|
|
| נשלח ב-9/6/2011 17:09 |
|
| |
יש מומחים מיוחדים שמבינים את הנפש של חרדי והם דוקא חילונים ויכולים לעזור מאד אני מכיר אישית מישהו מוערך מאד בציבור שהגיע למומחה להתמכריות ועזר לו מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 09:24 |
|
| |
תוקן על ידי רוניתלזר ב- 16/06/2011 23:58:18
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 16:24 |
|
| |
המכתב הנוגע ללב שהבאת זמיר, מלמד על תחושת הבדידות שחשים רבים הכורעים תחת סבלם הנפשי ועל הצורך בתמיכה חברתית שמספקת מידע מקצוע, החלפת התנסויות בין חברים, תמיכה רגשית ועוד..
מתוך כל הכאב והצער שעולה באשכולות השונים, אני שמחה לגלות את ההבנה והתמיכה ההדדית שניתנת בין חברי הפורום.
"מי שאמר לעולמו די, הוא יאמר לצרות ישראל די"
נייד 052-6346334 < type="text/">document.write("");>
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:52 |
|
| |
רונית. חבל שסבתא לא יכולה לראות זה ואי אפשר לספר לה. שיהיה לזכותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 00:00 |
|
| |
פוצפוץ- נשמע שיש שם הרבה כאב שלא יודע איך להשתחרר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 10:11 |
|
| |
תודה רונית על האכסניה
לא מתביישת, תודה גם לך
בקבוצה שהלכתי בשבוע האחרון גיליתי תקווה -
ישנם אנשים שפשוט עשו סויצ' בראש ושינו את אורחות חייהם ב 180 מעלות
לא מדובר בתהליך קל . מדובר בעבודה קשה עצמית יום יומית התמדה ויציבות שמתקבלת באמצעות החברים שתורמים זה לזה.
כחדש וטרי בקבוצה אני עדיין לא יכול להגיד את זה על עצמי . אני כמו בריקוד תימני הולך צעד קדימה שתיים אחורה
אך יש משהוא באוירה שם שגורמת להניע תהליכים.
אמשיך להציג את השלב שבו אני נמצא...
כאמור אני הגעתי לקבוצה והצעד הקשה מבחינתי הוא להחשף... ... ולהפסיק להתבייש... להודות שאבדתי שליטה ואני אמור להתפלל (ממש לא מדבר אלי...) ולהמשיך להגיע לקבוצות מידי יום. ממה שקצת קראתי הבנתי שבתחילת הדרך יש להתמיד להגיע לקבוצות (90 יום 90 פגישות ) ולא להרפות. מאחר ואני לא ממש מרגיש בשל אז אני מגיע חלקית . אך התרומה שאני מקבל היא מיידית
אני יוצא מהפגישות נינוח יותר.
הצלחתי לעבור כמה לילות בלי סף גירוי מסוים.. זה לא מובן מאליו מאחר ויש כנראה בהרגל הפיזי של הגוף כיצד הוא נרדם
לאחר שהתרגלתי במשך שנים לצורה שינה מסוימת פתאם צריך ללכת לישון כמו בן אדם נורמלי. זה מאד מפריע להרדם....
ובן אני בצעד אפס אין לי עדיין הזכות להתלונן
אז שיהיה לכולכם לבנתיים שבת שלום
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 18:11 |
|
| |
אני מאד מעריכה את זה שלא נעלמת לאחר גילוי האור כמו רבים אחרים, שמספרים על הקושי ולא על הפתרון! עשה חיל!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 19:56 |
|
| |
היא גם ד"ר??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 20:15 |
|
| |
ממטופלת היא הפכה לד"ר או שפשוט נגמרו הפיילוטים??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 13:11 |
|
| |
זמיר יקר, אתה ראוי לכל הערכה, אין לך מושג כמה אתה מחזק אותנו.
שאלה קטנה לי אליך: אתה נשוי? ואם כן- זוגתך שתחי' מודעת לנושא? היא שותפה למסע החשוב שלך?
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 17:30 |
|
| |
| yefenefesh כתב: |  | זמיר יקר, אתה ראוי לכל הערכה, אין לך מושג כמה אתה מחזק אותנו.
שאלה קטנה לי אליך: אתה נשוי? ואם כן- זוגתך שתחי' מודעת לנושא? היא שותפה למסע החשוב שלך? _________________ "בְּטַח בַּה'. וַעֲשֵׂה טוֹב. שְׁכָן אֶרֶץ. וּרְעֵה אֱמוּנָה". |
| אשתי לא יודעת
המסע שלי הוא קצר ואין לי מושג איך היא תקבל את זה אם בכלל
אולי היא תחשוב שאני סוטה והיא תעיף אותי
גם ככה היא סבלה לא מעט בגללי (זה סיפור ארוך בפני עצמו) נקרא לזה אלימות נפשית התהלכתי בבית במשך שנים כמו חיה פצועה והיא ברוב עדינותה לא ידעה כיצד לאכול אותי, היו לה תקופות קשות שגרמו לה ממש להתמוטטות ואז הייתי מתעלה על עצמי ולאחר תקופה ממשיך בשטויות שלי, אני מפחד לזעזע את המערכת שוב
מה עוד שאני לא מאמין שהפעם זה יילך
הכל טרי מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2011 17:03 |
|
| |
דווקא לי עשה רושם שאתה על הדרך הנכונה הפעם. אל תפחד משינויים ותמורות, פשוט תלך על זה.
|
|
| נשלח ב-22/6/2011 17:44 |
|
| |
| zamir919 כתב: |  |
אני מספר את סיפורי בכוונה בכדי שאולי כמה אנשים נוספים שהם במצבי יגלו שהם בעצם באותו מסלול שלי
וזאת בניגוד לפותח האשכול שבחר לברוח אחרי מה שכתב ושלא תבינו לא נכון אני ממש לא שופט אותו .
|
|
תרגיע בבקשה... לא ברחתי לשום מקום פתחתי אשכול על הנושא הזה
נראה שהאשכול הזה הולך לקבל מליון צפיות הכל על שמי . אז הבהרה קצרה זה לא אני
תוקן על ידי רמז101 ב- 22/06/2011 17:46:23
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2011 17:45 |
|
| |