|
|
| נשלח ב-18/4/2010 21:20 |
|
| |
בפי והאדיר... הגאולה תבוא/באה בדינים קשים ולא ברחמים, והסיבה העיקרית לכך היא הערב רב ובפרט השליטים דתיים כחילוניים שהם כולם מכת זו לצערנו... עם ישראל (צאצאים של יעקב אבינו ע"ה) הם מיעוט קטן בישראל...ומעם ישראל אני מאמיו באמונה שלימה ש"לא ידח ממנו נדח וכו'..." הערכה שלי שיש בין 500,000 ל- יהודים בארץ הקודש ל-1,500,000
בכל מקרה... הניחו להם לישראל להתנבא קצת בפורום הנחמד, זאת דרכם גם להראות לקב"ה את ציפייתם למלכותו, ואם לא נביאים המה...בני נביאים.
והמשכילים יזהירו וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 21:49 |
|
| |
אשריך אשריך כיטוב ידידי תגובה 10 את האמת
התגעגעתי אליך כבר כמעט רציתי לשלוח לך הודעה לפרטי לשאול לאן נעלמת
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2010 10:17 |
|
| |
כיטוב כותב שהגאולה תבוא בדינים קשים ולא ברחמים. אבל בכל זאת מותר לקוות שלא בדינים קשים מדי, עם ישראל סבל מספיק בדורות האחרונים (שואת אירופה, מלחמות ופיגועים בארץ) כך שאת מנת הסבל הקשה כבר קבלנו ואפשר לקוות שהגאולה תבוא בטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2010 13:05 |
|
| |
טוב.אחרי שקראתי את התגובה של כי טוב.אני מתחיל להבין את הקרע בעם. כי טוב(אולי קטוב טוען שעם ישראל הוא מיעוט קטן בישראל.הערכה שלו בין500K ל-1.5 .תבינו.הוא לא מרגיש חלק מהעם כי עם ישראל הוא 20%(במקרה הטוב) מהאוכלוסיה. כי טוב.כתבת משהוא שהוא בבחינת חידוש.אתה מתכוון לגבות את זה עם הוכחות? אולי אתה חלק מהסטטיסטיקה השלילית. יש שלושה סימנים של מיהו מזרעו של אברהם אבינו ואתה(לפי דעתי)לא עומד בלפחות מ-2 . לא ביישן ולא רחמן .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2010 17:27 |
|
| |
בפי הי"ו...
אם זכית ב"ה להבין למה יש "קרע בעם"...מהדברים שכתבתי,
היה די לי.
שא ברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 09:17 |
|
| |
שלום לכולם,מזה יומיים אני נסער מתגובתו של כי טוב ידידנו. הגעתי למצב של חוסר ריכוז בתפילה. כאב לי איך יהודי יקר קורא ל-4M מאחיו "לא יהודים". כי טוב.כתבתי ש"אני מתחיל להבין את הקרע בעם".ברור לי שיש קרע חברתי ואידיאולוגי. ממך זכיתי להבין שיש אנשים שחוזרים בתשובה.לומדים תורה ועדיין לא מבינים מהומה.לעולם לא שמעתי מגדולי הדור שעם ישראל הוא מיעוט בארצו וכי רוב היהודים הם ערב רב(מי. ה-2 מיליון שנמצאים מתחת לקו העוני?)
חזור בך.אח יקר!!!
ולחברים בפורום אומר כך.אם קראתם את תגובתו של כי טוב ולא הגבתם זאת אומרת שהצדקתם את תוכנו ואני מאומד מאוכזב מכמה אנשים פה של הקיעו את דבריו.
אם משה רבינו היה קורא את דבריו בוודאי היה אומר "אכן נודע הדבר" עתה הבנתי מדוע הם משתעבדים.מאותו סיבה של חורבן בית המקדש השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:18 |
|
| |
מה כל כך נפגעת בפי בוא נראה ביחד מה הבהיל אותך
| kiitoob כתב: |  | בפי והאדיר...
הגאולה תבוא/באה בדינים קשים ולא ברחמים,
והסיבה העיקרית לכך היא הערב רב ובפרט השליטים
דתיים כחילוניים שהם כולם מכת זו לצערנו...
עם ישראל (צאצאים של יעקב אבינו ע"ה) הם מיעוט קטן
בישראל...ומעם ישראל אני מאמיו באמונה שלימה ש"לא ידח ממנו נדח וכו'..."
הערכה שלי שיש בין 500,000 ל- יהודים בארץ הקודש ל-1,500,000
בכל מקרה...
הניחו להם לישראל להתנבא קצת בפורום הנחמד,
זאת דרכם גם להראות לקב"ה את ציפייתם למלכותו,
ואם לא נביאים המה...בני נביאים.
והמשכילים יזהירו וכו'... |
|
שהגאולה תבוא בדינים זה אפשרי
הסיבה היא ערב רב גם נכון
יש רק מיליון וחצי יהודים לפי שיטתו של כיתוב אז יכול להיות שהוא צודק ויכול להיות שהוא טועה
ביציאת מצרים כתוב וחמושים עלו בני ישראל דהיינו רק חמישית יצאו אז היום במדינה יש 6.000.000 מיליון יהודים
וכתוב כימי צאתך מארץ מצרים כך תהיה הגאולה העתידה דהיינו שרק חמישית יצאו לגאולה דהיינו 1.500.000 בדיוק כמו שכיתוב כתב אז על מה כל המהומה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:11 |
|
| |
ראשית,לא הגבתי לגבי התוכן שהגאולה תבוא בדינים.נהפוך הוא.שמעתי מפי הרב בן ציון מוצפי.שגאולה בדינים עדיפה על גאולה ברחמים. שנית.לפי שיטתו של איזה כיתוב רשום שרק 20% מהיהודים הם הם "הנשמות הקדושות" ולא ערב רב ? בכל אופן,רק שתדע שלפני מאות שנים הרמח"ל הקדוש יכל להביא את הגאולה.מכיוון שהבין שרק 33% מעם ינצל אז דחה את כוונתו. שליש דאז.מה היום?עם השואה וכל מה שעברנו מאז. מעבר לכך לא עוררתי שום מהומה.אמרתי את ה-אני מאמין שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:42 |
|
| |
בפי...ישרים תתרומם...אם תשמע לישרים אזי תתרומם.
הדברים שאני כותב לא תואמים את "הרצון לקבל" שטמון בכולנו,
והם כואבים לי לא פחות מאשר לך ואף יותר!
אם קשה לך לקרוא את מה שכתבתי, תחשוב איך אני
מרגיש כאשר הם נכתבים...
אין לי מה לחזור בי, למרות שיש דברים שמצווה לא להשמיע אותם,
אני סבור שאנו נמצאים כבר עמוק בתוך הבירור של הסובין מהתבואה כידוע,
והדברים צריכים להיאמר למרות הבעייתיות שיש בהם.
התוצאה היכולה להיות מקריאת דבריי היא אחת מהשניים:
1.אם הקורא יראה את הדברים ויחשוש שמא הוא ע"ר, אזי הדבר
יעורר בו פחד והוא יעשה הכל בשביל להוכיח לקב"ה שהוא יהודי!
דבר שודאי יכול רק לשפר אותו, כאשר אדם מפחד הוא יותר ממוקד במטרה...
וכן אמר החכם: אשרי אדם מפחד תמיד...ומקשה ליבו ייפול ברעה, ל"ע.
2.אם הקורא יקרא את הדברים וירגיש בליבו שהוא יהודי אמיתי, צאצא של יעקב,
הוא יפחד מהעובדה שיש כ"כ הרבה ע"ר סביבו, ואותו פחד יביא אותו להתקרב
ליוצרו, מהסיבות שצויינו למעלה.
כלומר, הדברים שכתבתי יכולים רק לקרב את האדם לבוראו,
בתנאי שהוא יהיה אדם אמיתי עם עצמו ועם יוצרו.
בכל מקרה יש הרבה מקורות למה שאמרתי,
אין עניין להביא אותם בפורום, מי שרוצה לדעת אמת, ימצא אותה בכוחות עצמו,
"והאמת היא כבדה ועל כן מעטים נושאיה"...כדברי הגאון "המאירי" ז"ל.
אין צורך להתנצח יותר מדי...
אם אתה רוצה לדעת אם הדברים אמיתיים, או סתם נסיון דמגוגי
מצידי לעורר תגובות, תבדוק בעצמך...לימוד לא יספיק, אתה צריך גם
להתחנן לקב"ה ולהראות לו שאתה באמת רוצה לדעת את האמת כמו שהיא,
ולא כמו שאתה רוצה שהיא תהיה...אלא כמו שהוא רואה אותה!
אם תעשה כן, תגיע לאמת (לפחות חלקית), וממילא תתחיל גם לסבול סבל מר מידיעתך אותה!
אם אתה חושב שיש בדבריי משום התנשאות, אתה טועה.
בשורות טובות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 17:30 |
|
| |
זה מה שיפה בפורום. כל אחד יכול להביע את דעתו, כל עוד לא פוגע ברוח הפורום. אז לא צריך להעלב ולא צריך לקחת דברים בצורה קשה. יש דעות לכא ויש דעות לכאן. הכל מקוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 17:36 |
|
| |
זה לא מה שיפה בפורום...זה מה שיפה בעם ישראל (האמיתי). ברוכה תהיי, גברת מרתיקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:58 |
|
| |
אני חושש לומר אבל אולי מי שיאמין שהגאולה תבוא ברחמים
אכן כלפיו זה יהיה ברחמים, ומכלל הן אתה שומע לאו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 23:05 |
|
| |
| האדיר כתב: |  |
בס"ד
אני חושש לומר אבל אולי מי שיאמין שהגאולה תבוא ברחמים ?!
אכן כלפיו זה יהיה ברחמים, ?! ומכלל הן אתה שומע לאו.....
השאלה שלי
מהיכן הביטחון הזה ?
אותי לימדה התורה אחרת ...
בדרך שאדם בוחר ללכת מוליכים אותו
הבא להיטמא פותחים לו !!!
הבא להיטהר מסייעין לו !!!
ועוד לימדה אותי תורתינו הקדושה שמי שמאמין שהקב"ה רחמן ויתחנן על חייו ויחזור בתשובה שלימה בלי תנאים בלב שבור ובתחנונים גדולים לפני ה' יתברך ובהכנעה גמורה !!! (בלי פשרות)
אז אולי יזכה לגאולה \ ו \ או להיות אחריה ....
שנאמר: אל תאמין בעצמך עד יום מותך
והיה שפל רוח בפני כל אדם
כדברי חז"ל ע"ה
וד"ל
שנאמר בירמיהו ט'
א מִי-יִתְּנֵנִי בַמִּדְבָּר מְלוֹן אֹרְחִים וְאֶעֶזְבָה אֶת-עַמִּי וְאֵלְכָה מֵאִתָּם כִּי כֻלָּם מְנָאֲפִים עֲצֶרֶת בֹּגְדִים:
ב וַיַּדְרְכוּ אֶת-לְשׁוֹנָם קַשְׁתָּם שֶׁקֶר וְלֹא לֶאֱמוּנָה גָּבְרוּ בָאָרֶץ כִּי- מֵרָעָה אֶל-רָעָה יָצָאוּ וְאֹתִי לֹא-יָדָעוּ נְאֻם-יְהֹוָה:
ג אִישׁ מֵרֵעֵהוּ הִשָּׁמֵרוּ וְעַל-כָּל-אָח אַל-תִּבְטָחוּ כִּי כָל-אָח עָקוֹב, יַעְקֹב, וְכָל-רֵעַ רָכִיל יַהֲלֹךְ:
ד וְאִישׁ בְּרֵעֵהוּ יְהָתֵלּוּ , וֶאֱמֶת לֹא יְדַבֵּרוּ, לִמְּדוּ לְשׁוֹנָם דַּבֶּר-שֶׁקֶר הַעֲוֵה נִלְאוּ:
ה שִׁבְתְּךָ בְּתוֹךְ מִרְמָה בְּמִרְמָה מֵאֲנוּ דַעַת-אוֹתִי נְאֻם-יְהֹוָה:
ו לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה צְבָאוֹת הִנְנִי צוֹרְפָם וּבְחַנְתִּים, כִּי-אֵיךְ אֶעֱשֶׂה מִפְּנֵי בַּת-עַמִּי:
ז חֵץ (שָׁוחֻט) [שָׁחוּט] לְשׁוֹנָם מִרְמָה דִבֵּר בְּפִיו שָׁלוֹם אֶת-רֵעֵהוּ יְדַבֵּר וּבְקִרְבּוֹ יָשִׂים אָרְבּוֹ:
ח הַעַל-אֵלֶּה לֹא-אֶפְקָד-בָּם נְאֻם-יְהֹוָה ??? אִם בְּגוֹי אֲשֶׁר-כָּזֶה לֹא תִתְנַקֵּם נַפְשִׁי:
יא מִי-הָאִישׁ הֶחָכָם וְיָבֵן אֶת-זֹאת, וַאֲשֶׁר דִּבֶּר פִּי-יְהֹוָה אֵלָיו וְיַגִּדָהּ עַל-מָה אָבְדָה הָאָרֶץ, נִצְּתָה כַמִּדְבָּר מִבְּלִי עֹבֵר:
יב וַיֹּאמֶר יְהֹוָה עַל-עָזְבָם אֶת-תּוֹרָתִי אֲשֶׁר נָתַתִּי לִפְנֵיהֶם וְלֹא-שָׁמְעוּ בְקוֹלִי וְלֹא-הָלְכוּ בָהּ:
יג וַיֵּלְכוּ אַחֲרֵי שְׁרִרוּת לִבָּם וְאַחֲרֵי הַבְּעָלִים אֲשֶׁר לִמְּדוּם אֲבוֹתָם: (כמו שאומרים תחשוב טוב יהי'ה טוב \ מי שמאמין שהגאולה תבוא ברחמים אכן כלפיו זה יהיה ברחמים כדברי ידידינו אדיר הי"ו - החי כדברי הבעלים מר"ן = אדון = אליל רחמנא ליצלן ...
ירמיהו י"ב
ו כִּי גַם-אַחֶיךָ וּבֵית-אָבִיךָ גַּם-הֵמָּה בָּגְדוּ בָךְ גַּם-הֵמָּה קָרְאוּ אַחֲרֶיךָ מָלֵא, אַל-תַּאֲמֵן בָּם כִּי-יְדַבְּרוּ אֵלֶיךָ טוֹבוֹת:
טז וְהָיָה אִם-לָמֹד יִלְמְדוּ- אֶת-דַּרְכֵי עַמִּי לְהִשָּׁבֵעַ בִּשְׁמִי חַי-יְהֹוָה כַּאֲשֶׁר לִמְּדוּ אֶת-עַמִּי לְהִשָּׁבֵעַ בַּבָּעַל, וְנִבְנוּ בְּתוֹךְ עַמִּי:
יז וְאִם לֹא יִשְׁמָעוּ וְנָתַשְׁתִּי אֶת-הַגּוֹי הַהוּא נָתוֹשׁ וְאַבֵּד נְאֻם-יְהֹוָה:
ירמיהו י"ג
כה זֶה גוֹרָלֵךְ מְנָת-מִדַּיִךְ מֵאִתִּי נְאֻם-יְהֹוָה אֲשֶׁר שָׁכַחַתְּ אוֹתִי וַתִּבְטְחִי בַּשָּׁקֶר:
ירמיהו י"ד
יג וָאֹמַר אֲהָהּ אֲדֹנָי יֱהֹוִה הִנֵּה הַנְּבִאִים אֹמְרִים לָהֶם לֹא-תִרְאוּ חֶרֶב וְרָעָב לֹא-יִהְיֶה לָכֶם, כִּי-שְׁלוֹם אֱמֶת אֶתֵּן לָכֶם בַּמָּקוֹם הַזֶּה:
יד וַיֹּאמֶר יְהֹוָה אֵלַי, שֶׁקֶר הַנְּבִאִים נִבְּאִים בִּשְׁמִי !!! לֹא שְׁלַחְתִּים וְלֹא צִוִּיתִים וְלֹא דִבַּרְתִּי אֲלֵיהֶם !!!
חֲזוֹן שֶׁקֶר וְקֶסֶם (וֶאֱלִול) [וֶאֱלִיל] (וְתַרְמִות) [וְתַרְמִית] לִבָּם, הֵמָּה מִתְנַבְּאִים לָכֶם:
טו לָכֵן כֹּה-אָמַר יְהֹוָה עַל-הַנְּבִאִים הַנִּבְּאִים בִּשְׁמִי, וַאֲנִי לֹא-שְׁלַחְתִּים, וְהֵמָּה אֹמְרִים חֶרֶב וְרָעָב לֹא יִהְיֶה בָּאָרֶץ הַזֹּאת,
בַּחֶרֶב וּבָרָעָב יִתַּמּוּ הַנְּבִיאִים הָהֵמָּה: !!!
ירמיהו ט'
כב כֹּה אָמַר יְהֹוָה אַל-יִתְהַלֵּל חָכָם בְּחָכְמָתוֹ וְאַל-יִתְהַלֵּל הַגִּבּוֹר בִּגְבוּרָתוֹ אַל-יִתְהַלֵּל עָשִׁיר בְּעָשְׁרוֹ:
כג כִּי אִם-בְּזֹאת יִתְהַלֵּל הַמִּתְהַלֵּל הַשְׂכֵּל וְיָדֹעַ אוֹתִי כִּי אֲנִי יְהֹוָה עֹשֶׂה חֶסֶד מִשְׁפָּט וּצְדָקָה בָּאָרֶץ כִּי-בְאֵלֶּה חָפַצְתִּי נְאֻם-יְהֹוָה:
כד הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהֹוָה וּפָקַדְתִּי עַל-כָּל-מוּל בְּעָרְלָה:
כה עַל-מִצְרַיִם וְעַל-יְהוּדָה וְעַל-אֱדוֹם וְעַל-בְּנֵי עַמּוֹן וְעַל-מוֹאָב וְעַל כָּל-קְצוּצֵי פֵאָה הַיֹּשְׁבִים בַּמִּדְבָּר כִּי כָל-הַגּוֹיִם עֲרֵלִים וְכָל-בֵּית יִשְׂרָאֵל עַרְלֵי-לֵב:
וד"ל ...
אם תבקש תרגום לפסוקים אלה מפי חז"ל ע"ה מתורת אמת - תשאיר בקשה - ואשלח בל"נ אי"ה בהמשך ...
והמשכילים יזהירו ...
כן יהי רצון ...
חזק חזק וניתחזק ...
|
|
תוקן על ידי יבי_1973 ב- 21/04/2010 23:14:26
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 23:13 |
|
| |
אכן ידידי יבי...
ולא לחינם זרקו "הכהנים והנביאים" את ירמיה נביא ה' לבור, בור מלא טיט...וישקע ירמיהו בטיט ר"ל. מסכן נביא הויה ברוך הוא, עשה את אשר ציווהו יוצרו וזה היה גמולו... ההתנהגות של העם כלפי ירמיה הנביא בעצם מייצגת את היחס והכבוד שהיה להם לקב"ה ית' שמו.
ועל כך אמר החכם שלמה עליו השלום:
"אוהב מוסר אוהב דעת, ושונא תוכחת בער" (משלי יב')
|
|
|
|
|