|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:22 |
|
| |
כוונתך היתה מבנה גוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 16:23 |
|
| |
בס"ד אכן!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 18:14 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | לפי דעתי היה מועיל שכל שדכן ייפגש עם הבחור או הבחורה,
ורק אז יעבור לשלב השידוך עצמו.
יביא מאוד תועלת.
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 21/04/2010 00:22:29
|
|
לא מאמינה בשדכנים - רק בבורא עולם!
תראה אותם, הם לא יראו אותך ממטר, הכל שטויות!
הם יכולים להציע הצעות טובות//מעולות, גם בלי להעיף מבט על הלוק החיצוני שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 18:31 |
|
| |
| שNונה כתב: |  |
הם יכולים להציע הצעות טובות//מעולות, גם בלי להעיף מבט על הלוק החיצוני שלך. |
|
הנקודה זה לא הלוק החיצוני,
שיושבים לפני בנדאם זה אחרת מטלפון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 18:32 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד אוי מיטל,רואים שאת עדיין צעירה... שדכן לא חייב לראות את הבן אדם כדי להציע לו הצעה פשוט התהליך נעשה דרך טלפון את נותנת את הפרטים שלך:גיל,גובה,שומן,מקומות לימוד ושאיפות מבן הזוג והוא (השדכן) מנסה להתאים בין שאיפותייך לאופציות הקיימות בידיו. |
|
אוקי XD כי כל ההצעות שהיו (אפשר לחשוב כמה כבר~) לי עד עכשיו היו משדכניות שראו אותי.
זה קצת מוזר, אבל לדעתי זה בסדר גם בלי שהשדכן יראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 19:36 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  |
הם יכולים להציע הצעות טובות//מעולות, גם בלי להעיף מבט על הלוק החיצוני שלך.
הנקודה זה לא הלוק החיצוני,
שיושבים לפני בנדאם זה אחרת מטלפון. |
|
זה היינו הך! לא משנה אם אתה רואה מישהו בפנים או בטלפון לצורך שידוך פרט למובן החיצוני של מבנה גופו והבעות פניו.
את זה אפשר לעשות בתמונה..
אם לשדכן יש הצעה טובה הוא יתן לך אותה גם בלי שתראה אותו - שאף אחד לא יגיד לך אחרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 19:37 |
|
| |
בס"ד
חוץ מזה, אני חושבת שזו השפלה מסויימת ללכת לראות שדכן..
יש גבול לכמה שכוחות הנפש צריכים לעבור בשביל למצוא חתן/כלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 19:45 |
|
| |
איזו השפלה יש כאן? זה כמו ללכת לסוכן ביטוח או מתווך דירות שישיג עבורך את מה שאתה צריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:02 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | איזו השפלה יש כאן? זה כמו ללכת לסוכן ביטוח או מתווך דירות שישיג עבורך את מה שאתה צריך. |
|
כן, אבל יש שדכנים שמשדכים לפי חיצוניות, יעני- בחורה שנארת ככה וככה לבחור כזה וכזה.... ההצעות שאינם לפי חיצוניות יכולות לעלות הרבה יותר יפה, יש לי חברה בכיתה שהתחתנה עם מישהו הפוך ממנה בכל המובנים החיצוניים, והם שודכו ע"פ שדכן שרק ראה את צד החתן, ואם היו משדכים ביניהם כשהשדכן היה רואה גם את הכלה, נראה לי שהיה לוקח להם קצת זמן עד שהיו פוגשים זה את זו... כי אין להם אפילו דימין חיצוני! ויש כאלה שהולכים לפי דימיון או משדכים ומעלים הצעות לפי זה.
למרות שזה ממש דבילי, אני מכירה הרבה אנשים שעושים ככה ><
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 20:55 |
|
| |
פעם גם אני הייתי חמה על כל הקטע של השדכנים שעושים 1+1 ויאלה חתונה
אני חושבת שזה לא ככ נורא הם בעצם לא מחתנים, רק מציעים (!) וההחלטה בידיים של הבחור והבחורה.
לכן זה באמת לא ככ נורא להפגש גם דרך הצעות שנראות קצת מעצבנות (לי זה בא דווקא הפוך כשקרובים אליי מאד הציעו הצעות שבסופו של דבר לא התאימו בכלל!!)
אני מסתייגת אם זה ממש על גבול ההתעללות באופן קבוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 22:45 |
|
| |
תלכו לשדכנים שלא דורשים כסף מראש (או בכלל) תלכו לשדכנים שמתעמקים במי אתם ומה אתם רוצים. תלכו לשדכנים שלא מפחדים להציע לכם דברים קצת שונים אבל מודים על השינוי בפה מלא בלי להסתיר.
זה מראה שהם פועלים לשם מצווה. זה מראה שהם רציניים ורוצים להצליח בשבילך ולא בשבילם. וזה מראה שיש גיוון והם לא שופטים אותך עד הסוף. יש גמישות - שאולי תאהב/י ואולי לא אבל היה שווה לנסות ועכשיו גם יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 23:37 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  | תלכו לשדכנים שלא דורשים כסף מראש (או בכלל) תלכו לשדכנים שמתעמקים במי אתם ומה אתם רוצים. תלכו לשדכנים שלא מפחדים להציע לכם דברים קצת שונים אבל מודים על השינוי בפה מלא בלי להסתיר.
זה מראה שהם פועלים לשם מצווה. זה מראה שהם רציניים ורוצים להצליח בשבילך ולא בשבילם. וזה מראה שיש גיוון והם לא שופטים אותך עד הסוף. יש גמישות - שאולי תאהב/י ואולי לא אבל היה שווה לנסות ועכשיו גם יודעים. |
|
לא כולנו הולכים לשדכנים כמו שהם באים אלינו... ואתה צודק... אבל לך תדע מי יפול עליך....ְ
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 09:57 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | תלכו לשדכנים שלא דורשים כסף מראש (או בכלל)
תלכו לשדכנים שמתעמקים במי אתם ומה אתם רוצים.
תלכו לשדכנים שלא מפחדים להציע לכם דברים קצת שונים אבל מודים על השינוי בפה מלא בלי להסתיר.
זה מראה שהם פועלים לשם מצווה.
זה מראה שהם רציניים ורוצים להצליח בשבילך ולא בשבילם.
וזה מראה שיש גיוון והם לא שופטים אותך עד הסוף. יש גמישות - שאולי תאהב/י ואולי לא אבל היה שווה לנסות ועכשיו גם יודעים.
לא כולנו הולכים לשדכנים כמו שהם באים אלינו...
ואתה צודק... אבל לך תדע מי יפול עליך....ְ
|
|
רואים שאת צעירה..
חכי שתעברי את גיל ה20+
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 10:54 |
|
| |
| shira88 כתב: |  | תלכו לשדכנים שלא דורשים כסף מראש (או בכלל)
תלכו לשדכנים שמתעמקים במי אתם ומה אתם רוצים.
תלכו לשדכנים שלא מפחדים להציע לכם דברים קצת שונים אבל מודים על השינוי בפה מלא בלי להסתיר.
זה מראה שהם פועלים לשם מצווה.
זה מראה שהם רציניים ורוצים להצליח בשבילך ולא בשבילם.
וזה מראה שיש גיוון והם לא שופטים אותך עד הסוף. יש גמישות - שאולי תאהב/י ואולי לא אבל היה שווה לנסות ועכשיו גם יודעים.
לא כולנו הולכים לשדכנים כמו שהם באים אלינו...
ואתה צודק... אבל לך תדע מי יפול עליך....ְ
רואים שאת צעירה..
חכי שתעברי את גיל ה20+ |
|
אני לא מדברת עלי אישית. אני מכירה הרבה אנשים שמגיעים אליהם שדכנים~ ברור שלפעמים לא, אבל יש מקרים כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 16:15 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  |
לפי דעתי היה מועיל שכל שדכן ייפגש עם הבחור או הבחורה,
ורק אז יעבור לשלב השידוך עצמו.
יביא מאוד תועלת.
|
|
לא כל שדכן מצליח להקשיב למה שאתה מחפש באמת. הוא מזמן אותך לפגישה כדי לשפוט אותך ע"פ אמות מידה שלו. ולפעמים זה באמת מגביל את מרחב החשיבה להתאמה שיפוטית.
ודווקא-- אני כן בעד ששדכן יפגוש את הבחור/ה כי יש הרבה בשדר שאדם מעביר ובסגנון שלא תמיד אפשר להגדיר.
אבל יש בזה גם סיכון.
פעם שמעתי על שדכנית שדווקא לא מעונינת בכלל לפגוש את הבחור/ה מאותה סיבה שזה מקטלג מבחינתה, וקרו מקרים של התאמה ושידוך בבני זוג שלעולם לא היתה מפגישה-לטענתה. ולכן היא מסתייגת.
אז אפשר להבין..
אגב, למה אני לא מצליחה לצטט נורמלי..?
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 22/04/2010 17:26:44
|
|
|
|
|