בית פורומים פורטל הנפש

התמכרויות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2010 13:27 לינק ישיר 

לא מתעלם. אני הולך לטיפול אצל אדם מקצועי ומקסים.
כנראה שאין תרופת פלא.

מי שמתעלם זה כל הצופים הרבים שנכנסו לאשכול הזה ולא מגיבים כאילו שזה לא נוגע להם.
 לדעתי חלק מהבעיה זה שאנשים לא מודים בבעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2010 23:30 לינק ישיר 

אני שמחה לשמוע. גם שאתה לא מתעלם וגם שאתה בטיפול. באמת אין תרופות פלא. תמיד בסוף תצטרך להתמודד עם כח הרצון שלך. אבל אפשר להקל עליו, או לפחות לא להקשות. גם אני כרגע במצב של ייאוש קל/חיפוש דרך/חיפוש עצמי. סתם, רציתי לשתף.

אני לא חושבת שמי שנכנס ולא הגיב, מתעלם. אנשים לא מגיבים כי הנושא נוגע להם בנקודות כואבות, כי הם מפחדים, או סתם כי אין להם מה לכתוב. אבל עצם העובדה שהם נכנסו לשירשור מוכיחה שהם לא מתעלמים מהבעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 09:46 לינק ישיר 

צודקת

נראה לי שכל נושא ההתמכרות נובע מחוסר מחלל ריק ומחפשים איזה תוכן או ריגוש למלא אותו.
מי שאכל סעודה טובה בבית לא ילך לחפש בחוץ
אצלי בבית אני לא יודע מה קדם התופעה שאני מתאר או ההתנהגות שלי אבל אשתי בהחלט לא איתי
היא בסוג של דיכאון (מאובחן ) שאני לא ממש מצליח לשתף אותה ולחיות איתה כמו חבר וחברה. יתכן וזה התנהגותי הנלוזה בשנים האחרונות שהחריפה את המצב. ואולי כל מה שאני אומר זה סתם תירוץ אבל זוהי תחושתי.
אומר רק זאת ומי שאדם דתי (מבחינתי אדם דתי לא חייב להיות עם כיפה) יכול להבין אותי תפילה טובה עם תחושה שיש מי שמלווה אותך שזה אלוקים יכולה למלא כל חלל ולמלא סיפוקים. הרבה פעמים אני מרגיש רחוק מאד שאינני מסוגל להתפלל אבל כשזה כן קורה דברים חיובים קורים בשטח

חג שבועות שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2010 17:10 לינק ישיר 

בשנים האחרונות אבדה לי התחושה הזו, לצערי הרב. פעם התחושה שאלוקים מלווה אותי הייתה יומיומית. היום נשאר רק הגעגוע לגעגוע.
וכן, דברים טובים קורים בשטח ממש, כשמתפללים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 22:17 לינק ישיר 

zamir919 כתב:
דרך אגב אני לא יודע למה אבל אני מרגיש סוג של פורקן אחרי שאני כותב פה את מה שיש לי על הלב
אולי אפתח פה טור  שנקרא "יומנו של הזמיר".  מה דעתכם?   

עט הזמיר הגיע

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 17:38 לינק ישיר 

זמיר?
אייכה?

"בְּטַח בַּה'. וַעֲשֵׂה טוֹב. שְׁכָן אֶרֶץ. וּרְעֵה אֱמוּנָה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2011 15:51 לינק ישיר 

ובכן חלפה עברה לה שנה וחג שבועות שוב בפתח

מה התקדמתי? זהו שלא... אצלי החיים רק הולכים אחורה.

ובכן היום אני מרגיש "מת" מבחינה רוחנית אני קם אוכל שותה עובד (מידי פעם מחולל פרובקציות...) מתקדם מבחינה מקצועית  אבל משהוא מת בתוכי  אין רצון לעשות כלום
אפילו התשוקה לסקס כבר לא מה שהיתה אני מכור לפורנו אבל כמו אחד שמכור לעישון הוא עושה זאת כי זה חלק מסדר יומו
וכך גם אני ... ואיך שכחתי אני טוחן כל הזמן התחלתי לאכול ולכרסם כל הזמן... מבחור רזה נהפכתי לשמן
אני כבר לא עצבני אני אדיש לחיים לא אכפת לי מכלום  רק שלא יפריעו לי ויתנו להמשיך בחיים הכפולים שלי

אני מספר לכם את סיפורי כי אני רואה בו סוג של  "טרגדיה" נגררתי למקום מסויים ואינני מצליח להחלץ ממנו
"הבנתית" הכל ברור לי כל התהליך וכל מה שקורה סביבי
אבל בפועל אני לא מתנהג כמו שאני רוצה  מסופר על אריסטו כאשר תפסו אותו תלמידיו אוכל ארנבת  חיה ותמהו על כך
אמר להם כשאני אוכל אני לא אריסטו... ובכן כשאני מקבל גירוי אני לא ZAMIR  אני אדם אחר

נ.ב אולי אוציא ספר שאקרא לו  "הדרך לתהום"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2011 23:18 לינק ישיר 

זמיר!
אני כל כך מבינה אותך!!!! אחוות לוחמי הבורות!
אין לי פתרונות קסם אך יש לי משפט אחד לומר- אתה אדם טוב!!!!!, אנ יודעת שאתה בטוח שאפס אפסים גדול על מידותיך, אבל דע לך, שהכאב הכרוני שאותו אתה חווה כל יום, רק מצרף את הטוב בשבך!!
ולא, אני לא כותבת את הדברים מידיעה על סמך היכרות איתך, אלא על סמך התחושה החזקה שלי שאומרת, שהאנשים המיוחדים נתפסים ברשת הכאב!!!
אנא, אמור זאת לעצמך כל בקר!!
דרישת שלום מהבור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2011 10:54 לינק ישיר 

שאלות שמטרידות אותי לאחרונה

האם לא סיימתי את תפקידי פה? מה טעם להמשיך בלי מטרה רוחנית בחיים לאכול לשתות להנות לעשות סקס ומה הלאה...
כבן אדם דתי אני מאמין שאין לי חלק לעולם הבא בשל מעללי מה שנקרא אין עתיד
אין לי יעוד מסוים בחיים לאן לשאוף  אני ארוויח קצת יותר אתקדם יותר בקריירה,  אז מה? אכניס יותר כסף?  ומה אח"כ ?
אני בחור צעיר אבל מרגיש כמו זקן בבית אבות  העתיד שלי זה בעצם העבר שלי אין כבר לאן להתקדם...

אתמול בשעה מאוחרת הקשבתי בבית לניגוני קרליבך
כשאני מקשיב לו הוא מצליח לגעת לי בנשמה....אני מזדהה עם ר' שלוימלה הגאון והעילוי שהפך ל"רבי מרקד" בן אדם מקסים שלא מצא מנוחה לנפשו ההומייה שנזרק מהישיבה הליטאית והתקבל אצל הרבי בחצר  החסידית חב"ד
שמעתי את לחניו לימים נוראים והקשבתי לו איך הוא מנגן את "הקדיש" יתתגדלללללל  ואת "המלך" התפילה הידועה שאיתה מתחילים את הימים הנוראים ראש השנה ויום כיפור
ווואו איפה הייתי פעם כשהניגונים האלו ישר חיברו אותי למקום רוחני טהור כשכל גופי מצטמרר ואיפה אני היום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2011 14:04 לינק ישיר 

אתה הורג אותי!!! וגם את עצמך!!
יש לי דמעות, ואני רוצה לזעוק לך שאתה טועה בענק!!!!!!!!!!!!
אתה מוכרח להתבונן קצת בתורת רבי נחמן מברסלב (אני לא ברסלבית) כדי להבין כמה מיוחד אתה באשר אתה!!!
אני ממליצה לך על הספרים של הרב ארז משה דורון, שהם אחד אחד מתוקים כנופת!!!
כואבת מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2011 16:55 לינק ישיר 

צעד 1 : הודינו שאנו חסרי אונים ואבדה לנו השליטה על חיינו.צריך לקבל את העובדה שאנו חסרי אונים.
ברטורנו יש קבוצות אמבולטוריות למכורים מכל הסוגים.תופתע לראות שאתה ממש לא לבד .עתידך הטוב עדיין לפניך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2011 11:00 לינק ישיר 

אני מודה לכם על התגובות באישי ובפורום.

פגשתי את חברי ג' שלמדנו יחד בישיבה 
אותו ג' היה נמשך אלי ורצה לעשות אתי דברים הקשורים למין. למרות שלא נמשכתי אליו היה לו הפתעות  בשבילי ובכן אדם התחברתי אליו.   ג' עצמו הינו בבחור צעיר שעבר ע"י שכן בבנין התעללות מינית והפך להיות מילד לבחור שנמשך לבחורים ומפתה אותם... הופתעתי מספוריו של ג' כיצד הוא הצליח לפתות לא מעט בחורים בישיבה ... חלפו כמה שנים וכל אחד הלך לדרכו והנה פגשתי אותו והוא סיפר לי  על קבוצת מכורים אנונימים המיוחדת להתמכרות זו  S.A 

קפצתי להתרשמות בשבוע האחרון  והופתעתי מהפרופיל של האנשים גיליתי אנשים נורמטיבים אקדמאיים בעלי עסקים בעלי משפחות ואנשים רצינים מאד שפשוט "חולים" כך לשיטתם ועובדים בשיטת 12 הצעדים...
אנשים ישבו בקבוצה וכל אחד חלק וסיפר את הסיפור האישי שלו בכמה דקות
 היה לי קשה באופן אישי  הענין הזה של "החלוקה" אני לא אוהב לדבר ולחשוף את עצמי (רק כאן בפורום)
החברה היו אדיבים ודלגו עלי.
לפי מה שאנשים (וגם נשים... ממש מוזר  לא ידעתי שלנשים יש בעייה כזו) ספרו על עצמם כנראה שפחות או יותר כולם שם חווים את מה שאני עובר. ולפי מה שהם מספרים הם "נקיים" תקופות ארוכות וחזרו "לשפיות" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2011 11:58 לינק ישיר 

כיף לשמוע שאתה בדרך אל החופש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2011 13:21 לינק ישיר 

ציפורעפה כתב:
כיף לשמוע שאתה בדרך אל החופש!

ימים יגידו...
כרגע גיליתי שאני "בחברה טובה"
כאמור מאד קשה לי לבוא לקבוצה כי זה אומר להחשף... להגיד בקול רם אני זמיר ואני מכור ל .... אני עושה ככה וככה...

דבר נוסף להתפלל... אני מרגיש טמא  ולא מסוגל לגשת לבית כנסת 
לא מסוגל להתפלל. חלק גדול מהתוכנית זה להתפלל...

ספרתי לחבר מהקבוצה על תחושות אלו בעיקר על החוסר רצון להחשף  בקבוצה והוא אמר לי שגם הוא הרגיש ככה בהתחלה והמסר שלו תבוא לקבוצה לא משנה מה אתה מרגיש ...מה אתה עושה (גם אם אתה נופל ... )  פשוט תצביע ברגליים ותבוא.
אז כרגע אני בא וימים יגידו מה יקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2011 13:24 לינק ישיר 

וואו. מחכים לבשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > התמכרויות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.