בית פורומים הנה ימים באים

תחושה שלא ניתן להסביר במילים- הפחד משתלט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2010 21:33 לינק ישיר 
תחושה שלא ניתן להסביר במילים- הפחד משתלט

רציתי לשתף אתכם בערב שגם ככה קשה ועצוב שכבר התחלתי לפחד מכל המצב הזה שמתחיל, פתאום נהיה פחד בנשמה שאולי מרגישה משהו, זו תחושה שלא ניתן להסביר. מאז הענן הזה באירופה ורעידות אדמה בכל רגע במקום אחר ואיומי מלחמה, ואיומיו של נשיא איראן.
ואני, שכ"כ משתוקק לגאולה, כבר קיבלתי "רגליים קרות" וכבר כאילו(חלילה) בא לי שאירועי הגאולה יידחו לדור הבא, לא רוצה  לראות זה מפחיד.
אני לא יכול להסביר אבל אני מרגיש בנשמה פחד , שזה כבר מגיע.........
מה יהיה עלינו?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 21:37 לינק ישיר 

לא פשוט אחי...לא פשוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2010 21:51 לינק ישיר 

מה יהא עלינו??

מבטיח לך שאתה מבין אלה שמקבלים את המשיח ועומד לפחות בשורה השלישית אם לא הראשונה כדי לקבל את פניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2010 07:21 לינק ישיר 

שמתם לב שבהפטרה של מצורע נכתב על מה שקורה
"ויען השליש את איש האלוהים ויאמר הנה השם עושה ארובות בשמים היהיה
כדבר הזה ויאמר הנך רואה בעיניך ומשם לא תאכל"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2010 10:51 לינק ישיר 

בס"ד

לנועם  הי"ו:

ויהי  נועם ה'  עלינו ...

כ וַיְהִי-לוֹ כֵּן ...

ודו"ק.
רחמנא  ליצלן ...

יישר  כ"ח  (-:

חזק חזק וניתחזק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2010 11:04 לינק ישיר 

בס"ד

שמתם לב שבהפטרה של "קדושים"  נכתב על מה שקורה

ט וָאַעַשׂ לְמַעַן שְׁמִי לְבִלְתִּי הֵחֵל לְעֵינֵי הַגּוֹיִם אֲשֶׁר-הֵמָּה בְתוֹכָם אֲשֶׁר נוֹדַעְתִּי אֲלֵיהֶם לְעֵינֵיהֶם, לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם...

כן יהי  רצון  במהרה  בימינו ...

חזק חזק וניתחזק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2010 13:09 לינק ישיר 

בס"ד

מצפה3 כתב ...

[quote]

ואני, שכ"כ משתוקק לגאולה, כבר קיבלתי "רגליים קרות" וכבר כאילו(חלילה) בא לי שאירועי הגאולה יידחו לדור הבא, לא רוצה  לראות זה מפחיד.
מה יהיה עלינו?!
[/quote]

נאמר:
מתוך פירוש  בתורת אמת - מתוך  דברים  ל"ב -  פס' -  כ'     

הרמב"ן  ויאמר. ה' אל לבו או אל המלאכים אסתירה פני מהם כדרך לשון בני האדם וכן אעלים עיני מכם (ישעיהו א טו) והטעם כי כאשר יבקשוני לא ימצאוני אראה מה אחריתם יש אומרים אני אסתיר את פני מהם בעבור שאני רואה מה יעשו באחרונה והנכון שהוא כמשמעו עד שאראה מה יעשו בצר להם דברי ר"א ואין טעם "ויאמר" רק המחשבה והרצון לפניו לעשות כן כדרך "ויאמר אלהים" במעשה בראשית וכבר פירשתי (בראשית א ג) וטעם "פני" על דרך האמת פירשתיו (שמות ג ב שם כ ג) והנה "אסתירה פני" שאסלק שכינתי וטעם אראה מה אחריתם כטעם ארדה נא ואראה (בראשית יח כא) וכבר פירשתיו כי דור תהפכת המה ולא יעמדו בפני בנים לא אמן בם, כי אין להם אומן ומגדל, והמשכיל יבין והנה עד הנה בשירה זו משה ישיר בה והוא מדבר בלשון עצמו ומן הכתוב הזה ואילך שהזכיר וירא ה' וינאץ וגו' ויאמר אסתירה פני כולם דברי השם הנכבד הם קנאוני כעסוני וכל השירה כן (הרמב"ן)

אור החיים  כי דור תהפוכות וגו'. פירוש לפי שאמר הכתוב בסמוך אסתירה פני וגו' ובזה לא ישקיף ויראה הגם שיעשה תשובה, ויחננו  קולם(ויקבל תפילתם ותשובתם), ואין זה מן הנכון לעשות כן, לזה גמר אומר הטעם כי דור תהפוכות פירוש מתהפכים מטובה לרעה, ואומרו בנים פירוש אפילו יחשבו להטיב, לבא אל גדר(לקבל עול מצוות) שיהיו נחשבים בנים, (אז) לא אמון בם,  כי ישובו להרשיע ואין חזרתם שלימה ואשר על כן ראוי הוא להסתיר וגו': (אור החיים) 

פסוק - כ"ה

רש"י  מחוץ תשכל חרב. מחוץ לעיר תשכלם חרב גיסות: ומחדרים אימה. כשבורח ונמלט מן החרב, חדרי לבבו נקופים עליו, מחמת אימה, והוא מת והולך בה. דבר אחר ומחדרים אימה, שבבית תהיה אימת דבר, כמו שנאמר (ירמיה ט, כ) כי עלה מות בחלונינו, וכן תרגם אנקלוס. דבר אחר, מחוץ תשכל חרב על מה שעשו בחוצות, שנאמר (ירמיה יא, יג) ומספר חצות ירושלים שמתם מזבחות לבשת. ומחדרים אימה. על מה שעשו בחדרי חדרים, שנאמר (יחזק' ח, יב) אשר זקני בית ישראל עושים בחטף, איש בחדרי משכיתו: (רש"י)

וד"ל ...

והמשכילים  יזהירו ...

כן  יהי  רצון ...

חזק  חזק  וניתחזק ...

ואתם  הדבקים  ב -  ה'  אלוקיכם  חיים  כולכם  היום ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו...

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 19/04/2010 13:12:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2010 21:04 לינק ישיר 

בס"ד

לחיזוק  דברי  הקודמים מתוך  הפירושים  של  חז"ל  ע"ה  -  את  הפסוקים  שמתוך דברים  ל"ב  - המצורפים לעיל באשכול

הבאתי תמצית  של  דברי  חיזוק  מפי חז"ל  ע"ה - בחסדי "בנגל"  ידידינו הי"ו  שהביא  לפורום  מתוך  ילקוט  שמעוני

נאמר כך ובסיכום בקצרה - בכדי להבין שאל לנו להתייאש כלל שנאמר מפי חז"ל ע"ה בפרקי אבות:
ואל  תתייאש מן הפורענות:

אמר ליה הכי א"ר יוחנן דור שבן דוד בא, ת"ח מתמעטין והשאר עיניהם כלות ביגון ואנחה וצרות רבות בעולם עד שראשונה פקודה שניה ממהרת לבא..... רחמנא  ליצלן ...

ובהמשך  נאמר:

דבר אחר עד שיתיאשו מן הגאולה (כדברי מצפה3 ידידינו הי"ו - בפתיחת  האשכול ) שנאמר ואפס עצור ועזוב כביכול (כאילו) אין עוזר וסומך לישראל,(חס ושלום כי כך  חושבים  קטני  האמונה  בלשון  עדינה  ככל  האפשר  רח"ל  וד"ל)
 כי הא דרבי זירא כי הוה משכח (מצא) רבנן דמעסקי בה א"ל במטותא מינייכו (בבקשה  ממכם) 
לא תרחקוה (את הגאולה) דתניא שלשה באין בהיסח הדעת ואלו הן משיח מציאה עקרב, אמר רבי לוי אם ראית דור מחרף ומגדף צפה לרגלו של משיח, מה טעם ? (למה ?)
(בגלל) אשר חרפו אויביך ה' אשר חרפו עקבות משיחך וכתיב בתריה (אח"כ) ברוך ה' לעולם אמן ואמן.

במהרה  בימינו  אי"ה  ...

כן  יהי  רצון ...

והמשכילים  יזהירו ...

חזק  חזק  וניתחזק ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ...

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 20/04/2010 21:12:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 03:24 לינק ישיר 

מצפה3 כתב:
מה יהיה עלינו?!

נאמר: ישעיהו  מ'  - פס' - כ"ט

*--$!*{כט} נֹתֵן לַיָּעֵף כֹּחַ וּלְאֵין אוֹנִים עָצְמָה יַרְבֶּה:

רש"י  נותן ליעף כח . וסופו להחליף כח לעייפותכם : (רש"י)

מצודת דוד  נותן ליעף כח . יבוא הזמן שיתן כח לישראל היעף בגולה : ולאין אונים וכו' . כפל הדבר במ''ש : (מצודת דוד)

מצודת ציון  עצמה . ענין חוזק כמו ועוצם כחו ( דניאל ח ) : (מצודת ציון)

בס"ד

אי"ה  במהרה בימינו  להושיע  את  עמינו  מכל  צרה  וצוקה  לגאולה  השלימה  ולראות  בבנין  בית מקשינו  ותפארתינו אי"ה  תיכף  ומייד  ממש  במהרה  בימינו ...

א.  כ.  י.  ר

חזק חזק וניתחזק ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ...

והמשכילים  יזהירו  ...

כן  יהי  רצון ...

וד"ל  (-:

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 21/04/2010 03:27:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 16:46 לינק ישיר 

מצפה3 כתב:

בס"ד

רציתי לשתף אתכם בערב שגם ככה קשה ועצוב שכבר התחלתי לפחד מכל המצב הזה שמתחיל, פתאום נהיה פחד בנשמה שאולי מרגישה משהו, זו תחושה שלא ניתן להסביר. מאז הענן הזה באירופה ורעידות אדמה בכל רגע במקום אחר ואיומי מלחמה, ואיומיו של נשיא איראן.
מה יהיה עלינו?!

ועל  כך נאמר  מפי  חז"ל  ע"ה

אין פורענות באה לעולם אלא בשביל ישראל.

ובעידן דייתי פורענותא לעלמא — איתא בזה במס׳ יבמות (ס"ג.)

אמר ר׳ אלעזר בר. אבינא אין פורענות באה לעולם אלא בשביל ישראל ...

וד"ל ...

והמשכילים  יזהירו ...

כן  יהי  רצון ...

חזק חזק וניתחזק ...

היום !!!

אם  בקולו  תשמעו ...

תוקן על ידי יבי_1973 ב- 21/04/2010 16:49:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 17:06 לינק ישיר 

שימו לב ללשון:

"אין הפורענות באה לעולם אלא בשביל ישראל..."

ומכאן אפשר לדייק שהפורענות באה "לעולם" ולא על ישראל עצמם,
לעולם דייקא...למה? בשביל ישראל, שיהיו מתייראים ומיד חוזרים בתשובה!
ברוך ה' לעולם אמן ואמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2010 23:00 לינק ישיר 
אני ממליצה לכם לראות את הוידאו שצרפתי, של הרב ניר

הוא בדיוק מדבר על זה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 16:32 לינק ישיר 

אחרי כל הפחד הנה משהו קטן שאולי יתפתח למשהו גדול אולי

שלוש רעידות אדמה שונות פקדו את דרום איראן הבוקר  

על פי המכון הגיאופיסי באוניברסיטת טהארן התרחשו הבוקר 3 רעידות אדמה שונות בדרום איראן בעוצמות של 5, 3.4 ו-3.1 בסולם ריכטר.
הרעידות התרחשו בין השעות 3-5 לפנות בוקר.

http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8902081128

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 16:46 לינק ישיר 

בס"ד!
זה הכל?! קצב האירועים קצת מאכזב אותי,הלוואי ונזכה לגאולה של ניסים גלויים ללא ייסורין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 21:17 לינק ישיר 
טיפת יוסף, אל תתאכזב... הקצב יתגבר עד למאד

בזמן הקרוב ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2010 01:30 לינק ישיר 

פלפלממולא,משהו שאת/ה יודע ואנחנו לא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > תחושה שלא ניתן להסביר במילים- הפחד משתלט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext