יש לי כ"כ הרבה מה לומר שאין לי מושג מאיפה מתחילים בכלל .
רק להמחיש לכם עד כמה קריטי וחשוב העידכון הזה...
אם יכולתי הייתי שולח לכולכם הודעה זימון דחופה בביפר להתייצב מיידית לשיעור שיתקיים בנושאים הבאים :
פרשת האפר הוולקני מעל אירופה וכמה זמן זה יימשך ומקורה בזוהר התקיפה הישראלית הקרובה באיראן ותוצאותיה והשלכותיה שובה של שפעת החזירים התגלות המשיח הקרובה
ועוד כמה נושאים המסתעפים מהנ"ל .
להעלות על הכתב את כל הנ"ל יהיה קשה . אפילו בדיבור מדובר על הרבה חומר להסביר .
נשלח ב-17/4/2010 21:56
לבוא עם הדרבוקא או עם קריאות צהלולים ?!
תגיד מתי באים ?!?!
נשלח ב-17/4/2010 22:03
רק תגיד מתי !
בינתים תן כמה כותרות...
תוקן על ידי yosiw150 ב- 17/04/2010 22:04:09
נשלח ב-17/4/2010 22:08
צריך מצלמה אחי , צריך מ-צ-ל-מ-ה ! !
אם היתה לי מצלמת וידאו הייתי מתיישב מולה ודורש ומקבל שכר ולא הייתי צריך לזמן אתכם לישיבה דחופה ובכך להטריח אתכם . אתה חושב שכ"כ קל לי לזמן אתכם אשדודה ?? ממש לא . בלית ברירה וכמוצא אחרון בלבד .
כולה מצלמה מסכנה , ה' ירחם . כמה כבר עולה מצלמה טובה? 2000 - 3000 ש"ח ? אבל מה אעשה שאין לי מאיפה להביא ת'כסף . דלפון עבדכם הקטן .
הנה , עכשיו ראיתי ברוטר . קיבלתם את התשובה לשאלה הראשונה
"ענן הר הגעש עלול לשתק את קווי התעופה למשך חודשים
דיווח מיוחד מרשת בלומברג לפורום רוטר
מומחים מעריכים כי התפרצות הר הגעש המתגברת באיסלנד אשר גורמת לשיתוק של יותר משבעים אחוזים מקווי התעופה באירופה עלולה אף להחריף ולגרום לשיתוק של אפילו חודשים.
למעשה, איש אינו יודע להעריך מה הן תוכניותיו של הר הגעש לעתיד הקרוב והרחוק ובינתיים אירופה האווירית משותקת וצפון היבשת סובלת מענן וולקני אדיר מימדים."
החידוש המדהים התחדש לי ממש לפני כניסת השבת . הייתי כ"כ נסער שכל השבת כמעט הרהרתי והתעסקתי בזה ולמדתי והעמקתי עוד ועוד והחידושים זרמו וזרמו כאילו נשפכו מתוך איזה ברז שנפתח מלמעלה ושטף אותי עד לשד עצמותיי .
חשוב לי להדגיש - אינני ראוי ואינני כדאי , קטן ונבזה אנכי , ולא מתוך ענווה נאמרים הדברים אלא מתוך מידת האמת שהיא אולי המעלה היחידה שיש בי .
אין לי שמץ של מושג מדוע דווקא לי מגלים משמיים את החידושים המבהילים האלה. חידושים שלמיטב הבנתי אינם ידועים לשום בר נש על פני כדוה"א .
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/04/2010 22:16:58
נשלח ב-17/4/2010 22:19
גם הקלטה קולית תתקבל בברכה ! :)
נשלח ב-17/4/2010 22:27
שבוע טוב! מחכים ומצפים!
נשלח ב-17/4/2010 23:30
אים תוכל על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון
נשלח ב-18/4/2010 09:04
בעקבות אשכול זה פנה אליי אמש אחד החברים הוותיקים פה עם הצעה לשלוח לי מצלמת וידאו בדואר שתישאר אצלי ומדי פעם אוכל להקליט בה את השיעור .
שמחתי על היוזמה ועל הרעיון וההצעתי לתאם את כל הפרטים בטלפון אולם טרם חזר אליי הבנאדם וכל יום נוסף שעובר ככה סתם מתבזבז לטעמי .
הברירה העומדת בפניי היא להקליט קובץ אודיו ולהגישו לפניכם להורדה . ואם כך אעשה גם אם לאחר מכן תגיע מצלמה לא אשב מולה ואחזור על הדברים פעם נוספת , אם הלכנו על אודיו אז זהו זה .
מתאים לכם אודיו או שאתם מעדיפים להמתין ואולי תוך כמה ימים יהיה וידאו ?
נשלח ב-18/4/2010 09:39
בשלב ראשון נמתין עד שנאבד הסבלנות והסקרנות פשוט תכריע את הכף !
נשלח ב-18/4/2010 11:08
בלי לחץ חברינו דוד...
לך תדע.. אולי עד שתגיע המצלמה יתגלו לך עוד חידושים יפים ומשמעותיים?
בכל מקרה גם אודיו יהיה טוב.
נשלח ב-18/4/2010 12:17
אני חושב שקובץ אודיו יספיק בהחלט :-)
נשלח ב-18/4/2010 15:49
קובץ אודיו וקובץ וידיאו - הכל מקובל.
נשלח ב-18/4/2010 15:57
יופי יופי...אני שמח לראות את התגובות . כעת ברשותכם לחלק האחרון בשאלון -
מהו אמצעי התשלום המועדף עליכם. . . או במילים אחרות איך תבחרו לשלם על השיעור ?
נשלח ב-18/4/2010 16:04
יש לי ויזה או אדום-אקפרס... מה שתרצה :-)
נשלח ב-18/4/2010 17:07
המייחל -ראית?!?!
אמר הקדוש ברוך הוא :"אם "המייחל"- בני בכורי אשר בו אתפאר נמצא בצער וצריך מצלמת וידאו - גם כל מלכים ורוזנים יהיו בצער ויזדקקו למצלמת וידאו !!!
ה"מידה כנגד מידה"- פשוט תפורה לפי המידה !!!
שרי התחבורה באירופה לישיבת חירום - בווידאו
למקום אחד הם ממש לא יכולים להגיע, אז השרים ינסו לטכס עצה בוועידת-וידאו מיוחדת. KLM ערכה טיסת ניסוי דרך ענן האפר הוולקני, ולוחצת להסיר את הסגר האווירי
תוקן על ידי danmash ב- 18/04/2010 17:11:20
נשלח ב-18/4/2010 18:20
סליחה על האיחור בתגובה (תקלות ומניעות טכנולוגיות...)