| נשלח ב-21/4/2010 14:03 |
|
| |
מדבריהם של מזדקן ואור עולה כי: אם זה בחור שעובד - יש לו כסף - אז שישלם. אם זה בחור לומד - הוא עתיד לבקש כסף - אז שישלם. יפה יפה.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 14:04 |
|
| |
טוב, נו, מה חשבת, תרי, שאני כזו לא מנומסה ובעלת מידות שאגיד לבחור בפרצוף: "לא מספיק סבלתי אותך שעתיים, לסבול עוד 20 דק' במונית? לא תודה!"
מזדקן: כל הכבוד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:04 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | אם כל הבחורות היו חושבות כך זה היה יוצר מצב לא נעים בסוף הפגישה, כאשר היענות הבחורה להצעת המונית הייתה הופכת בעצם לתשובה על הפגישה כולה.. ואם הבחור מציע והבחורה מסרבת בנימוס, זה מאד תלוי בצורה שבה נאמרים הדברים. אם ישנה סיבה טובה והגיונית, אין בעיה. |
|
אז אני אגיד לו מראש איך אני חוזרת. זה לא אמור להיות מתוכנן?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:34 |
|
| |
רעיון טוב, אבל מה אם הוא יציע מראש שתסעי איתו חזרה במונית?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 21:02 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | רעיון טוב, אבל מה אם הוא יציע מראש שתסעי איתו חזרה במונית? |
|
אני אגיד לו שבפגישה הראשונה אני לא נוהגת שמסעים אותי/מזמינים לי מונית , ואני מעדיפה לחזור בדרך אחרת. (לדעתי הוא ישמח... מוריד לו מההוצאות ;] )
ברור שבשלב כלשהו שאנחנו קצת יותר נתקשר אחד לשני, לא תהיה לי בעיה שהוא יזמין... זה תלוי בקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 16:41 |
|
| |
חחחחחחח דיון שאותי אישית הצחיק לגמרי... אני מקווה שלפני פגישה אתם לא חושבים מתי אפשר לינשום ומתי לא .... 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 18:12 |
|
| |
יצא לי פעם שבפגישה מתקדמת הגעתי עם הרכב, והבחור ישב קצת מכונס בעצמו, שאלתי אותו: "הכול בסדר?", והוא ענה לי בחצי חיוך: "אני מרגיש שהגבריות שלי נפגעת כשאני יושב ברכב והבחורה נוהגת"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 20:44 |
|
| |
| סטודנטית_א כתב: |  | | יצא לי פעם שבפגישה מתקדמת הגעתי עם הרכב, והבחור ישב קצת מכונס בעצמו, שאלתי אותו: "הכול בסדר?", והוא ענה לי בחצי חיוך: "אני מרגיש שהגבריות שלי נפגעת כשאני יושב ברכב והבחורה נוהגת"...
|
|
יש גברים חסרי גבריות שהדרך שלהם להפגין את הגבריות שלהם זה לנהוג.
|
| נשלח ב-24/4/2010 22:40 |
|
| |
חחח... ליטאי, יש צדק. אני דווקא שונאת את "משחקי הדרווין" של הגברים על ההגה. גברים, זה לא מרשים בחורות!!! יודע מה? בדיוק ההפך. זה נותן לי לפקפק ברמה שלו, בשליטה העצמית שלו, בביטחון העצמי שחייב, משום מה, לבוא לידי ביטוי בצורה נוראית שכזאת.... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 22:45 |
|
| |
| סטודנטית_א כתב: |  | חחח... ליטאי, יש צדק. אני דווקא שונאת את "משחקי הדרווין" של הגברים על ההגה. גברים, זה לא מרשים בחורות!!! יודע מה? בדיוק ההפך. זה נותן לי לפקפק ברמה שלו, בשליטה העצמית שלו, בביטחון העצמי שחייב, משום מה, לבוא לידי ביטוי בצורה נוראית שכזאת.... :) |
|
נכון מאוד
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:00 |
|
| |
מה פירוש "משחקי דרווין"? לא מוכר לי המושג.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 23:06 |
|
| |
תרי זוזי,אם אתה בקיא במושגים באנגלית... "משחקי דרווין", זה משחקי ה- show off
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 00:00 |
|
| |
דווקא זה יפה שגבבר נוהג.... זה לא מראה את הגבריות שלו, אבל זה מאוד גברי [:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 01:12 |
|
| |
| סטודנטית_א כתב: |  | | תרי זוזי, אם אתה בקיא במושגים באנגלית... "משחקי דרווין", זה משחקי ה- show off
|
|
אה.
חשבתי דרווין = תורת האבולוציה.
בדמיוני כבר תיארתי איזה משחק מסוכן על ההגה שבסופו נמחקים האלמנטים הפחות אינטלגנטים מהאוכלוסייה.
|
|
|
|
|