בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2010 08:43 לינק ישיר 

בוקר טוב לכולם!
המיייחל, יש לי שאלה.  זכור לי שבאחת הנבואות על גוג ומגוג כתוב שגוי יבוא מרחוק, ששפתו לא מוכרת לנו - אני לא זוכרת בדיוק את המלים ולא את המקום.  איזה עם נראה לך מתאים לתיאור?

יום נעים ובשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2010 08:52 לינק ישיר 

בוקר אור ויום טוב...

אולי התכוונת לפסוק הזה :
יִשָּׂא ה' עָלֶיךָ גּוֹי מֵרָחוֹק מִקְצֵה הָאָרֶץ כַּאֲשֶׁר יִדְאֶה הַנָּשֶׁר גּוֹי אֲשֶׁר לֹא תִשְׁמַע לְשֹׁנוֹ
גּוֹי עַז פָּנִים אֲשֶׁר לֹא יִשָּׂא פָנִים לְזָקֵן וְנַעַר לֹא יָחֹן

מדובר על פסוקים בפרשת הקללות ב"כי תבוא" .
בכל אופן אין קשר בינם לבין גוג ומגוג .

בפשוטם התקיימו פסוקים אלה בחורבן בית שני . ברובד עמוק יותר מתקיימים פסוקים אלה
על ארה"ב מאז 11/9 בג'יהאד נגדה .

[ כך הסביר הרב נויגרשל בהרצאתו מיד לאחר 11/9 בקלטת הוידאו שנקראת "מתוך ההפיכה" ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2010 23:22 לינק ישיר 

תודה.  זה אכן הפסוק, ובהסתכלות שוב, באמת ניתן להבינו בהקשר של חורבן הבית, אם כי לא נראה לי שהשפה היתה כל כך זרה לתושבי הארץ אז.  למה הרב נויגרשל מבין את הפסוק כמדבר על ארה"ב?  מה מביא אותו להבין ככה?
 (אני לא מצפה שתפרט את כל השיחה - רק במשפט אחד...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2010 09:18 לינק ישיר 

נכון, גם אני חשבתי על השאלה הזאת, "הרי השפה הרומאית לא ממש היתה זרה ליהודים..." לא יודע תשובה.

בכל אופן הרב נויגרשל בסה"כ הביא את דברי רבנו בחיי שאומר שלעת"ל פסוקי הקללות הללו
יבואו על אויבנו בגלות האחרונה שזה אדום .
נסי להשיג את קלטת הוידאו האמורה: "מתוך ההפיכה" תרוויחי שיעור יפה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2010 09:57 לינק ישיר 

חומר מעניין שמצאתי

אריאל שרון: תקיפת הכור הגרעיני העיראקי

על חלקו של אריאל שרון בהחלטה לתקוף את הכור הגרעיני של עיראק בשנת 1981

בשנת 1981 אריאל שרון מכהן בין היתר כחבר ועדת השרים לענייני ביטחון. כיוון שהוא מזהה סכנה חמורה בפעילותה הגרעינית של עיראק, הוא פועל לקידום מבצע שבו יותקף הכור הגרעיני בעיראק. שרון מעלה את הנושא בפורומים מצומצמים, בישיבות הקבינט הביטחוני, ובהתייעצויות עם שרים. הבשלת ההחלטה על תקיפת הכור העיראקי אורכת חודשים רבים. בהקשר הגרעיני אריאל שרון לא מאמין בהרתעה הדדית או במאזן אימה דוגמת זה השורר באותה תקופה בין ברית המועצות וארצות הברית. שרון חותר להשמדת היכולת הגרעינית של עיראק, שכן אין הוא סומך על שיקול הדעת של מדינה ערבית שברשותה נשק גרעיני. אחת ההנמקות של אריאל שרון לקידום מבצע התקיפה של הכור בעיראק היא מניעת מצב של מטריה גרעינית ערבית שתרתיע את ישראל מלהגיב על פיגועים מקומיים קטני היקף.

בחודש מאי 1981, חודש לפני תקיפת הכור העיראקי, אריאל שרון נוסע למצרים להכין פגישת פסגה בין אנואר סאדאת לבין ראש ממשלת ישראל מנחם בגין.

בפני בגין ניצבת החלטה קשה. מצד אחד הכור הגרעיני בעיראק עומד להפוך לכור פעיל. מצד שני קיים החשש להידרדרות היחסים בין מצרים לישראל אם ישראל תתקוף את הכור בסמיכות לפסגה.
ככל שמתקדמות ההכנות לתקיפת הכור העיראקי, גובר גם החשש מהדלפות העלולות לטרפד את המהלך כולו.
ברקע כל אלה, חודש יוני מסמן נקודת שפל מבחינת מצבו של מנחם בגין בסקרים לקראת הבחירות הקרובות.
שבועיים לפני הבחירות מקבלת ממשלתו של בגין את ההחלטה הרשמית לתקוף את הכור הגרעיני בעיראק.
ב- 4 ביוני, 1981, שלושה ימים לפני תקיפת הכור הגרעיני בעיראק, מתקיימת בשארם אל שיח' פגישת הפסגה שהכין אריאל שרון.
ערב שבועות, 7 ביוני 1981: 8 מטוסי קרב של חיל האוויר הישראלי תוקפים את הכור העיראקי ומשמידים אותו. לאחר ההתקפה שבים כל שמונת המטוסים לבסיסם בשלום. אריאל שרון שוהה אותה שעה עם מספר שרים במעונו של ראש הממשלה מנחם בגין כאשר מתקבלת ההודעה על הצלחת המבצע. הם נמלאים אושר. כאשר אריאל שרון נפרד באותו ערב מראש הממשלה, בגין מחבק אותו ומודה לו על פעילותו לקבלת ההחלטה על אישור מבצע תקיפת הכור.

המבצע הנועז של חיל האוויר הישראלי שבו הושמד הכור הגרעיני העיראקי זוכה לדברי שבח ומפלגת הליכוד זוכה בבחירות. לאחר הבחירות אריאל שרון מממש את שאיפתו רבת השנים כאשר מנחם בגין ממנה אותו לתפקיד שר הביטחון.

http://www.ariel-sharon-life-story.com/he/ariel-sharon-biography-tkifat-hakur-hagarini-shel-iraq.shtml

הנקודה המרכזית סביבה סובב אשכול זה הינה החודש הבא, הוא חודש תמוז, בו אמורה עפ"י הבנתי
התקיפה הישראלית באיראן לצאת לדרך .

והיה אם צדקתי בצפי זה הרי שתתרחש כאן סגירת מעגל הסטורית מענייננת במיוחד נוכח העובדה
שגם תקיפת הכור בעיראק לפני 29 שנים היתה בחודש זה חודש תמוז - יוני .

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/05/2010 09:58:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2010 09:59 לינק ישיר 

אנחנו הולכים לשלם על חוסר האחדות בינינו והפילוג בעם במצבי חירום ולחץ קשים בעם
כבר בקרוב עוד לפני המלחמה הגדולה בשנה הבאה .

למען הסר ספק שיהיה דבר אחד ברור! - כל זמן שאין אנו משכילים להצליח להתאחד נגד
השמאל הנאצי הסרטני הערב-רבי האוכל כל חלקה טובה בעם נמשיך להינגף לפני אויבנו מבית ומחוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2010 10:54 לינק ישיר 

שלום לכולם
אני שמח לכתוב בפעם הראשונה בפורום אחרי שכבר קרוב לשנתיים אני רק בתור צופה מהצד החלטתי לכתוב קצת ולהביע את מחשבותי בגלל הארועים האחרונים שקורים ויקרו בע"ה. בתור קורא היו לי גם מחשבות אחרות ועכשיו אני סוף סוף יוכל לבטא אותם
דבר ראשון אני רוצה להגיד למייחל שהוא אדם מעניין מאוד ומיוחד שאני לא חושב שיש רבים כמוהו שמתעסקים בניתוח טקסטים נבואיים ומדרשים ומנסים למצוא את הקשר לימינו ומעטים עוד יותר שמסוגלים להגיע לרמת פיענוח שהוא מציג כאן

אז חזק ואמץ המייחל והמשך להדריך וללמד אותנו מהחידושים שלך :)

בקשר לדבר האחרון שכתבת אני לא חושב שאנחנו לא מאוחדים זו התקשורת שמציגה זאת ככה
ברגעי משבר כל העם מאוחד למעט מעטים שהם יוצאי דופן וערב  רב לפי דעתי צריך לשפוט לכף זכות את העם הנפלא שאנחנו חלק ממנו ולנסות לקרב את הרחוקים

ברגע האמת כולנו נפנה לבורא עולם ככה אני רוצה להאמין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 11:09 לינק ישיר 

המייחל, מסכים איתך לחלוטין לגבי הסרטן הערב רבי בתקשורת (שלדעתי הוא פחות מעשירית מהעם), אנחנו צריכים להיות חכמים ממנו ולא לתת לו תחמושת!    - כמו שנתנו למכביר בזמן האחרון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 13:07 לינק ישיר 

בהתייחסות לתגובת סינגולרי: כפי שזה נראה העם לא ממש מאוחד. אפילו אצל הדתיים שאמורים לשמש דוגמא ולהיות יותר טובים. תראו כמה מפלגות ואיך כלם מפולגים לספרדים, אשכנזים, ליטאים, חסידים, מתנגדים, דתיים לאומיים, שגם בתוכם הם מפולגים לתתי קבוצות. נכון שבשעת צרה ומשבר אנחנו מתאחדים, אבל רק אז. למה לא אנחנו לא יכולים להתאחד בימים רגילים. ייתכן ואם היינו יותר מאוחדים, היינו מחישים את בוא המשיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 14:53 לינק ישיר 

אחיי אהוביי !

ישנם עידכונים חמים של היום הגורלי הזה. שוב פעם הכל מתרוצץ בלב באי סדר
המקשה לדעת מאיפה להתחיל .

ננסה כך

אשכול זה נפתח במוצאי שבת מיד לאחר ההתפרצות הוולקנית
שסגרה את אירופה בר"ח אייר יום חמישי יומיים לפני.

בקלטת האודיו ששהקלטתי באותם ימים הסברתי שהר-הגעש
אמור להיות פעיל עד ר"ח תמוז שזה אומר חודשיים  (ככתוב בזוהר)
ומיד לאחר מכן מתחילים אירועי המז' הרחוק עם צ' קוריאה כאשר
זירה נוספת שנדלקת היא איזור המפרץ הפרסי וכל האיזור ההוא
בעקבות ככל הנראה תקיפה ישראלית המאחדת את אומה"ע נגדנו .

והנה עינינו הרואות שההר באיסלנד חזר לישון שבועיים-שלוש לפני הזמן שהקצבנו לו . .
והיום לעומת זאת, פרצה לה פרשת המשט הטורקי לעזה לכותרות העולם וכמו שזה נראה כעת
היריות על סיפונה של אותה ספינה ארורה מהוות את יריית הפתיחה לעליהום עלינו לקראת הבלאגן הגדול.
כלומר: זה התחיל. זה זה ! כדור השלג הקייצי התחיל להתגלגל .

מי שזוכר יודע שהתפרצות ההר באיסלנד החלה מספר שבועות לפני כל הסיפור של סגירת המרחב האווירי.
אם מתחילים למנות את החודשיים האמורים מאז הרי שהחודשיים האלה מסתיימים בערך בימים אלה,פלוס מינוס .
כך שלא צריך לחכות לר"ח תמוז, זה מתחיל מעכשיו .

ומכאן למסקנה :
משוכנע אני כי בקרוב נראה את הניסוי הגרעיני של קים ג'ונג איל ובקרוב מאוד תצא לדרך
גם ההתלקחות הצבאית בין ישראל לאיראן .

בכל אופן עוברים שלב, לא רק פרשיות בינלאומיות ולחצים דיפלומטיים כאלה ואחרים אלא תקופה חדשה מתחילה כעת, תקופה של הסלמה בטחונית-צבאית של ממש .

להזכירכם הודעה משבוע שעבר או מלפני שבועיים בה 'הפצרתי' בכם לנצל את ימי השקט כי בקרוב מאוד
הם הולכים להסתיים ?

ההודעה נמצאת בדף זה או בדף הקודם . מקווה שהצלחתי להעביר את הדברים בצורה ברורה .

תוקן על ידי המיייחל ב- 31/05/2010 14:57:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2010 11:20 לינק ישיר 

יש לך הסבר למה הדברים התמהרו כל כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 15:00 לינק ישיר 

המייחל, היות וכל העולם כבר כולו נגדנו ואין צורך לחכות לתקיפת הכור באירן, האם ייתכן שתקיפת האוניה התורכית מחלפיה את הפצצת הכור באירן. הרי בזוהר לא כתוב בדיוק איזה פעולה צבאית תהיה. והיות וכבר היתה תקיפה שגרמה לגינוי בעולם, לא תהיה תקיפה באירן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 15:41 לינק ישיר 

מרתיקה....
הפעם שיחקת אותה...חבל על הזמן !                      Good Job!

חברים, כולם בבקשה להוריד את הכובע בפני מילותיה הקצרות והכ"כ מדוייקות של הגברת הנכבדה .

פשששש....אין לך מושג כמה התפעלתי מהודעתך .

זה בסדר, אני יודע שאתם לא מבינים על מה ולמה יצאתי מגידרי. העניין הוא כך :

כבר אמרתי לכם לא פעם שלא את כל המידע אני מציג בפניכם, את המסקנות הנובעות ממנו כן
אבל את דרכי הלימוד הניתוח ומידע נוסף שאותו אינני מוכן לחשוף...עדיין לא .

לא יודע אם תאמינו לי או לא אבל לפני בערך שבוע תכננתי להכניס הודעה ובה לומר
"ממה שאני רואה ומבין ישראל חייבת לבצע אישהי פעולה התקפית-אקטיבית שתעורר עליה
את חמתם של אומה"ע" 
ממש בזה הלשון .
מכל מיני סיבות לא יצא לי להכניס את ההודעה בסופו של דבר.
והנה עברו להם הימים והתפוצצה לה פרשת המשט לעזה.

אולם בכל זאת, התשובה לשאלתה של הגב' מרתיקה היא ככל הנראה לא לא יצאנו בכך ידי חובה.
מכמה סיבות שאין טעם לפרטם. בכל אופן זאת המסקנה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2010 15:24 לינק ישיר 

הדבר החם הבא

נו חברים, מה תגידו על זה? אני הרי לא מקובל לא חסיד ואפילו לא צדיק.
ולמרות זאת, לא רק שאני מיטיב לקלוע לתיזמון המלחמה אלא אפילו עם המדינה
עימה צפוי העימות! וכי קל בעיניכם הדבר...
אין צורך לומר שלפי שיטתי בפעם הזאת "הדין" לא ממש יומתק, כלשונם.

''סעו לאומן - לביטול מלחמה בחודש הבא''

הרב אליעזר ברלנד, מבכירי רבני ברסלב, קרא לחסידיו לצאת לאומן ולהתפלל על עם ישראל עד כב' באב - מועד מלחמה אפשרי עם איראן. תלמידו ל-ynet: "בשנה שעבר דין המלחמה הומתק בסופו של דבר". בתוך כך גם המקובל "החלבן" מתריע: "להתפלל שלא תהיה מלחמה"

ארי גלהר פורסם: 13.06.10, 13:45

ראש ישיבת "שובו בנים", הרב אליעזר ברלנד, אמר באחרונה בשיעורו השבועי כי בחודש אב הקרוב תפרוץ מלחמה עם איראן. הרב ברלנד נחשב אחד הכוחות העולים בקרב רבני המגזר החרדי, והוא נחשב למחזיר בתשובה הגדול ביותר בחסידות ברסלב.

בשיחה עם ynet סיפר אחד התלמידים כי הרב התייחס בשיעורו לפיתוח פצצת האטום בידי האיראנים ואמר אף כי, בתאריך כ"ב אב תפרוץ מלחמה. עוד הוסיף הרב ברלנד בפני תלמידיו כי עליהם לנסוע לפני כ"ב באב לקברו של רבי נחמן באומן, ולהתפלל שם על עם ישראל. אולם יחד עם זאת לדברי התלמיד, הוא עדיין לא הזמין כרטיס לאומן וממתין לשיעורים של הרב בשבועות הקרובים כדי לראות מה הוא יגיד לגבי הנסיעה.

תלמיד נוסף שהיה בשיעור אמר ל-ynet כי גם בשנה שעברה אמר הרב את אותם דברים, והוסיף כי "הוא לא יודע עם זה היה ברצינות". לדבריו, בשנה שעברה בסופו של דבר, דין המלחמה הומתק.

יחד עם זאת בישיבת "שובו בנים" לא כולם לוקחים את הדברים ברצינות. אחד התלמידים הוותיקים בישיבה שלא השתתף בשיעור, אמר כי גם אם הרב אמר את הדברים הוא לא מאמין לכך. "כוונתו של הרב הייתה שאנשים יתחילו להתעורר ולעבוד את הקדוש ברוך הוא, כי העולם הזה לא נברא לאלף שנה, ואם היום נגיד מחר נתחזק - אף פעם לא נתחזק". הסביר.

בתוך כך, התייחס באחרונה גם המקובל המכונה 'החלבן', הרב חיים עזרא הכהן, למצב הביטחוני המתוח ואמר בראיון לרדיו "קול חי" כי "אנחנו רואים שכל הסימנים של מלחמות ישנם".

בנוסף אמר החלבן בראיון כי "התרענו בזה ואנחנו מתריעים בזה כל הזמן שאנחנו חייבים לעשות תפילות למען עם ישראל, ולמען זה שלא תהיה מלחמה. אנחנו רואים שכל הסימנים של מלחמות ישנם והקמים עלינו חייבים צריכים להיות ניגפים בפנינו. אנחנו עשינו שבוע של תפילות כדי שלא תהיה מלחמה".

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3904327,00.html

תוקן על ידי המיייחל ב- 13/06/2010 15:28:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2010 17:50 לינק ישיר 

לאומן לא אסע, אבל כן אתפלל לביטול רוע גזרה של מלחמה. נקווה שכל עם ישראל לתפלל ולא תהיה שום מלחמה או פעילות התקפית עלינו. אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.