בית פורומים שידוכי חרדים

האם גם בחורה צריכה להציע לשלם בפגישה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2010 13:28 לינק ישיר 

הכי לא נעים זה שההורים באים לקחת אותך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2010 14:02 לינק ישיר 

בקטנה...
אני תמיד נפגשת עם בחורים קרוב למגורים שלי
כך שאני דואגת לעצמי לחזור ברגל
מראה לבחור שאני לא צריכה את המונית שלו ואני יודעת להסתדר גם בלעדיו כמו שהסתדרתי עד עכשיו
אז לך תחפש את החברים שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 15:13 לינק ישיר 

גישה מיליטנטית מה.

תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 18/04/2010 15:14:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2010 18:11 לינק ישיר 

אור_לגויים כתב:
שנונה וחסויה...
אתן מדברות ומצפות מגברים להיות "גברים", לשלם עליכם ביציאות, לדאוג להיות ג'נטלמנים, וכו' וכו' וכו'. חשבתם אולי פעם על העניין שאתן (באופן כללי) בנות שעובדות, שאפילו יש לכן רכב.. והבחור, כולו בחור ישיבה, שכל המושגים שלו מצטמצמים לפעם אחת בחודש לאכול שווארמה בראש חודש.. וגם זה רק אם משום מה לא הגישו ארוחת ערב בישיבה..

אתן (באופן כללי לבנות הציבור) מחפשות את הבחור שישאר אברך תלמיד חכם, שהוא גם כיום בחור ישיבה רציני והכל.. ואתן הולכות להיות אלה שמפרנסות, אז מה? זה גברי שהגבר בכוילעל והאשה בעבודה? זה מציאותי שהאשה היא זו שאחראית על הפרנסה בבית?, שצריכה לקום כל בוקר לעבודה במקום לדאוג לבית, לילדים,  ובכלל זה נורמלי לחיות בדחק על חצי משכורת וקיצבת כולל?

ומה... ? אתן בכל זאת בוחרות בחיים הללו.. הרי כולכן מלאות שאיפות של בית של תורה, בעל אברך צדיק תלמיד חוכעם.. אז מה פתאום הדרישות שלכן שהוא יהיה "גבר", שיוציא עליכן מה שהוא אפילו לא מוציא על עצמו.. ועוד כשהוא לא בקיא בכללי המשחק הנ"ל, ופרוטות שבכיסו, מהוריו הן..

בכיאת.. תתעשתו!! אם אתן יוצאות עם בחורי ישיבה סטנדרטיים, תכניסו טוב טוב לראש, שאתן ה"גברים" בבית, במובן של הנושאים הפיננסיים.

אתן רוצות גברים שיוציאו עליכן כסף ומוניות רכבים וכו'? אל תצאו עם בחורי ישיבה.

שיהיה שבוע טוב..

תוקן על ידי אור_לגויים ב- 18/04/2010 00:08:52

אז ככה-
לא קשור עם מי אני הולכת להתחתן, ברגעים הרומנטים שלנו הוא צריך להיות הגבר, וזה כולל לשלם, (אלא אם כי יש נשים אחרות שתעדפנה דברים אחרים~)

על מונית לדעתי זה ממש פדיחה שהבחור משלם~ ובמיוחד אם הרושם שלך מהפגישה לא משהו~
אני דווקא ממש אוהבת לחזור ברגל או באוטובוס, יש לי הרבה זמן לחשוב, לא מזיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 11:01 לינק ישיר 

איזה דיון פורה וכייפי!

לפי דעתי, אם הבחורה חושבת להוריד ורואה את זה כבר במהלך הפגישה, אז זה ממש לא יפה לתת לבחור לשלם מונית, אבל אם לא, אז זה מאוד תלוי באופי הבחור והבחורה, אני נוטה יותר לדעה שלא צריך לשלם.
אגב, מה דעתם של הגברים כאן על מצב שבו הבחור מציע מונית והבחורה אומרת: לא תודה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 12:25 לינק ישיר 

אם כל הבחורות היו חושבות כך זה היה יוצר מצב לא נעים בסוף הפגישה, כאשר היענות הבחורה להצעת המונית הייתה הופכת בעצם לתשובה על הפגישה כולה..
ואם הבחור מציע והבחורה מסרבת בנימוס, זה מאד תלוי בצורה שבה נאמרים הדברים. אם ישנה סיבה טובה והגיונית, אין בעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 12:56 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:
עכשיו יש לי רכב משלי אבל לפני כן, קרה כמה פעמים שבאתי בלי והבחורה הגיעה עם, וחזרנו לאותו כיוון, ואז קיבלתי טרמפ בדרך הביתה. בכל המקרים (עד כמה שאני זוכר), הבחורה הציעה.
אני לא רואה בזה שום בעיה או פחיתות כבוד, ואדרבא, אם לא היו מציעות או גרוע מכך, מסרבות לבקשה מפורשת בגלל אי נעימות או עניין עקרוני, הייתי רואה בכך אנוכיות ממדרגה ראשונה. 

ואתה מצידך מציע עכשיו לבחורה ליסוע איתך?
ואם כן,איפה אתה מושיב אותה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:03 לינק ישיר 

כן. במושב שליד הנהג, אלא איפה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:13 לינק ישיר 

בס"ד
פדיחות!!!
ואם לא נראה לה?
אני הייתי מתפדחת לשבת ליד בן אדם שלא מתאים לי ולא נראה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:42 לינק ישיר 

כל הערב ישבת לידו, רק עכשיו את מתחילה להתפדח?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:47 לינק ישיר 

בס"ד
יש הבדל מהותי בין ישיבה בבית מלון אחד מול השני
לישיבה ברכב אחד ליד השני ועוד כשאתם לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:52 לינק ישיר 

אם הבחורה חושבת שזה בזבוז לשלם מונית זה גם נחשב: סיבה טובה והגיונית? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 13:57 לינק ישיר 

כן.
הסיבות הלא מנומסות הן:
א. לא רוצה שתשלם עלי כי אני עומדת לומר "לא" ממילא.
ב. לא מסוגלת לשהות אפילו דקה נוספת בנוכחותך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2010 14:00 לינק ישיר 

אור_לגויים כתב:
שנונה וחסויה...
אתן מדברות ומצפות מגברים להיות "גברים", לשלם עליכם ביציאות, לדאוג להיות ג'נטלמנים, וכו' וכו' וכו'. חשבתם אולי פעם על העניין שאתן (באופן כללי) בנות שעובדות, שאפילו יש לכן רכב.. והבחור, כולו בחור ישיבה, שכל המושגים שלו מצטמצמים לפעם אחת בחודש לאכול שווארמה בראש חודש.. וגם זה רק אם משום מה לא הגישו ארוחת ערב בישיבה..

אתן (באופן כללי לבנות הציבור) מחפשות את הבחור שישאר אברך תלמיד חכם, שהוא גם כיום בחור ישיבה רציני והכל.. ואתן הולכות להיות אלה שמפרנסות, אז מה? זה גברי שהגבר בכוילעל והאשה בעבודה? זה מציאותי שהאשה היא זו שאחראית על הפרנסה בבית?, שצריכה לקום כל בוקר לעבודה במקום לדאוג לבית, לילדים,  ובכלל זה נורמלי לחיות בדחק על חצי משכורת וקיצבת כולל?

ומה... ? אתן בכל זאת בוחרות בחיים הללו.. הרי כולכן מלאות שאיפות של בית של תורה, בעל אברך צדיק תלמיד חוכעם.. אז מה פתאום הדרישות שלכן שהוא יהיה "גבר", שיוציא עליכן מה שהוא אפילו לא מוציא על עצמו.. ועוד כשהוא לא בקיא בכללי המשחק הנ"ל, ופרוטות שבכיסו, מהוריו הן..

בכיאת.. תתעשתו!! אם אתן יוצאות עם בחורי ישיבה סטנדרטיים, תכניסו טוב טוב לראש, שאתן ה"גברים" בבית, במובן של הנושאים הפיננסיים.

אתן רוצות גברים שיוציאו עליכן כסף ומוניות רכבים וכו'? אל תצאו עם בחורי ישיבה.

שיהיה שבוע טוב..

תוקן על ידי אור_לגויים ב- 18/04/2010 00:08:52

נכון מאוד מה שכתבת,
אבל שכחת עוד חלק שאותם בחורים גם דורשים גם סכום לא קטן בקניית הדירה.
לפי דבריך אין שום חלק מצד הבחור שצריך להוציא קצת מכספו.

למה לא ישלם לפחות את המוניות והשתיה?
פשוט בדיחה הסכום של המונית והשתיה ,ביחס לזה שהיא תביא את הפרנסה הביתה ושלא נדבר ביחס
לעוד דבר...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 14:02 לינק ישיר 

טיע כתב:
בס"ד
יש הבדל מהותי בין ישיבה בבית מלון אחד מול השני
לישיבה ברכב אחד ליד השני ועוד כשאתם לבד.

אפשר לחשוב לבד באוטו אחרי פגישה ראשונה ועוד שאת לא רוצה להמשיך..
תתיחסי אליו כאל נהג

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם גם בחורה צריכה להציע לשלם בפגישה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.