכה  לכך  ברחמי  וחסדי  ה'  יתברך  הגדולים) ...

שא  ברכה ...

חזק חזק וניתחזק ...

ואתם  הדבקים  ב -  ה'  חיים  כולכם  היום ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ....

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 18/04/2010 16:42:46

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > רעידת אדמה בצפון הארץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext