בית פורומים פורטל הנפש

התמכרויות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/6/2011 10:52 לינק ישיר 

בעקבות הערתו של החבר חשבתי על כך  חלק גדול ממה שעובר עלי זה ענין של העצבים
 גם אם אני לא מתכוון אני מצליח לפגוע בהרבה אנשים למעשה בכל מה שזז סביבי כי ממש אין לי סבלנות לכלום לא לאשה לא לילדים  העיקר שיהיה לי שקט שלא ידברו איתי שלא יפריעו לי אני מגיע מאוחר מהעבודה ואני ממתין לשעה שבו הילדים יושנים ואם הם הולכים לישון קצת מאוחר אני משתגע שמפריעים לי
גם בעבודה אני שונא שלקוחות מטרידים אותו או קולגות לעבודה בשאלות מקצועיות וכדומה.
גם כשאני בתקופות טובות תמיד ללא מתכוון הענינים עולים על שרטון יש לי יחסי אנוש זוועה אני רב כמעט עם כל דבר שזז
כיום יש לי את התבונה לא לריב בפועל עם אנשים אבל בתוכי אני שונא את השכנים את כל מי שרק נמצא בסביבה
מענין שכולם חושבים שאני אדיש וקר רוח כולל אשתי שסבורה שאני טיפוס קר רוח שלא אכפת לו מכלום

לפעמים בא לי לשוט מעבר לים לחיות ביער במקום שלא יפריעו לי....

זה מענין שכשמתחילים להפסיק משימוש  כנראה שהבן אדם הופך לעצבני במיוחד ... יש לזה הסבר כך קראתי שיש תחושה של חוסר בגוף

בכל אופן הלכתי לקבוצות בשבועות האחרונים אך ביום שלישי נפלתי בגלל עצבנות מיותרת . התרגזתי וכעסתי על טיפוס מעצבן במיוחד  ובצדק מבחינתי... בכביש כנראה צריך  להיות חכם לא צודק אך כמה שעות אחר כך באה נפילה... לא יודע אני בתחושות מעורבות אולי אצלי התוכנית לא עובדת

בכל אופן שמעתי חבר בקבוצה שסיפר אחרי שהוא גמר צעד ראשון את קורות חייו דברים הזויים שהוא עבר ועשה מדהים איך שאנשים מסוגלים לאבד שליטה ללא התחשבות במצבם המשפחתי האקדמאי והכלכלי פשוט להגיע להרס וחורבן...
וכיום נקי במשך שנתיים לא להאמין !!! הלוואי אצלי

אני רוצה להמשיך לשתף אותכם בתהליך שאני עובר במסגרת תוכנית שמבוססת לפי 12 הצעדים
רק יש בעיה קטנה שזה לא בריא לי להכנס פה לאינטרנט .

שיהיה לכם שבת שלום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 12:46 לינק ישיר 

אוהבים אותך!
ואגב, בשביל לטהר את המת צריך להיטמא אליו....
תמשיך בטיפין טיפין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 14:54 לינק ישיר 

זמיר

ברשותך הייתי רוצה לשאול אם היתה לך ילדות תקינה.
זאת אומרת הורים תקינים ונורמלים שמילאו את תפקידם כלפיך בצורה ראויה.

ואולי עברת איזשהו טראומה בחיים שלא מרפה ממך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 17:03 לינק ישיר 

התשובה חיובית

ילדות תקינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 22:08 לינק ישיר 

אין מה להגיד פשוט לקאנות בצון וביכולת שלך לצאת מהמצב (הרבה אנשים ובתוכם אני עוד תקועים הרבה קודם)
בחוסר יכולת לחשוב שאפשר שיהיה שינוי(ההתמכרות אמנם לגמרי אחרת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 22:53 לינק ישיר 

קטע מרכזי של המתמכרים זה התחושה הרעה והמשפילה (הייתי אומר סאדיסטית) כלפי עצמם, בעיקר אחרי פאזה של התמכרות.
השאלה, האם ההתמכרות אכן הביאה על עצמם את התחושה הזו, או אולי דווקא ניצנים של התחושה הזו הביאה עליהם את ההתמכרות, מתוך נסיון לברוח מעצמם ומהתחושות המשפילות שלהם למקום טוב יותר (אמנם דמיוני, אבל גם דמיון הוא לא דבר של מה בכך).
רוב המתמכרים יענו שהתחושות הגיעו בעיקר בעקבות ההתמכרות, אבל בדיקה לעומק יגלה שהתחושות השליליות כלפי עצמם כבר קיננו בתוכם הרבה לפני ההמכרות.
והמסקנה, שכל זמן שלא יטפלו בתדמית העצמית שלהם, ובתחושות הבאות בעקבות זה, לא יוכלו להיגמל באמת, ובוודאי ששמחת החיים תהיה מהם והלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 23:01 לינק ישיר 

זמיר- אולי כדאי לבדוק אם יש לך הפרעות קשב וריכוז. בדיוק היום אמרה לי מומחית לנושא שלדעתה אחוז נכבד מהאנשים שפסיכולוגים מגדירים כבעלי הפרעות אישיות למיניהן, סובלים בעצם מהפרעת קשב וריכוז לא מטופלת. משהו בתיאור שלך (העצבים, האנשים שבטוחים שאתה קר רוח, "יחסי אנוש זוועה"), הזכיר לי את זה (ואולי סתם כי דיברתי על זה היום עם הנ"ל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 23:37 לינק ישיר 

מערכי לב
אתה צודק וחכם!
מניסיון מתמשך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2011 16:52 לינק ישיר 

זמיר חודש טוב!
ספר לנו מה איתך ומה עם נפשך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 09:37 לינק ישיר 

אני מנסה לצוף מעל המים    לא קל (אמר לי חבר לא להגיד קשה... ) להפסיק הרגל וריגוש שמעסיק אותי

הבנתי מהחברים  שיש לי הפרעת קשב וריכוז ילדות קשה ובעיות של תדמית עצמית
רק חסר חשבון בנק שאני אוכל לשלוח שיק על האבחון....
אני כמובן צוחק תרגישו נוח לי אשית אין בעיה עם זה סביר להניח שיש או שהיה לי בעבר הפרעה של קשב וריכוז
רק נס מסביר איך למרות הכל סיימתי מסלול לימודים קשה במיוחד (ראיתי  את כולם סביבי נושרים... )ואני ממש לא גאון או קרוב לעילוי.  
אני יודע מתגובות באישי שיש לא מעט שיש להם בעיה דומה ולכן יתכן שהתגובות או חלקם לפחות עוזרת להם.

בכל הקשור אלי התחלתי כמו שספרתי ללכת לקבוצות והנושא שעולה לא מעט ע"י החברים הוא הפחדים ואסירות תודה שאנשים חולקים בקבוצות. אני לא שם בקטע הזה !  הדבר היחיד שאני מרגיש כיום זה כלום.
לא מפחד ולא אסיר תודה  פשוט לא מרגיש בעיקר עצבני ופוזל לתאווה.
כל יום שעובר עלי ללא שימוש זה נס ולא מובן. במיוחד שאין לי רצון להחלים ולהיות נקי  בא לקבוצות ומתקשר לחברים כל יום אבל בלי חשק. רחמים על האשה איך היא שורדת .

נראה שאני קצת חוזר על המשפטים כמו מנטרה  כל יום להכנס ולספר שאני עובר תהליך לא קל שאני עצבני לא מחובר לאלוקים לא רוצה להתפלל (כמו ילד קטן.... ) ושאני לא בטוח שיש לי הכוח להמשיך בתהליך וכו' וכו' וכו' 

לב טהור ברא לי אלוקים ורוח נכון חדש בקרבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 12:02 לינק ישיר 

zamir919 כתב:
הנושא שעולה לא מעט ע"י החברים הוא הפחדים ואסירות תודה שאנשים חולקים בקבוצות. אני לא שם בקטע הזה !  הדבר היחיד שאני מרגיש כיום זה כלום.
לא מפחד ולא אסיר תודה  פשוט לא מרגיש בעיקר עצבני ופוזל לתאווה.

מה זה "הפחדים ואסירות תודה"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 14:06 לינק ישיר 
הרגע נתתי לך פתרון מצויין

הכנס לאתר שנקרא 'מה הבעיה' , ייעוץ פסיכולוגי מיידי בטלפון

ראה מי בצוות הפסיכולוגים יכול לעזור לך

צלצל אליו מיד, עכשיו, או מתי שמתאים לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2011 13:45 לינק ישיר 

משמח אותנו לקרוא את השרשור הזה.
כן, לא טעינו, זה ממש משמח.
הצעד הראשון של 12 הצעדים אומר "הודינו שאנו חסרי אונים מול התמכרותינו ושאבדה לנו השליטה על חיינו".
לראות קבוצה כל כך גדולה של אנשים שסובלים מבעיה ואומרים שנמאס להם, כן נמאס להם לסבול כל הזמן ומה שהם עושים ברגע זה ממש זה צעד ראשון שבלעדיו אי אפשר להתחיל את התוכנית.

אז דבר ראשון דעו לכם שאתם לא לבד. יש אלפי גברים דתיים וחרדיים שסובלים מאותה בעיה אך מתביישים לדבר עליה. צריך לדעת שיש תקווה ומהנסיון שלנו ניתן להפסיק עם זה ולחיות חיים טובים יותר.

אתם מוזמנים להתקשר אלינו 02-9998244 ונשמח לעזור.

ניתן גם לדבר איתנו באנונימיות בתוכנית השבועית שלנו ברדיו קול ברמה, מדי יום שני בין השעות 24:00-2:00, ולשתף אותנו בכל העולה על רוחכם.

אוהבים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2011 10:20 לינק ישיר 

הלכתי לקבוצות במשך כמה חודשים. צברתי נקיון לתקופות ונפלתי ושוב צברתי ניקיון
עבדתי בשיטת 12 הצעדים ובמקביל הלכתי לייעוץ מקצועי מידי שבוע.
בתקופת החגים נפלתי ומאז.... ניתקתי מגע עם כל החברים ועם המטפל.

חזרתי אחורה לא רוצה לראות אף אחד ולא רוצה לשמוע.
הכל יותר גרוע! האדישות העייפות וכן הקשר האישי עם האשה והילדים לא קיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2011 01:54 לינק ישיר 

כתבתי תגובה ארוכה לצערי היא נמחקה וכל נסיונות השיחזור [בהבנתי הדלה לא הועילו],מאוד קשה וכואב לקרוא את כל עוצמת הכאב הנשפכת כאן,בפרט שאם חלק מהדברים אני יכול להזדהות אני גורם לי למערבולו של מחשבות והרבה רגשות צפי....
אני אנסה בהזדמנות אחרת להגיב שוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > התמכרויות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.