בית פורומים בית שמש

למה ר' מוישה אבטבול נלחם בגר"ע יוסף ומוביל רפורמות בקדושת המחנה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2010 19:07 לינק ישיר 
למה ר' מוישה אבטבול נלחם בגר"ע יוסף ומוביל רפורמות בקדושת המחנה ?

לצערנו ולבושתנו ראש עיר המכנה את עצמו "חרדי ספרדי " . מוביל רפורמה מסוכנת בעיר הכרוכה באיסורי כרת רח"ל !!!

הכל בניגוד גמור וחזיתי לדעת קודשו של הגר"ע יוסף שליט"א בנושא שהוא בנפשו .
אמש ר' מוישה אטם אזונו לזעקה שיסכים להפגש עם רבני השכונה להסיר מכשול. ובכך גילה דעתו שהוא קל דעת שרק פוליטקה בעולמו .

לפי הוראת הרבנים שליט"א אין לעסוק בנושא עצמו בפומבי הוא נידון כאן באשכול סמוך והדברים מבהילים בחומרתם .

אסור לתת יד לרפורמים המבקשים לפגוע בטהרת וקדושת המחנה ולצאת בריש גלי כנגד כל הפוסקים בחורבן מבהיל והכל רק בשם פוליטקה !!!

ר' מוישה חזור בך התנתק מהרפורמים ושוב לדרכו של מרן שליט"א !!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2010 19:58 לינק ישיר 

דל- הנושא שבו אתה מתייחס אליו זהו הפסק של הרב עובדיה שנשים תטבולנה ע"ש ביה"ש, הוא רק לכתחילה, וכל החשש הוא משום איסור דרבנן של רחיצה הגוף בחמין בשבת. 
אל לך להשתמש בהלכה כקרדם לנושאים פוליטיים, למרות שהצד השני הם "אופים בזה" כידוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2010 23:45 לינק ישיר 

קערעסטיר , לא מדובר בשאלה שהעלת  ואף היא חלקית אלא בשאלות חמורות הרבה יותר . ע"פ הוראת הרבנים שליט"א לא נכנס לפרטים .

מדובר ברפורמה מסוכנת שאין לה שורש וענף לכו"ע .

לא מצינו מעולם ראש עיר חרדי שעושה מנושאים כל כך רגישים אתנן ומחיר פוליטי .

אין כאן קרדום לחפור בו יש מכתב של חמור מאוד של 12 רבנים יושבים על מדין בפועל כאן בעירנו המתריעים על פירצה מסוכנת של רפורמה שמוביל ראש העיר בכל הכח . הוא מסרב להידבר בנושא ואף מכופף את הרב ביטון שליט"א ואת יו"ר המוהע"ד . והכל קרדום לפוליטיקה קטנה .

אין אך ורע למחלוקת החריפה בין מעשיו של ר' מוישה לדברים החריפים של מי שלכאורה הוא שלוחו הגר"ע יוסף שליט"א בדיוק כנגד תופעות אלו .

חלק מהנושאים אינם אפילו מחלוקת והם יסוד שרק מרימים יד בתורת משה מערערים עליו .חשוב לזכור שר' נחוניה בן הקנה תיקן גם בתפילתו "שלא אומר על מותר אסור " ורפורמה זה לא רק מינים ועוגב אלא גם כל דבר שאין לו שורש וענף ומביא לידי תקלה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 10:06 לינק ישיר 

אני שמעתי ממקור ראשון על נשים שימנעו מלעשות שימוש במקוואות בשכונה עכב ההשתלטות החרדית.

נראה שהחומרות שהרבנים מנסים להנהיג במקווה הוא לא מתוך דרך הלכתית וראיה הנהגתית אלא מתוך רצון להוכיח שראוי שהמקווה יהיה בשליטתם כי להם יש יראת שמיים גדולה יותר.

כל אישה ברת דעת שביקרה במקוואות שונים בארץ, כולל בריכוזים חרדיים, תוחל להעיד שחומרות כאלו לא נכפו על הציבור מעולם ורק הומלצו כהנהגות ליחידים השואלים.

עלינו לחזק את ידי הרבנים הדתיים-לאומיים, מההשתלטות השפלה הזאת כולנו נינזק. 
עד כה הייתה חלוקה הוגנת ואין סיבה בעולם לשנות זאת.

אני מעריך את צדקותו של הרב אריאל שמעדיף שלא לעורר מלחמה בנושא, אבל לדעתי מעל גלי הפורום, אליו לא נחשפים צעירים, יש למחות בצורה תקיפה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 11:42 לינק ישיר 

מוישא התגיירת? מה קרה לך ?
אשתך מהאשכול הקודם משפיעה עליך ומשליטה עליך טרור ? תעדכן אולי נוכל לעזור לך...חחחחח.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 13:02 לינק ישיר 

קולתתרמה

הצטערתי לשמוע כי שכלך צר מלהכיל מגוון של דעות. 
אני בשונה ממך לא מקובע בדעותיי על ידי מסמרות חברתיות, ולכן אני מסוגל לחוות דעה עצמאית על סניף דואר ברמה ב'' ודעה עצמאית אחרת על המקווה בדולב, הגם שהן לא שותפות לאותה אג'נדה מפלגתית שעליה אתה מגן. 

די ברור מדבריך שאתה נפל (בסגול) חברתי חרדי, פרי ביאושים של מוסדות חינוך שמדחיקים חשיבה עצמאית. 

רפואה שלימה      

תוקן על ידי מוישעאמס ב- 21/04/2010 13:04:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 19:29 לינק ישיר 

אין לך מושג על מה אתה מדבר
ואם כבר מדברים על תת רמה נראה לי שמה שאני שכחתי אתה בחיים לא תספיק ללמוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 10:59 לינק ישיר 

לצערנו ר' מוישה לא מתגלה כאן  כשלוחא דרבנן אלא כעסקן פוליטי . אשר הסכם שחוקיותו מוטלת בספק ומביא למכשולות ותקלות . יקר בעיניו משו"ע וכבוד רבו בדרך לרפורמות מסוכנות .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > למה ר' מוישה אבטבול נלחם בגר"ע יוסף ומוביל רפורמות בקדושת המחנה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext