|
|
| נשלח ב-23/6/2010 16:36 |
|
| |
בהמשך להודעה הקודמת - עוד זה מדבר וזה בא

|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 18:52 |
|
| |

רמטכ"ל צבא ארה"ב: תקיפת איראן תזעזע את המזרח התיכון
טוב מאוד ! זה בדיוק מה שמתואר בזוהר על נקודת הזמן הזו, זעזועים שלא נראו עד כה. אז קדימה לעבודה הזמן קצר והמלחמה מרובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2010 19:54 |
|
| |
והנה שוב אנחנו באיזשהו שקט שלפני הסערה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 17:09 |
|
| |
 מטוס של חברת התעופה האיראנית Iran Air מקורקע באירופה אין ספק כי בימים הקרובים תחפש טהרן תחפש דרך להגיב על סנקציות אמריקניות חמורות אלה על ידי עיכוב או פגיעה בתנועה הימית במפרץ הפרסי המובילה את הנפט מסעודיה וממדינות המפרץ הפרסי לארצות הברית, אירופה, ומדינות אסיה. לפעולה איראנית כזו תהייה השפעה מיידית על מחירי הנפט והבנזין ברחבי העולם.
זה הולך ומתקרב ונמצא ממש בפתח.
יצויין ויודגש כי מלשון הפסוק בדניאל המתאר את התגובה האמריקאית למהלכים הצבאיים האיראניים משמע שמדובר על קרבות באיזור יבשתי ולא ימי.
וְיָבֹא מֶלֶךְ הַצָּפוֹן וְיִשְׁפֹּךְ סוֹלֲלָה וְלָכַד עִיר מִבְצָרוֹת
אין הכוונה לשלול עימותים בין כוחות ימיים המוצבים שם באיזור המפרץ אלא יותר להתמקד בלחימה יבשתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 18:36 |
|
| |
ישר כוח כל המשך הבאת הדברים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 18:36 |
|
| |

ישראל לא שוקלת לתקוף את מתקני הגרעין של איראן בשלב זה. כך אמר הסנאטור האמריקני ג'ון מקיין בעת ביקורו בישראל אתמול, לאחר פגישה עם הרמטכ"ל אשכנזי את הדברים פרסם היום (ה') העיתון וושינגטון פוסט.
מקיין ביקר בישראל יחד עם הסנאטורים ג'וזף ליברמן ולינדזי גרהאם. הם נפגשו עם שר הביטחון ועם הרמטכ"ל אשכנזי."אני לא מאמין שאנחנו בנקודה שבה ישראל תקבל החלטה כזו", אמר מקיין בתגובה לאפשרות שישראל תתקוף באיראן.
ידעתם שהבנאדם ביקר ישראל?? גם אני לא. בכל אופן נראה שטבעת ה"נו נו.." לא לתקוף באיראן מתהדקת יותר ויותר כך שאני באמת כבר לא יודע מאין יבוא עזרינו וכיצד יתגשמו כל הדברים שאמרנו כאשר מסגרת אשראי הזמן שהקצבנו הולכת ואוזלת ולא נשאר ממנה הרבה .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2010 09:42 |
|
| |
המיייחל, איך זה מסתדר לך עם גוג 3 פעמים בארץ וכו'?
שבת שלום ומבורך לכולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2010 18:25 |
|
| |
שאלה יפה. אך היא נשאלה כבר בעבר כאשר אובמה ביקר בארץ לפני שנבחר לנשיא. ועניתי שהכוונה היא לביקור של נשיא מכהן ולא של דרג פחות מכך. משום שיותר משגוג הוא אדם הוא קודם כל תפקיד, נשיא ארה"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 15:30 |
|
| |
רק לשוב ולהזכיר או להדגיש למי שלא מעודכן
ימים אלה הם ימי המתנה למאורעות עליהם דיברתי רבות.
כמות הזמן שנותרה לי על ציר הזמן עליו אני בונה את האירועים הולכת ונגמרת ובחודש זה בו אנו נמצאים חודש אב יוכרע מבחינתי האם הכל ילך כמתוכנן או שמא שוב פעם ישבר לי ציר הזמן, מה שיבאיני לשבור את הראש מחדש לעשות חושבים ואיפה טעינו .
כמו שאתם יכולים לשים לב מורגשת רגיעה של ממש בכל החזיתות. גם בארץ וגם בעולם, גם באסונות הטבע שהורידו כולם הילוך או אפילו שניים וגם במתיחויות השונות בין המדינות. נראה כאילו כל כדוה"א קיבל זריקת הרגעה. לכן מהבחינה הזו אין מה לעשות אלא להתאזר בסבלנות להמשיך להתחזק בתורה ומצוות ופשוט להמתין ולראות כיצד יתפתחו הדברים ומתי.
אני באמת מאמין שהר הגעש המדיני בטחוני צפוי להתפרץ מתישהו בקרוב אך בשלב זה לא ברור בדיוק מתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 09:34 |
|
| |
ישראל ערוכה ומצויידת למלחמה עם אירן ישראל ערוכה ומוכנה כרגע להנחית מהלומה צבאית על אירן - כן אומר דו"ח שחיבר פרופסור פול רוג'רס עבור ערוץ 4. הפרופסור מסתמך על דו"ח מחקר שפרסם מכון אוקספורד המביא פרטים אודות מוכנותה של ישראל לעימות עם אירן. לדברי הדו"ח כל צי מטוסי התקיפה של חיל האויר הישראלי המבוססים על מטוסי אפ-15 איי ומטוסי אפ-16 - איי , צי מטוסי התדלוק האוירי וצי המזל"טים והמל"טים שלחלקם יש אפשרות טיסה למרחק רב ונושאים טילים וחימוש מתאים, כולם ערוכים ומוכנים לתקיפה. לדברי הדו"ח התקיפה האוירית הישראלית תתבצע ב-3 ראשי חץ שינועו לעבר אירן מ:ישראל ומהשטח של הכורדים בצפון עירק ומשטח אזרביג'אן. לדברי הדו"ח כל הכוחות כבר ערוכים בבסיסי היציאה.
הודעה של NZIV מרוטר
אני חוזר ומזכיר את דעתי מהחודשים האחרונים: תקיפה ישראלית באיראן תגיע רק לאחר ניסוי גרעיני צ' קוריאני שבנוסף לנורות האדומות שהיא תדליק בישראל היא תדליק גם את האור הירוק למטוסים שעל המסלול... כך שעיניי נשואות למז' הרחוק שמשם אמורה להגיע הבשורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2010 18:24 |
|
| |
כלומר פצצה או ניסוי צפון קוריאני יביא ללגיטימציה לישראל מצד אומות העולם לתקוף את איראן? מתי יבינו פה הערב רב את הפסוק "והיו בעינינו כחגבים וכן הייו בעיניהם"? שיפסיקו להתחשב בדעת הגויים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 15:57 |
|
| |
כן לגיטימציה לא לגיטימציה, לא יודע.
כמו שזה נראה עכשיו מראה הפטרייה הגרעינית הקומוניסטית ימחיש לבהמות היושבות בכנסת מה פטרייה גרעינית דוברת פרסית מסוגלת לעולל כאן...
בערך כמו הבדיחה ההיא על הערבי בבנק שאמר למנהל הסניף שפוצץ לו ת'צורה.. "או! הוא דיבר אבל אתה הסברת!" מכיר נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 01:02 |
|
| |
לא מכיר. אולי תאיר את עיני כולנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:43 |
|
| |
דברי אחמדינז'אד, מיום ב' על פריצתן הקרובה של 2 של שתי מלחמות מזרח תיכוניות, היא איתות איראני ברור לוושינגטון כי טהרן לא תשאיר חיפושים אמריקנים אלה ללא תגובה. תגובה אחת תהייה תגובה צבאית איראנית נגד הכוחות האמריקנים במפרץ הפרסי ובים הערבי, ואילו התגובה השנייה תהייה מלחמה בין ישראל לחיזבאללה, בלבנון.
ונוסף גם הוא על שונאינו?! כעת מתברר שגם אחמדי מתעדכן בפורום...ה' ירחם לאן הגענו! (אולי כדאי לסגור תפורום וזהו?)
דבריי הבאים אולי יישמעו לכם מעט הזויים אבל לא בגלל זה אמנע מלאומרם, לא כן? אחרי הכל, בשביל מה אני כאן אם לא כדי לומר את מה שכולם (לא) חושבים...
ובכן, תמיד האמנתי וכמדומני שגם אמרתי זאת כאן בעבר, לא זאת בלבד שאין לזלזל באחמדי אלא במידה רבה אף ניתן ללמוד מנביחותיו דברים רבים אודות הצפוי בעולם, בבחינת ניתנה נבואה לשוטים (וקופים).
לדוגמא: כל הזמן הוא מדבר על "סוף דרכו של המשטר הציוני" "וסוף דרכה של ישראל" האם הוא טועה? ודאי שלא. וכי אני לא טוחן לכם פה כבר שנה וחצי על נפילת הממשלה ושממשלת ביבי היא הממשלה האחרונה לפני תקופת מב"י ומיד לאחרי מלכות בית דוד? לזה בדיוק מכוונים דבריו של אחמדי.
עוד אחד: התרברבויותיו על "כוחה העולה של איראן ועל היותה כח עולמי שלא ניתן להתעלם ממנו ושינוי סדרי עולם וכו' " האם הוא טועה? ודאי שלא. הלא כך בדיוק מתואר בדברי חז"ל שלעת קץ פרס ורומי יהיו שני השחקנים הראשיים על הבמה וההתנגשות ביניהם תביא בסופו של דבר את הקץ ועל רקע זה יצמח מב"ד .
וכעת לכתבה: "ארה"ב מתכוונת לתקוף שתי מדינות במזה"ת" ומה המייחל טוחן לכם במח כבר שנה וחצי? בדיוק את הדבר הזה! ארה"ב תהיה מעורבת בלחימה ככל הנראה במפרץ הפרסי מול איראן והזירה השנייה...מ-צ-ר-י-ם. לאחר סיום המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה. אחרים מהמרים על לבנון חיזבאללה או סוריה. הם צודקים. ודעתי כבר אמורה בנושא. זה יקרה רק בשנה שנתיים הבאות . לא השנה .
הוא שפתחתי : אחמדי משמש כשופר כפול ביד ההשגחה העליונה. גם כדי לגלות לעולם מה יקרה בעתיד וכמובן גם כדי להעורר בתשובה את מי שצריך. בדיוק כהיטלר בשעתו, האם היטלר טעה במה שאמר? האם הוא לא הביא בסופו של דבר את המלחמה עליה הוא כה הירבה לדבר לעולם? רק שהפעם סוף הסרט צפוי להיות שונה מלפני 70 שנה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/07/2010 15:47:35
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 08:23 |
|
| |
הסנונית ראשונה יצאה לדרך

זהו מוריי ורבותיי.. היתה זו הירייה הראשונה במערכה הראשונה (מתוך מספר סיבובים שיהיו בעתיד) שתחל בקרוב בין איראן לכוחות המערביים בראשות ארה"ב באיזור הזה של המפרץ הפרסי וסביבותיו. ובעתיד מדינות נוספות תצטרפנה לחגיגה.
כפי שאמרתי לכם אלף ואחד פעם, העימות הזה צפוי להתחיל עוד לפני המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה ומה שאנו רואים כרגע הוא רק תחילתו של הסיפור שעוד עתיד להתפתח ולהסתבך כאחת הטלנובלות הטובות רק עם 'קצת' יותר יריות ופיצוצים ועשן .
אני מדגיש: לא מדובר על מלחמה רחבת היקף כמו שאולי היינו רוצים או מצפים אלא על עימותים מוגבלים יותר, אך בהחלט עם פיצוצים הרוגים פצועים וכל שאר סממני המלחמה המוכרים.
צפייה מהנה לכולם.
|
|
|
|
|