| נשלח ב-18/4/2010 12:18 |
|
| |
בעיית שידוכים - אין הצעות ואין פתרונות.
שלום רב. ברצוני להתייעץ עמכם בנושא מסויים (שמן הסתם קשור לשידוכים אם אני מעלה פה את ההודעה) ואולי לקבל פתרון וגם אם לא אקבל פתרון, אז לפחות השתתפות בבעייתי. כמו שנאמר "צרת רבים, נחמת שוטים" ואתחיל: אני בחור בן 26, אני עובד בחברת מחשבים. נראה טוב (לא חתיך היסטרי, אך גם לא מכוער :-) ) בריא, ללא שום בעייה בריאותית כלשהיא. אני מגדיר את עצמי כחרדי מודרני (אך בשום פנים ואופן לא שבבניק!) כלומר, לובש כיפה שחורה, לבוש צבעוני, ובשבת אני לובש חליפה ללא מגבעת. הבעייה שלי (אם אפשר לקרוא לזה בעייה): שאני לא מקבל הצעות שידוכים. לפי שנה בערך הגעתי למסקנה שעלי להתחיל לשמוע הצעות ולצאת לפגישות ובעז"ה להתחתן... אך להפתעתי כי רבה, מאז שהחלטתי שאני שומע הצעות אין לי בכלל הצעות! אולי אחד"שניים עד עכשיו שלא התאים, שלא לדבר שלא יצאתי בכלל לפגישות אם אין הצעות. ניסיתי להרשם לאתרי הכרויות של דתיים ברשת, אך גם משם לא באה הישועה כי 90% מהבנות שם הם דתיות לאומיות ו"או מסורתיות והם לא רוצות בחור חרדי מודרני. לצערי, גם שדכנים"ניות למגזר שאליו אני משתייך אני לא מכיר ולכן גם פתרון שכולל את הדרך הרגילה להתקשר לשדכנים אני לא רואה כיעיל כעת. מה שגם אני מעדיף דרך שלא כוללת בה שדכנים, אני לא מצליח למצוא פיתרון איך אני מקבל הצעות לשידוכים או איך אני מכיר בחורות בקשר ישיר ללא דרך עקיפה של שדכנ"ית . אז בכתיבתי זאת, אני פרקתי את אשר על ליבי, וזה גם מועיל קצת וכמובן שאשמח לקבל הצעות ייעול, השתתפות בבעייתי, וכמובן שאם יש פתרון שעוד לא חשבתי עליו אשמח לשמוע. תודה מראש על כל עזרה וייעוץ יעקב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 12:59 |
|
| |
תמוה. אם אני מבין נכון, למדת בישיבה כמה שנים ויצאת לעבוד. יש הרבה שמחפשות מישהו בכיוון הזה, מקרב בוגרות לוסטיג ומכללה למשל, אבל לא רק. אם יש לך רקע חוצניקי זה פותח עוד כמה אפשרויות אבל גם בלי זה, היית כבר צריך לקבל כמה הצעות לעניין.
לעניין שדכניות, חבל לא להיעזר בהן. אמנם נחמד יותר לקבל הצעות ממשפחה\חברים אבל כרגע זה לא המצב אצלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:03 |
|
| |
שלום יעקב.
לא הבנתי מדוע אתה מסתייג מ"שדכנים" ? אתה לא רוצה סגנון שידוך, ומצד שני אתה מתלונן על מחסור בהצעות?
בכל מקרה.. אין הרבה מה לעשות "נדפקת" (כביכול....) בציבור החרדי, אשר בנותיו מחפשות בחורי ישיבה ולא בחורים כמוך.
(כן.. תרי זוז, זוהי עובדה לא נכונה שבנות לוסטיג מחפשות בחור עובד.. ולגבי המכללה, ה'מעט' חרדיות שיש שם, לא תמיד תחפשנה סגנון זה) אבל אל תדאג, גם לך תבא הישועה.. ואל תבהל מחוסר הצעות, ככה זה עובד.. לוקח זמן עד שהשוק מתחיל להכיר אותך.
אם אתה מעדה אשכנזית, ייתכן שיש לי הצעה בשביל, דבר בפרטי.
הרבה הצלחה
תוקן על ידי אור_לגויים ב- 18/04/2010 13:05:24
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:09 |
|
| |
אור, אני לא מדבר על סמך שמועות. לפי הבנתי, אני בערך באותו כיוון של מיימוני, ומעולם לא חסרו לי הצעות, ב"ה. יכול להיות שרוב הבנות באותם מוסדות לא מתאימות לו, אבל יש מספיק שכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:12 |
|
| |
היי יעקב..
אני גם לא מצליחה להבין את ההסתייגות שלך משדכנים...
בכל מקרה,יש לי משו אחד לומר לך...
תעשה הכללללללללל, רק אל תירשם לאתרי הכרויות בנט!!!!!
פליז פליז פליז!!! בשבילך!!!!!!!!!!!!!
אין דבר גרוע יותר מלהכיר דרך הנט!!!!!!!!!!
ולא,אני ב"ה לא מדברת מנסיון אישי,אלא יותר מנסיונם של אחרים שקרובים אלי...
ואם אתה לא מהעדה האשכנזית...אני חושבת שיש לי מישי בשבילך...
דבר איתי בפרטי,ותן לי עוד פרטים עליך...
בהצלחה!
תוקן על ידי נאות ב- 18/04/2010 13:15:25
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:24 |
|
| |
זה ממש מוזר כי יש שדכנים שמתעסקים עם הציבור הספציפי הזה. וזה לא הגיוני שכל הבנות רוצות בחורים לומדים. אני מכירה כמה כאלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:27 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | תמוה.
אם אני מבין נכון, למדת בישיבה כמה שנים ויצאת לעבוד.
יש הרבה שמחפשות מישהו בכיוון הזה, מקרב בוגרות לוסטיג ומכללה למשל, אבל לא רק.
אם יש לך רקע חוצניקי זה פותח עוד כמה אפשרויות אבל גם בלי זה, היית כבר צריך לקבל כמה הצעות לעניין.
לעניין שדכניות, חבל לא להיעזר בהן. אמנם נחמד יותר לקבל הצעות ממשפחה\חברים אבל כרגע זה לא המצב אצלך.
|
|
תמוה גם מבחינתי, זה בסדר.
אכן אתה מבין נכון, למדתי בישיבה (תיכונית-דתית) ובסיום התיכון יצאתי לעבוד.
אני לא פוסל אפשרות של שדכניות, אך כפי שרשמתי אני לא מכיר שדכניות שמתמחות בסגנון שלי.
אם יש לך הצעות לשדכניות, אשמח לשמוע.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:29 |
|
| |
יש באתר של מבט
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:29 |
|
| |
שלום אור לגויים, שלחתי לך הודעה בפרטי.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:52 |
|
| |
| נאות כתב: |  | |
בכל מקרה,יש לי משו אחד לומר לך...
תעשה הכללללללללל, רק אל תירשם לאתרי הכרויות בנט!!!!!
פליז פליז פליז!!! בשבילך!!!!!!!!!!!!!
אין דבר גרוע יותר מלהכיר דרך הנט!!!!!!!!!!
ולא,אני ב"ה לא מדברת מנסיון אישי,אלא יותר מנסיונם של אחרים שקרובים אלי...
|
|
שטויות.
לא מעוניין לפתוח את כל הנושא הזה פה, כי יש אשכול שלם שדן בעניין.
רק אומר שנראה לי שדעתה של נאות פחות רלוונטית לגביך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 13:54 |
|
| |
ממש...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 14:28 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | אור, אני לא מדבר על סמך שמועות.
לפי הבנתי, אני בערך באותו כיוון של מיימוני, ומעולם לא חסרו לי הצעות, ב"ה.
יכול להיות שרוב הבנות באותם מוסדות לא מתאימות לו, אבל יש מספיק שכן. |
|
ספר לי על זה..
ו'אשכרה', אני מקנא בך שמעולם לא חסרו לך הצעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 15:12 |
|
| |
אל תקנא בי..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 20:04 |
|
| |
מה הבעיה בלהכיר דרך אתרי שידוכים? הבחור בוגר, ורוצה לעזור לעצמו. אני בעד.
שירה? אהבתי..(;
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 20:46 |
|
| |
סורי, אבל לא הבנתי. מה אהבת?
|
|