| נשלח ב-17/4/2010 20:58 |
|
| |
האם גם בחורה צריכה להציע לשלם בפגישה?
מה דעתכם??
ואני מתכוונת ציבור החרדי דווקא...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:05 |
|
| |
הלו, זה לא נושא לדיון ברור שלא!
בשביל מה הבדיחה? כדי שיגידו שלא צריך לשלם?
זה מריבות של אחרי אירוסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:28 |
|
| |
תרשו לי בהזדמנות להעלות נושא כאוב דומה.
אני משתדל להגיע לפגישות עם רכב, אך ביציאות הראשונות בחיי, וכן של רוב חברי עד היום.. כאשר הבחורה מבני ברק, והפגישה הינה בתל אביב, (וכן היא בדרך כלל עקב מחסור במלונות באזור בני ברק..) אז ישנו מנהג עתיק יומין שאין לזלזל בו, שהבחור אחרי הפגישה לוקח את הבחורה במונית עד לביתה בבני ברק, מדובר על עלות של 70 שח. מה דעתכם?
אם מדובר בפגישה ראשונה, (בדרך כלל היא בבית.. אך לא תמיד) אזי העלות לבחור שמגיע מאזור י-ם - לפגישה, מתקרבת ל200 שח, על בחורה שזוהי לו הפעם הראשונה שהוא רואה.. הגיוני?
לשלם על הזמנת השתיה וכדו' זה נורמאלי, אבל מעבר לכך? אני נגד.
תוקן על ידי אור_לגויים ב- 17/04/2010 21:38:45
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:35 |
|
| |
לא התאפקתי...  אחד הדברים שאני שונאתתתתתת בכל הקטע הזה של הפגישות,זה העובדה שהבחור אמור לשלם עלי.... אז אוקי,שתיה וזה סבבה..עוד איכשהוא זה "מקובל"... אבל מונית?? מה הקשר??? אור,מסכימה איתך!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:46 |
|
| |
בס"ד למרות שיש כבר אשכול די בנושא. אשאיר את האשכול הנוכחי, אבל אם תרצו לעיין הנה האשכול מהעבר כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:59 |
|
| |
| foru כתב: |  | מה דעתכם??
ואני מתכוונת ציבור החרדי דווקא... |
|
לא יודעת איך כל שאר החברה' פה חושבים על העניין אבל מבחינתי ברור שכן!
למה?
כי לחזור באוטובוס כמו הבחור האחרון שגרר אותי רחובות ע"ג רחובות עד שהגענו לתחנה הרצויה ועוד לחכות בה שעה עד שהאוטובוס הגיע ובסוף כשנינו עולים הוא שואל אותי האם אני משלמת על עצמי, זה הדבר הכי לא מקרב לבבות שיש!
ולכל השואלים למה לא נטשתי אותו באמצע הדרך ודאגתי לעצמי למונית חזור - תגידו לי אתם מה הייתם עושים במקומי?
יכלתי לפגוע בבחור שנראה לי חסר ביטחון מלכתחילה ולהגיד לו ביי ביי, או להמשיך לסבול עד הסוף המר?
אם בחור לא בא ברכב / מסדר מונית אני לא חושבת שנסיעה באוטובוס היא אלטרנטיבה ראלית! זה פשוט כפרת עוונות שאין לתאר!
אז אוי למי שחושב שבחור לא צריך להיות בנאדם ולדאוג שבחורה תגיע בצורה מסודרת לבית שלה!
וכן, גם אם זה יעלה לו קצת כסף. סה"כ מצווה על הבחור למצוא אשה ולהקים עימה בית.
אז שיקח את האחריות עד הסוף ואם אין לו כסף שיארגן פגישה במקום שקרוב לבית הבחורה וכך ירווח לשני הצדדים!
ומי יתן וכולנו ניתחתן בקרוב והפורום יסגר לאלתר!
אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:00 |
|
| |
| נאות כתב: |  | לא התאפקתי...  אחד הדברים שאני שונאתתתתתת בכל הקטע הזה של הפגישות,זה העובדה שהבחור אמור לשלם עלי.... אז אוקי,שתיה וזה סבבה..עוד איכשהוא זה "מקובל"... אבל מונית?? מה הקשר??? אור,מסכימה איתך!!!!!!! |
|
לדעתי, וודאי שיבואו ויחלקו עלי, אבל מונית הבחור צריך לשלם! בחורה שרוצה לשלם על מונית כמו על השתיה זה לארג'יות שלא במקומה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:02 |
|
| |
שנונה,אני הייתי מעיפה אותו!!!!! כמה שאני נגד זה שישלם מונית...אבל אוטובוס???????? בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אידיוטי לחלוטין!!! כאילו לשבת אחד ליד השניה,זה לא לעניין.... לעמוד,זה טיפשי... ולשבת בשני מקומות נפרדים...כבר אין לי מילת תיאור.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:04 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | לא התאפקתי...
אחד הדברים שאני שונאתתתתתת בכל הקטע הזה של הפגישות,זה העובדה שהבחור אמור לשלם עלי....
אז אוקי,שתיה וזה סבבה..עוד איכשהוא זה "מקובל"...
אבל מונית?? מה הקשר???
אור,מסכימה איתך!!!!!!!
לדעתי, וודאי שיבואו ויחלקו עלי, אבל מונית הבחור צריך לשלם! בחורה שרוצה לשלם על מונית כמו על השתיה זה לארג'יות שלא במקומה! |
|
צודק!
אני אפעם לא מציעה...רק מרגישה ממש לא בנוח עם העניין,ומעדיפה להגיע עם רכב!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:07 |
|
| |
| נאות כתב: |  | שנונה,אני הייתי מעיפה אותו!!!!!
כמה שאני נגד זה שישלם מונית...אבל אוטובוס????????
בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה אידיוטי לחלוטין!!!
כאילו לשבת אחד ליד השניה,זה לא לעניין....
לעמוד,זה טיפשי...
ולשבת בשני מקומות נפרדים...כבר אין לי מילת תיאור..  |
|
הוא דווקא נורא התלהב לבוא ולהתישב לצידי. אני באמת מקווה שלא עברתי על איזה חטא.. זה היה כ"כ מביך!
שלא לדבר על זה שהתפללתי בליבי לריבון העולמים, שאף יצור מוכר לא יעלה לאוטובוס המקרטע שלנו ויבחין בי שם, בין ההמון..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:10 |
|
| |
| נאות כתב: |  | לא התאפקתי...
אחד הדברים שאני שונאתתתתתת בכל הקטע הזה של הפגישות,זה העובדה שהבחור אמור לשלם עלי....
אז אוקי,שתיה וזה סבבה..עוד איכשהוא זה "מקובל"...
אבל מונית?? מה הקשר???
אור,מסכימה איתך!!!!!!!
לדעתי, וודאי שיבואו ויחלקו עלי, אבל מונית הבחור צריך לשלם! בחורה שרוצה לשלם על מונית כמו על השתיה זה לארג'יות שלא במקומה!
צודק!
אני אפעם לא מציעה...רק מרגישה ממש לא בנוח עם העניין,ומעדיפה להגיע עם רכב! |
|
גם הסיטואציה של להגיע עם רכב ולהסיע בחור כמו נהג מונית, כי רחמים עלי איך הוא ישוב לביתו. והוא יאלץ לשבת לידי , כשכולי מרוכזת בנהיגה לא נראה לי לעניין..
אני בחיים שלי לא מתכוונת להסיע בחור!
יש גבול!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:13 |
|
| |
| שNונה כתב: |  | !
גם הסיטואציה של להגיע עם רכב ולהסיע בחור כמו נהג מונית, כי רחמים עלי איך הוא ישוב לביתו. והוא יאלץ לשבת לידי , כשכולי מרוכזת בנהיגה לא נראה לי לעניין..
יש גבול!
|
|
חחחח..שנונה,ממש לא!!!!
אני לא מסיעה אותו!!
לרוב,הם מגיעים עם רכב..ואם לא...הוא חוזר איכשהוא,ואני ברכב...אחרי הכל אנחנו לא צריכות לדאוג איך הם יחזרו... 
תוקן על ידי נאות ב- 17/04/2010 22:13:59
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:19 |
|
| |
| נאות כתב: |  | !
יש גבול!
חחחח..שנונה,ממש לא!!!!
אני לא מסיעה אותו!!
לרוב,הם מגיעים עם רכב..ואם לא...הוא חוזר איכשהוא,ואני ברכב...אחרי הכל אנחנו לא צריכות לדאוג איך הם יחזרו...
תוקן על ידי נאות ב- 17/04/2010 22:13:59
|
|
אין לי לב להשאיר בחור על אם הדרך. ואם הוא מבקש ממך טרמפ מה את אומרת לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:23 |
|
| |
חחחח..את חמודה!
דבר ראשון בד"כ זה לא על אם הדרך...תל אביב זה מקום די מרכזי...=)
דבר שני אני בד"כ לא אומרת שאני מגיעה עם רכב,כי אני לוידעת איך הבחור יתייחס לזה...
דבר שלישי,אם הוא יבקש,אסיע..או אתן לו לנהוג...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 22:40 |
|
| |
בס"ד
אז כפי שציינתי דלעיל - אני בשום אופן לא מוכנה להסיע בחור!
זה קו אדום מבחינתי, וכלל לא לכבוד שלי!
|
|
|
|
|