|
|
| נשלח ב-22/8/2010 10:09 |
|
| |
הצפון קוריאנים לא ממש מזדרזים לעשות את הניסוי הגרעיני, יהיה טריגר לכם התשלשלות העניינים לגילוי המשיח. האם יש הצעות יעול איך לגרום להם לעשות את הניוסי במהרה????
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2010 20:38 |
|
| |
אכן נודע הדבר - על זה התכוון הכתוב באומרו וּבְנֵי פָּרִיצֵי עַמְּךָ יִנַּשְּׂאוּ לְהַעֲמִיד חָזוֹן וְנִכְשָׁלוּ "חזון השלום" זה נקרא, אפילו בזמננו.
לאחר ניסיון או שניים כנראה כושלים נלענ"ד שזכינו להבין את הפסוק ולהצביע על האירוע עליו הוא מדבר.

השלב הבא המתואר בכתוב הוא תגובה צבאית אמריקאית לפעולה איראנית שככל הנראה תבוא בעקבות תקיפה ישראלית שם.
ועל זה ככל הנראה סומך זביבי אלוף התימרונים והמניפולציות בהתאבדותו על המו"מ עם הפלסטינים להשיג שלום בכל מחיר, לפחות כלפי חוץ, להקל על העולם לבלוע את הגלולה הפעולה באיראן והשלכותיה שתגיע בקרוב. מי שמכיר את הבנאדם יודע שכך הוא עובד.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/09/2010 20:42:31
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 09:45 |
|
| |
תזכורת
האירועים להם אני מחכה בשבועות/חודשים הקרובים:
הסלמה בטחונית קשה כאן בארץ (ככל הנראה מצד הפלסטינים) כולל אירועים בצפון
תחילתם של מהלכים צבאיים באיזור המפרץ הפרסי תוך מעורבות אקטיבית של צבא אמריקאי (תקיפה ישראלית באיראן? כנראה שכן, אם כי המידע אינו חד-משמעי בצורה חותכת)
התעוררות החזית במז' הרחוק וניסוי גרעיני של צ' קוריאה
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/09/2010 09:47:15
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 17:20 |
|
| |
ממש תחושה קשה , אני ממתין כבר להזעקות כאן באשקלון כל יום....
זה הולך לבוא בבום זה בטוח :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 22:52 |
|
| |
האם ישראל אחראית למתקפת התולעים על המחשבים באיראן?

בין אם כן ובין אם לא, אנו הולכים וקרבים לנקודת הזמן בה איראן תצטרך להגיב צבאית על הטבעת ההולכת ומתהדקת סביבה וגם ארה"ב וגם ישראל הולכות להיות מעורבות בפעילות הזאת.
עד כמה ישפיע הדבר על האירועים כאן בארץ? זאת נצטרך להמתין ולראות. משום שאין מידע קונקרטי יותר בכתובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 18:33 |
|
| |

ממה שאני הקטן יודע, המשפט הזה (מתוך הכתבה) נכון ומדוייק:
החוגים הצבאיים במערב ואלה במפרץ מסכימים, כי גם במפרץ הפרסי, וגם במזרח התיכון, התחזקו השבוע הסימנים של התקרבות מלחמה חדשה באזור. הגורמים האלה ציינו, כי נראה שעד אשר תגענה מערכות הנשק האמריקניות החדשות לערב הסעודית, ההכרעות בדבר התוכנית הגרעינית האיראנית, וחיזבאללה בלבנון, כבר תתרחשנה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/10/2010 18:35:20
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2010 08:03 |
|
| |

אכן כך, הפרק הראשון של העימות בין ארה"ב ו איראן הולך ומתקרב וצפוי בחודשים הבאים. לא משהו גדול במיוחד אבל גם משהו.
|
| נשלח ב-17/11/2010 09:15 |
|
| |
אולי בכל זאת לא צפוי עימות בין ארה"ב לאיראן? וההתנגשות בין מלך הצפון למלך הנגב היא הסיפור הזה? כמו שחשבנו ואף אמרנו בתחילה.
צדדי הספק הם: "נגב" בכל מקום (לא בא"י) מתייחס לחצי האי ערב,סעודיה. מצד שני "מלך" מתייחס לכח הדומינטטי באיזור, והכח השולט באותו איזור הוא הכח האיראני שהשפעתו רק הולכת וגדלה.
קשה קשה להכריע. נצטרך להמתין עוד כמה חודשים לדעת בוודאות. בכל אופן זה קרוב. בכך אין ספק.

__
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/11/2010 09:29:19
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 12:50 |
|
| |
למה מלך הצפון דווקא צריך להתייחס לאיראן ולא ארצות הברית?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 13:45 |
|
| |
האם זה אומר שהפצצה הגרעינית שתתפוצץ בארה"ב תבוא דווקא מא-ל-קעידה?
מה זה אומר על העימות בינינו לבין איראן ? או שלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 14:52 |
|
| |
אתם יודעמים מה..אני חוזר בי מהספק. אין שום ספק. ברי לי ש"מלך הנגב" הכוונה לאיראן. איך אני יודע אתם שואלים...פשוט מאוד, זה כתוב בפסוק שלפני.
וּבָעִתִּים הָהֵם רַבִּים יַעַמְדוּ עַל מֶלֶךְ הַנֶּגֶב וּבְנֵי פָּרִיצֵי עַמְּךָ יִנַּשְּׂאוּ לְהַעֲמִיד חָזוֹן וְנִכְשָׁלוּ: וְיָבֹא מֶלֶךְ הַצָּפוֹן וְיִשְׁפֹּךְ סוֹלֲלָה וְלָכַד עִיר מִבְצָרוֹת וּזְרֹעוֹת הַנֶּגֶב לֹא יַעֲמֹדוּ וְעַם מִבְחָרָיו וְאֵין כֹּחַ לַעֲמֹד:
רבים יעמדו על מלך הנגב - מתייחס לפרשת הסנקציות הבינלאומית על איראן. ראינו כולנו את ההתכנסויות באו"ם בהצבעות השונות על הטלת הסנקציות על איראן,איך רוב העולם מתאחד נגד איראן ומטיל עליה ועל כלכלתה גזירות קשות. בדיוק מה שישראל מנסה לעשות, להפוך את הבעיה האיראנית לבעיה בינלאומית. ומיד לאחר מכן השלב הבא...
ובני פריצי עמך ינשאו להעמיד חזון ונכשלו - פריצת המו"מ בין ישראל לפלסטינים וניסיון (כנראה אחרון) להגיע להסכם שלום היסטורי ולסיים אחת ולתמיד את הסיכסוך. וכמובן נכשלו. ומיד לאחר מכן...
ויבוא מלך הצפון וישפוך סוללה ולכד וכו' - פעולה צבאית אמריקאית נגד מלך הנגב , ואמריקאים הרי לא יוזמים שום דבר נגד האיראנים אלא רק מגיבים, אז מה יגרום להם להגיב? ככל הנראה פעולה איראנית. ולמה איראן תעשה זאת? סביר להניח על פעולה ישראלית. ומדרש שהבאתי במקום אחר ראינו שזה קשור להסלמה בצפון חיזבאללה וכו'.. כך שהכל מתחבר יחד לתמונה פחות או יותר ברורה.
נ.ב פצצה גרעינית בניו-יורק חייבת לבוא ממקור איראני. "עתידה רומי ליפול ביד פרס".
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/11/2010 14:57:15
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2010 08:46 |
|
| |
דווקא בשעה כזו בה עיני כל העולם נשואות לחצי האי הקוריאני לראות מה יעלה בגורל המתיחות שם אחזור ואדגיש שעיני נשואות דווקא לזירה אחרת, לזירת המפרץ הפרסי מול איראן.
וליתר דיוק - עין אחת בגבול הצפון על חיזבאללה ועין שניה על איראן.
למיטב הבנתי את הכתובים אירועים אלו עתידים להתחיל עוד לפני המלחמה במז' הרחוק.
|
| נשלח ב-28/11/2010 13:52 |
|
| |
יש לי תחושה שעל מנת לגרום לישראל להרגיש שהיא לבד במערכה ואין לה על מי לסמוך תיהיה התלקחות בכמה מוקדים בו זמנית , הודו ופקיסטן , הקוריאות , ישראל סוריה חזבאללה אירן. אפילו סין יפן זה אופציה חח
אירופה וארהב יהיה להם עיסוקים יותר חשובים מישראל , יעדיפו להתעסק עם מדינות גרעיניות יותר , למי יהיה אכפת מישראל הקטנה שתסתדר לבד , אך אומרים אם זה לא יחזיר אנשים בתשובה אני לא יודע מה יחזיר !
|
| נשלח ב-2/12/2010 09:25 |
|
| |
זה מעניין!

http://www.debka.co.il/article/20413/
אני מקווה שאתם עדיין עוקבים אחרי העניינים נכון? יופי. כי דבריי אודות עימותים צבאיים באיזור המפרץ מול איראן עוד לפני המלחמה מול צ' קוריאה הם שעומדים עומדים כעת למבחן קריטי וחשוב מאין כמוהו!
|
|