|
|
| נשלח ב-16/4/2012 13:02 |
|
| |
הבעיה המרכזית באשכול הזה שהוא התחיל לפני שנתיים פלוס מאז המון דעות השתנו בנושא ומה שהיה רלוונטי אז לא רלוונטי היום (עיינו ערך חצאיות כותנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2012 17:09 |
|
| |
אני בכל אופן לא הבנתי למה יש בעיה עם זה!!רק שמתי לב שמסתכלים על זה בעין לא יפה החרדים!! ובארור שאם היא תרצה היא תוכל להשתדך עם בחור ישיבה אבל יש הרבה כאלה שרק ניראים ככה!!! הם לא באמת...!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 15:46 |
|
| |
עיקר מה שפועל בציבור החרדי זה סטיגמות ומי שהולכת נגד זה אומר משהו או טוב או רע או שזה סגנון מסוים ולכן זה מבטא הרבה. אני אישית לא חשבתי על זה.
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 15:47 |
|
| |
עיקר מה שפועל בציבור החרדי זה סטיגמות ומי שהולכת נגד זה אומר משהו או טוב או רע או שזה סגנון מסוים ולכן זה מבטא הרבה. אני אישית לא חשבתי על זה.
|
|
| נשלח ב-18/4/2012 10:35 |
|
| |
| שNונה כתב: |  | בס"ד
מה דעתכם -
האם בחורה שלובשת חצאית ג'ינס לא יכולה להשתדך עם בחור ישיבה?
האם ניתן להעריך את מצבה הרוחני של בחורה על פי סוג הבד הקשיח אותו היא לובשת?
האם בכלל השאלה הזו אמורה לעלות בבירורים? |
| א. בחורה שלובשת גינס יכולה להשתדך עם בחור ישיבה! זה תלוי בו אם גינס זה דבר שמפריע לו או לא. ב. גינס לא אומר מצב רוחני של בחורה, פשוט מקובל בציבור החרדי לחשוב שזה בד רחובי וזה לא צנוע,סביר להניח שחלק מהבחורים מאמינים לזה וגינס מפריע להם. ג.השאלה הזאת לעיתים אמורה לעלות אצל הבחורים שזה שפריע להם. לכל אחת יש את הבחור המיועד לה שהוא רק בישבילה והוא יקבל אותה כמו שהיא אז תהיו אתם עצמכם תאמינו בעצמכם ואל תתלבשו בשביל אחרים,זה גם יעזור לכולם לדעת מי אתם באמת!!
תוקן על ידי זהיבוא ב- 18/04/2012 10:35:50
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2012 10:48 |
|
| |
כן. יש בחורי ישיבה שישתדכו על לובשות ג'ינס. אבל מה רמתם הרוחנית?
אם את רוצה ישיבע בוחער אמיתי, עם יראת שמים אמיתית, אל תלכי עם הבד הזה. הוא זול! ואם לא אכפת לך שהוא בחור ישיבה למחצה שליש ולרביע - אז בכיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 18:30 |
|
| |
חחח..חחח..חחח....
סליחה לא יכולתי להתאפק, אבל איזה מחקר "מעמיק"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 19:42 |
|
| |
תעודת עניות שהאשכול הזה מכיל 15 דפים. כמה מלבב שאין לי חלק ונחלה במצעד האיוולת הלז.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 19:50 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | תעודת עניות שהאשכול הזה מכיל 15 דפים. כמה מלבב שאין לי חלק ונחלה במצעד האיוולת הלז. |
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 10:37 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
התגעגעתי לאשכול הזה...
תמיד שהיו מקפיצים אותו נאות הייתה מגיחה מאנשהו.. נראה אם גם הפעם זה יקרה. |
|
חחחח...
הגחתי!
וואוו , אני לא מאמינה שעדיין חופרים על זה...
חבר'ס, עזבו אתכם משטויות!!! כן ג'ינס, לא ג'ינס..
שכל אחד באמונתו יחיה, העיקר שיהיה לשם שמיים. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 12:12 |
|
| |
אם זה ויכוח על ג'ינס זה לא יכול להיות לשם שמים... :-)...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2012 13:27 |
|
| |
נאותוש'......=)))
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 21:45 |
|
| |
| נאות כתב: |  | חחחח...
הגחתי!
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 10:11 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 11:07 |
|
| |
אותי הכי מפתיע זה הבחורות שאחרי החתונה לובשות גינס... כאילו חיכת לאישור מהבעל? אם בא לך גינס תלבשי קודם..:)
|
|
|
|
|