בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2010 10:09 לינק ישיר 

הצפון קוריאנים לא ממש מזדרזים לעשות את הניסוי הגרעיני, יהיה טריגר לכם התשלשלות העניינים לגילוי המשיח. האם יש הצעות יעול איך לגרום להם לעשות את הניוסי במהרה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2010 16:16 לינק ישיר 

נשאלתי מה דעתי על דיווחי הימים האחרונים אודות מתקפת טילים משולבת
המתוכננת על ישראל בשבועיים הקרובים?

האם כל אימת שמישהו יפרסם דעה/תחזית אצטרך להגיב עליה ולהביע את דעתי?
מה, עשרות ההודעות באשכולות השונים בהן אני חוזר על דעתי והבנתי את הכתובים
והמציאות האקטואלית אינן מספיקות כדי להביע את עמדתי?! אתמהה.

לגופו של עניין - הבינו דבר אחד, אשכול זה נפתח מיד לאחר תחילת פרשת האפר הוולקני מאיסלנד
ומציאתו בזוה"ק והאירועים הבאים אחריו. ההסברים והפרשנויות ניתנו במשך שעה בקלטת אודיו
שהקלטנו באותם ימים וניתנה לכל מי שביקש אותה.

אלא מה, האמנתי שהמלחמות יתחילו סביב חודש תמוז משתי סיבות, בגלל שעפ"י החישוב שלי
תמיד ראיתי את החודש הזה מתאים לתחילת אותם אירועים (התנגשות בין ישראל ואיראן ומלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה) ובעיקר בגלל שזה הסתדר בצורה מושלמת עם פרק הזמן בו נמשך
הסיפור של אותו הר-געש.  וכאשר עבר הזמן ולא קרו הדברים כפי שציפינו שינה הדבר באופן טבעי
ומתבקש את המבט וההבנה על אותו קטע בזוהר שהזמן ננקב שם הוא יותר "בערך" מאשר במדיוק.
מצב שלא שייך לצפות אותו מראש. פשוט לא שייך. בקושי בדיעבד ולאחר מעשה אפשר.

אבל מה שכן הזוהר אומר הוא שלאחר פרשת האפר הוולקני "באותם ימים" יתחילו בעולם שתי מלחמות בשני איזורים. ומהמידע שבידי המורכב מכמה וכמה מקורות בשילוב עם ציר
הזמן הגדול שלי לאירועי השנים הקרובות עולה באופן ברור שישראל אמורה לבצע פעולה התקפית
נגד ככל הנראה איראן ובכך להכניס אותנו לתקופה מדינית צבאית קשה שבמהלכה אמורים לקרות כמה  דברים כמו נפילת הממשלה ומצב של אין מלך בישראל, לחימה אקטיבית של צבא אמריקאי בנו, מלחמה במז' הרחוק, התגלות מב"ד ומב"י, חיסולו של אובמה ועליית הנשיא האחרון שהוא גם גוג הסופי. וכל זה אמור לקרות עד ניסן תשע"א. כלומר מרץ 2011 . ומשם למלחמה הגדולה
שתיפתח במתקפת טילים משולבת עלינו בחודש מאי בערב שבועות.
מה שאומר שעד אז מתקפת טילים משולבת עלינו לא עולה בקנה אחד עם הבנתי את המידע שבידי.

לסיכום: מלחמה בקרוב? בהחלט שכן. מתקפת טילים ומכה גדולה עלינו? לא מאמין.

אני בכל אופן מחכה למכה על איראן כדי לסגור אשכול מנופח זה ולעבור לשלב הבא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2010 20:38 לינק ישיר 

אכן נודע הדבר - על זה התכוון הכתוב באומרו וּבְנֵי פָּרִיצֵי עַמְּךָ יִנַּשְּׂאוּ לְהַעֲמִיד חָזוֹן וְנִכְשָׁלוּ

"חזון השלום" זה נקרא, אפילו בזמננו.

לאחר ניסיון או שניים כנראה כושלים נלענ"ד שזכינו להבין את הפסוק ולהצביע על
האירוע עליו הוא מדבר.

השלב הבא המתואר בכתוב הוא תגובה צבאית אמריקאית לפעולה איראנית שככל הנראה
תבוא בעקבות תקיפה ישראלית שם.

ועל זה ככל הנראה סומך זביבי אלוף התימרונים והמניפולציות בהתאבדותו
על המו"מ עם הפלסטינים להשיג שלום בכל מחיר, לפחות כלפי חוץ, להקל על העולם
לבלוע את הגלולה הפעולה באיראן והשלכותיה שתגיע בקרוב.

מי שמכיר את הבנאדם יודע שכך הוא עובד.

תוקן על ידי המיייחל ב- 02/09/2010 20:42:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2010 09:45 לינק ישיר 

תזכורת

האירועים להם אני מחכה בשבועות/חודשים הקרובים:

הסלמה בטחונית קשה כאן בארץ  (ככל הנראה מצד הפלסטינים)  כולל אירועים בצפון

תחילתם של מהלכים צבאיים באיזור המפרץ הפרסי תוך מעורבות אקטיבית של צבא אמריקאי
(תקיפה ישראלית באיראן? כנראה שכן, אם כי המידע אינו חד-משמעי בצורה חותכת)

התעוררות החזית במז' הרחוק וניסוי גרעיני של צ' קוריאה

תוקן על ידי המיייחל ב- 28/09/2010 09:47:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2010 17:20 לינק ישיר 

ממש תחושה קשה , אני ממתין כבר להזעקות כאן באשקלון כל יום....

זה הולך לבוא בבום זה בטוח :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2010 22:52 לינק ישיר 

האם ישראל אחראית למתקפת התולעים על המחשבים באיראן?

בין אם כן ובין אם לא, אנו הולכים וקרבים לנקודת הזמן בה איראן תצטרך להגיב צבאית על הטבעת ההולכת ומתהדקת סביבה
וגם ארה"ב וגם ישראל הולכות להיות מעורבות בפעילות הזאת.

עד כמה ישפיע הדבר על האירועים כאן בארץ? זאת נצטרך להמתין ולראות.
משום שאין מידע קונקרטי יותר בכתובים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2010 18:33 לינק ישיר 

עד אשר מערכות הנשק האמריקניות החדשות תגענה לערב הסעודית, ההכרעות בדבר התוכנית הגרעינית האיראנית, וחיזבאללה בלבנון, כבר תתרחשנה

ממה שאני הקטן יודע, המשפט הזה (מתוך הכתבה) נכון ומדוייק:

החוגים הצבאיים במערב ואלה במפרץ מסכימים, כי גם במפרץ הפרסי, וגם במזרח התיכון, התחזקו השבוע הסימנים של התקרבות מלחמה חדשה באזור.

הגורמים האלה ציינו, כי נראה שעד אשר תגענה מערכות הנשק האמריקניות החדשות לערב הסעודית, ההכרעות בדבר התוכנית הגרעינית האיראנית, וחיזבאללה בלבנון, כבר תתרחשנה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/10/2010 18:35:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2010 08:03 לינק ישיר 

הנשיא אובמה הורה להגביר את הלחץ הצבאי האמריקני על איראן. מול איראן ניצבות עתה 3 נושאות מטוסים, 4 צוללות גרעיניות, וכוחות תקיפה ימיים

אכן כך, הפרק הראשון של העימות בין ארה"ב ו איראן הולך ומתקרב וצפוי בחודשים הבאים.
לא משהו גדול במיוחד אבל גם משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2010 09:15 לינק ישיר 

אולי בכל זאת לא צפוי עימות בין ארה"ב לאיראן?
וההתנגשות בין מלך הצפון  למלך הנגב  היא הסיפור הזה? כמו שחשבנו ואף אמרנו בתחילה.

צדדי הספק הם: "נגב" בכל מקום (לא בא"י) מתייחס לחצי האי ערב,סעודיה.  מצד שני "מלך" מתייחס לכח הדומינטטי
באיזור, והכח השולט באותו איזור הוא הכח האיראני שהשפעתו רק הולכת וגדלה.

קשה קשה להכריע. נצטרך להמתין עוד כמה חודשים לדעת בוודאות. בכל אופן זה קרוב. בכך אין ספק.

__

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/11/2010 09:29:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2010 12:50 לינק ישיר 

למה מלך הצפון דווקא צריך להתייחס לאיראן ולא ארצות הברית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2010 13:45 לינק ישיר 

האם זה אומר שהפצצה הגרעינית שתתפוצץ בארה"ב תבוא דווקא מא-ל-קעידה?

מה זה אומר על העימות בינינו לבין איראן ? או שלא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2010 14:52 לינק ישיר 

אתם יודעמים מה..אני חוזר בי מהספק. אין שום ספק. ברי לי ש"מלך הנגב" הכוונה לאיראן.
איך אני יודע אתם שואלים...פשוט מאוד, זה כתוב בפסוק שלפני.

וּבָעִתִּים הָהֵם רַבִּים יַעַמְדוּ עַל מֶלֶךְ הַנֶּגֶב וּבְנֵי פָּרִיצֵי עַמְּךָ יִנַּשְּׂאוּ לְהַעֲמִיד חָזוֹן וְנִכְשָׁלוּ:
וְיָבֹא מֶלֶךְ הַצָּפוֹן וְיִשְׁפֹּךְ סוֹלֲלָה וְלָכַד עִיר מִבְצָרוֹת וּזְרֹעוֹת הַנֶּגֶב לֹא יַעֲמֹדוּ וְעַם מִבְחָרָיו וְאֵין כֹּחַ לַעֲמֹד:

רבים יעמדו על מלך הנגב - מתייחס לפרשת הסנקציות הבינלאומית על איראן. ראינו כולנו את ההתכנסויות
באו"ם בהצבעות השונות על הטלת הסנקציות על איראן,איך רוב העולם מתאחד נגד איראן ומטיל עליה ועל כלכלתה גזירות קשות. בדיוק מה שישראל מנסה לעשות, להפוך את הבעיה האיראנית לבעיה בינלאומית. ומיד לאחר מכן השלב הבא...

ובני פריצי עמך ינשאו להעמיד חזון ונכשלו - פריצת המו"מ בין ישראל לפלסטינים וניסיון (כנראה אחרון)
להגיע להסכם שלום היסטורי ולסיים אחת ולתמיד את הסיכסוך. וכמובן נכשלו. ומיד לאחר מכן...

ויבוא מלך הצפון וישפוך סוללה ולכד וכו' - פעולה צבאית אמריקאית נגד מלך הנגב , ואמריקאים הרי לא יוזמים שום דבר
נגד האיראנים אלא רק מגיבים, אז מה יגרום להם להגיב? ככל הנראה פעולה איראנית. ולמה איראן תעשה זאת?
סביר להניח על פעולה ישראלית. ומדרש שהבאתי במקום אחר ראינו שזה קשור להסלמה בצפון חיזבאללה וכו'..
כך שהכל מתחבר יחד לתמונה פחות או יותר ברורה.

נ.ב
פצצה גרעינית בניו-יורק חייבת לבוא ממקור איראני. "עתידה רומי ליפול ביד פרס".

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/11/2010 14:57:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2010 08:46 לינק ישיר 

דווקא בשעה כזו בה עיני כל העולם נשואות לחצי האי הקוריאני לראות מה יעלה בגורל המתיחות שם
אחזור ואדגיש שעיני נשואות דווקא לזירה אחרת, לזירת המפרץ הפרסי מול איראן.

וליתר דיוק - עין אחת בגבול הצפון על חיזבאללה ועין שניה על איראן.

למיטב הבנתי את הכתובים אירועים אלו עתידים להתחיל עוד לפני המלחמה במז' הרחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2010 13:52 לינק ישיר 

יש לי תחושה שעל מנת לגרום לישראל להרגיש שהיא לבד במערכה ואין לה על מי לסמוך תיהיה התלקחות בכמה מוקדים בו זמנית , הודו ופקיסטן , הקוריאות , ישראל סוריה חזבאללה אירן. אפילו סין יפן זה אופציה חח

אירופה וארהב יהיה להם עיסוקים יותר חשובים מישראל , יעדיפו להתעסק עם מדינות גרעיניות יותר , למי יהיה אכפת מישראל הקטנה שתסתדר לבד , אך אומרים אם זה לא יחזיר אנשים בתשובה אני לא יודע מה יחזיר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2010 09:25 לינק ישיר 

זה מעניין!

http://www.debka.co.il/article/20413/

אני מקווה שאתם עדיין עוקבים אחרי העניינים נכון? יופי. כי דבריי אודות עימותים צבאיים באיזור המפרץ מול איראן עוד לפני המלחמה מול צ' קוריאה הם שעומדים עומדים כעת למבחן קריטי וחשוב מאין כמוהו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > היכונו היכונו ! אירועים גדולים בפתח !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.