בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2010 09:26 לינק ישיר 

מרתיקה כתב:
לאומן לא אסע, אבל כן אתפלל לביטול רוע גזרה של מלחמה. נקווה שכל עם ישראל לתפלל ולא תהיה שום מלחמה או פעילות התקפית עלינו. אמן.

חחח...ודאי שלא תיסעי לאומן. אפ'חד לא ביקש ממך זאת.
הקריאה "לנסוע לאומן" ניתנה לתלמידיו של הרב ושומעי ליקחו .

לנו הקטנים יש מספיק עוונות ובעיות, ואין צורך להוסיף גם יציאה מהארץ לטומאת העמים
בשביל 'תפילה על קברות צדיקים'. חלילה לנו . לא זו דרכנו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2010 09:43 לינק ישיר 

יש לי חברה שהיתה באומן וחזרה משם כלה מרוגשת והרגישה התעלות רוחנית גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2010 09:55 לינק ישיר 

רבים מספרים ע"כ שמצאו את האלקים והקשר ליהדות דווקא בנכר חלק בהודו
וחלק ביפן או בכל חור נידח אחר, ומשחזרו ארצה נהיה להם קשה יותר בהתחזקות
והקשר לדת נחלש . האם נמליץ להם לשוב ולרדת מהארץ ?

"רבים התחזקו באומן" - בגלל הצדיק או בגלל ההמון הרב וכל הרעש והצרמוניה שמסביב?

אבל בואי לא נפתח את הנושא הכי טחון ולעוס בעולם לדיון, לא המקום ולא הזמן ולא האיש .
תמיד התנגדתי להתעסק בנושא הזה, ממילא אף אחד לא מקשיב לאף אחד וכל אחד עושה מה שבא לו .

תוקן על ידי המיייחל ב- 14/06/2010 09:57:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2010 15:38 לינק ישיר 

לא רק מזג-האוויר מתחמם בחוץ...האפיק הפרסי העונתי הולך ומשתלט עלינו.

Hand fan

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2010 08:27 לינק ישיר 

אתר החדשות האירני מדווח כי שיירת אוניות המלחמה האמריקאיות והישראלית
נועדו להכין הקרקע לקראת מצור ימי על אירן.
שיירת האוניות האמריקאיות שעברה בתעלת סואץ ובראשם נושאת המטוסים טרומן עושה את דרכה לכיוון המפרץ.תגבור הכוחות במפרץ נועד לאפשר לארה"ב ולבנות בריתה להתחיל ולהפעיל מעין מצור ימי על אירן שבסגרתה תעצר כל אוניה המגיעה או יוצאת ומאירן ומטענה ייבדק.אם יימצא על אחד האוניות ציוד אסור הוא יוחרם.
האירנים הגיבו מייד באיום ישיר שאם תעצר אחת מאוניותיהם הם יחלו לעצור אוניות המשייטות במפרץ הפרסי והן תבדקנה.
ארה"ב לא לוקחת סיכונים ומבינה את פוטנציאל ההתדרדרות של המצב ומכינה את הקרקע אליו.

אמרתי ואני חוזר ומזכיר

האיזור הזה אמור להתחיל להניב פעילות צבאית של ממש.
פעילות בה יהיו מעורבים בעיקר שלושה צדדים, איראן ארה"ב וישראל.
כל זאת בשבועות אלו ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2010 10:04 לינק ישיר 

אני לא יכול שלא להתפלא מהעובדה שנקודת זמן עליה שמתי את האצבע בה אמורים להתחיל אירועים מאוד מסויימים
וזמנים קשים לישראל ובהתקרב אותם ימים מתחילים להישמע להם מכל עבר ופינה דיבורים/קריאות של צדיקים נסתרים ולא נסתרים פשטנים ומקובלים בדבר סכנה גדולה לעם ישראל הקוראים לציבור להרבות בתפילות ומעשים
להמתיק דינים ולבטל רוע הגזירה.

היתכן שאינכם שמים לב להקבלה הזאת?

ואתם מכירים אותי מספיק טוב לדעת שאיני מקושר עם אף אחד מלבד הספרים הקדושים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2010 10:55 לינק ישיר 

שמים לב להקבלה ,  יכול להיות שבסתר הם גם קוראים פה ויוצאים להצהרות לציבור כשדברים מתחילים להתבהר יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2010 11:21 לינק ישיר 

רבי מייחל

אינך מחובר אלא לספרים הקדושים. אני לא משמש שום אחד מן הצדיקים שיוצאים בהצהרות בזמן האחרון וגם לא מחובר לספרים הקדושים (הכוונה לא מחובר מספיק) , ואני שמח בחלקי שקודם כל יוצא לי לקרוא את דבריך שבאים מתוך עיון ורק אחר כך בדברים שנאמרים ברוה''ק מבית מדרשם.

מברך ומאחל לך שגם רוה''ק תופיע בבית מדרשך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2010 14:08 לינק ישיר 

קודם כל ברכת שלום וברוך הבא לניק החדש  יעקבישראלי         Hi

אולם בקשה אחת לי ממך, לא "מורי" ולא "רבי" יהודי קטן ופשוט שבפשוטים עבדך.
תקרא לי המייחל תקרא לי דוד..מה שתבחר. אך ללא חשש תואר טבל ושביעית.
טוב צדיק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2010 23:05 לינק ישיר 

נו נו...עוד קורא נסתר של הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2010 23:18 לינק ישיר 

בואנה...כתבה חזקה ביותר. תודה עמי . אלמלא היית מעיר את תשומת ליבנו לא הייתי שם לב אליה.

קצרה ואיכותית, כמעט הכל בה נכון ומדוייק. מדהים .

"המשבר הכלכלי יוביל להיעלמות האירו יהפוך למשבר בשוק העבודה שיהפוך להיות משבר חברתי שיהפוך להיות משבר פוליטי שיפיל דמוקרטיות ויעלה רודנויות ויוביל למלחמת עולם". כך טוען ד"ר רו"ח גד פניני, במאמר דעה שהתפרסם אמש ב"גלובס".

ד"ר פניני הוא מנכ"ל חברה לביקורת וניהול סיכונים ומרצה לאסטרטגיה פיננסית וניהול סיכונים במרכז ללימודים אקדמיים.

במאמר קובע פניני, כי ארה"ב היא היום מדינה בפשיטת רגל ואחת הנושות הגדולות ביותר שלה היא
סין . פניני לא מסתפק בכך. לטענתו, "ארה"ב ייצאה את המשבר לאירופה, בה המשבר הקונצרני הפך למשבר מדינתי ויהפוך למשבר גושי... באירופה ישנה בעיה דמוגרפית שהולכת ומחריפה עם גידולה של האוכלוסייה המוסלמית. זו אוכלוסיה במעמד סוציו אקונומי נמוך בדרך כלל, ולכן צפוי שכאשר המשבר הכלכלי יוביל למיתון, ישפיע על שוק העבודה ויגרור פיטורין, תיפגע האוכלוסייה המוסלמית מגל הפיטורין יותר מאשר האוכלוסייה המקומית. תהליך זה יוביל לתסיסה חברתית ולמשברים חברתיים בתוך מדינות הגוש. משברים אלו עלולים להוביל לאי ודאות לנפילת דמוקרטיות, ולעליית משטרים רודניים".

ד"ר פניני מתאר בצבעים קודרים ביותר את תמונת המצב הבינלאומית כיום: "כאשר ארצות הברית חלשה כלכלית, אירופה וגוש האירו בתהליך קריסה כלכלית ובדרך לאלימות חברתית, סין בבעיה קשה עם החוב האמריקני הכבד, צפון קוריאה מאיימת על הדרום, איראן מאיימת וצוחקת מכולם בעיקר מתוך הכרת חולשתה של ארצות הברית, תורכיה, החברה בנאט"ו, מקצינה עמדות מוסלמיות וחוברת לציר הרשע, האסלאם תובע עלבונו בן מאות השנים ו'גונב' באיטיות אך בבטחה את אירופה מהאירופים - אין לנו אלא לשאול לאן זה מוביל".

והתשובה? "להערכתי בקיץ הקרוב תהיינה מספר מלחמות מקומיות, לרבות מלחמה בישראל, ובתוך כשנתיים, עד תום שנת 2012 יחווה העולם מלחמה רחבת היקף... העולם הולך להשתנות וראוי כי מנהיגי ישראל יתייחסו גם לסצנריו כאוטי זה. והלוואי ואתבדה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2010 01:16 לינק ישיר 

אתה יודע המייחל שבאתר דבקה הם כותבים הרבה מין הדברים שאתה כבר כתבת פה בעבר והם תמיד אומרים " המקורות המודיעינים של דבקה" אני חושב שהם מתעדכנים פה בפורום ורושמים אצלם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2010 11:03 לינק ישיר 

זה לא המקורות המודיעיניים של דבקה

זה המקורות הרוחניים של עם ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2010 11:48 לינק ישיר 

משמרות המהפכה הכריזו על מצב מלחמה ומרכזים כוחות בצפון-מערב איראן מסביב לים הכספי מול 'ריכוז כוחות אמריקנים וישראליים באזרבייג'אן.

מעניין אם באמת יתפתח מיזה משהו

תוקן על ידי עברי121 ב- 23/06/2010 11:50:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2010 14:53 לינק ישיר 

אכן כן מוריי ורבותיי

כפי שאמרתי בעבר וחזרתי והדגשתי זאת כמה פעמים:

אמורה לפרוץ מלחמה כלשהי בה מעורבות בעיקר 3 מדינות איראן ארה"ב וישראל.
הדברים הוסברו בפרוטרוט ובאריכות בקלטת האודיו האחרונה מלפני כשלושה חדשים.

עוד הדגשתי אם אתם זוכרים שמלחמה זו אמורה להתחיל עוד לפני המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה.

אלא שמעורבותה של ישראל לא תסתכם בלחימה באיזור אזארבייג'ני נידח בלבד אלא תגיע גם אלינו כאן לישראל.

נמשיך כמובן לעקוב ונראה כיצד יתפתחו הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.