|
|
| נשלח ב-15/5/2012 13:31 |
|
| |
מעניין שמתי שאישה רוצה מטבח חדש או ספה חדשה היא לא תתפשר על כלום והיא לא תוותר על דעתה. אבל כשמדובר על הצניעות...שבעלה מבקש ממנה ללכת עם פאה יותר ארוכה או חצאית יותר קצרה או גי'נס היא תסכים ולא תהיה לה כל בעיה!....תחשבו על זה....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 14:15 |
|
| |
| המתאגרף כתב: |  | א. הבד הג'ינס הומצא על ידי יהודי ששמו היה לוי ומכאן המותג הידוע לויס ב.זה לא משנה מה סוג הבד משנה הצניעות להלכה יש קטריונים ברורים!(להלכה לא לחרדים!) |
|
גם הנצרות הומצאה ע"י יהודי ששמו היה יהושוע!!!!! ולהלכה יש קריטריונים ברורים, אבל מי שהולכת עם גינס...עם כל הכבוד לסטייל שהיא אולי חושבת שהיא נמצאת בו... זה משייך אותה לקבוצת אנשים מסויימת שמראה עד כמה הם באמת רציניים בהלכה... אם היא רוצה להשתייך לקבוצה זו או לא...זו כבר בעיה שלה... מה גם שזה סוג בד גס ורחובי במקצת... בד זול שאינו מתאים לבת מלך (כמו שהזכירה פעם אושר את דברי הרבי ובהזדמנות זו אני אעשה לה LIKE (האייקונים לא עובדים...))
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 14:24 |
|
| |
באיזה ספר הלכות כתוב שאסור ללבוש ג'ינס? אני לא אוהבת ת'הכללה הזו:
"מי שהולכת עם גינס...עם כל הכבוד לסטייל שהיא אולי חושבת שהיא נמצאת בו... זה משייך אותה לקבוצת אנשים מסויימת שמראה עד כמה הם באמת רציניים בהלכה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 14:26 |
|
| |
שמו היה ישוע.. (למרות שישוע=יהושע)
הלכה ברורה? הצחקתני. כאילו שמשה רבינו הכיר את הג'ינס שהומצא אלפי שנים אחריו... (אגב, בזמן משה רבינו לא היו גרביים אז שלא יעבדו עלייך עם כמה דנייר צריך)
נ.ב. לא מתאים לבת מלך? ואם הבת של מלכת אנגליה תלך עם ג'ינס תשני את דעתך? =)
זהיבוא: פשוט, אי אפשר לאיים על בחורה שבגלל ספה חדשה היא תלך לגהינום.. P=
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 15/05/2012 14:30:23
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 14:35 |
|
| |
אולי התכוונה ל"ספר ההלכה"(תקנון) של בית יעקב, או לספר "ממשבצות זהב" (ככה קוראים לו?) שזה בטח לא לפי הלכה, אלא סתם המצאות שכמה "מחמירים" או *** החליטו לכתוב ולקרוא לזה "הלכה"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 15:08 |
|
| |
מישו אמר שזה כתוב בהלכה? כמעט, זה שאת לא אוהבת את ההכללה, זה לא אומר שאכן היא לא קיימת, ולכל אופן יש יוצא דופן... אדם, קודם שהבת של מלכת אנגליה תלך עם ג'ינס, אח"כ נדבר, אוקיי? תנסה למצוא גם בהסטוריה, אתה טוב בזה ;)...
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 20:11 |
|
| |
חחחחחחחחח....חדשות מותק, התגובה שלך העלתה לי חיוך...
אני מאוד מבינה את התגובה שלך, כי אני יכולה להבין מאיזה מקום היא מגיעה.. ואני מתארת לעצמי שלמדת בסמינרים טובים מאוד של בני ברק/ירושליים..
אבל חמודה, היום הג'ינסים כבר ממש לא זרוקים כמו שהיו בסיקסטיז.. ויש לי ג'ינסים סופר מכובדים ויקרים מאוד, שאפילו נותנים מראה מכובד..
נכון, את צודקת!! זה "משייך" אותי באיזשהוא מקום לסגנון מסויים, אבל זה לא אומר כלום על ההקפדה שלי בצניעות, או על הרמה הרוחנית שלי..
ואולי תתפלאי לשמוע, אבל הג'ינסים שלי ממש לא קצרים/צמודים וכו'.. והם לגמרי באורך הנדרש... אז איפה כאן הבעיה??
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 20:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | שמו היה ישוע.. (למרות שישוע=יהושע)
הלכה ברורה? הצחקתני.
כאילו שמשה רבינו הכיר את הג'ינס שהומצא אלפי שנים אחריו...
(אגב, בזמן משה רבינו לא היו גרביים אז שלא יעבדו עלייך עם כמה דנייר צריך)
נ.ב.
לא מתאים לבת מלך? ואם הבת של מלכת אנגליה תלך עם ג'ינס תשני את דעתך? =)
זהיבוא:
פשוט, אי אפשר לאיים על בחורה שבגלל ספה חדשה היא תלך לגהינום.. P=
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 15/05/2012 14:30:23 |
|
חחח...לייק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 20:27 |
|
| |
| נאות כתב: |  | חחחחחחחחח....חדשות מותק, התגובה שלך העלתה לי חיוך... אני שמחה
אני מאוד מבינה את התגובה שלך, כי אני יכולה להבין מאיזה מקום היא מגיעה.. ואני מתארת לעצמי שלמדת בסמינרים טובים מאוד של בני ברק/ירושליים.. ממש לאאאאאאאאאאאאא לא בזה ולא בזה!
אבל חמודה, היום הג'ינסים כבר ממש לא זרוקים כמו שהיו בסיקסטיז.. ויש לי ג'ינסים סופר מכובדים ויקרים מאוד, שאפילו נותנים מראה מכובד.. אז מה אם הם יקרים? לא אומר כלום! מכובדים????? יכוליות שכן אבל בכל זאת זה ממש לא מונע מלשייך אותך לזרם מסויים! אפילו אם תלכי בג'קט ג'ינס הכי מכובד שיש...
נכון, את צודקת!! זה "משייך" אותי באיזשהוא מקום לסגנון מסויים, אבל זה לא אומר כלום על ההקפדה שלי בצניעות, או על הרמה הרוחנית שלי.. בד"כ זה אומר גם אומר!!! בחורה טובה בד"כ לא תלך עם ג'ינס!
ואולי תתפלאי לשמוע, אבל הג'ינסים שלי ממש לא קצרים/צמודים וכו'.. והם לגמרי באורך הנדרש... אז איפה כאן הבעיה?? מעניין אותי מזה האורך הנדרש הזה... והבעיה היא בשיוך וכן, עם כל המכובדות שלזה זה נותן פן של רחוביות מסויימת וזה משלה (ואני אומרת משלה מלש' אשליה כי את אומרת שהם מכובדים ויקרים ובלה בלה בלה) את הסובבים שאת כזו ואני מדברת על רוב המקרים... |
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 20:35 |
|
| |
דיי עם השטויות העיקר ללכת בצניעות.
מה זה משנה איזה סוג בד זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 20:35 |
|
| |
חח...
אני מתעצלת להגיב..
אבל יש לי מה לומר בנושא..
סליחה על הבוטות, אבל זו התגלמות המקובעות החברתית בציבור שלנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 21:15 |
|
| |
בוקר טוב.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 21:59 |
|
| |
יפה מאד, הסטיגמות! בתוך עמי אנוכי יושבת... אגב... זה ממש נחמד להאשים את הסמינר והצוות בכל ;)
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 01:33 |
|
| |
אני חושב שכל אחד צריך להחליט מה מפריע לו ומה לא.
אני בתור בחור ישיבה לא מפריע לי ג'ינס.
אבל יש הרבה מהציבור שלנו שלא יודעים לחשוב בצורה "עצמונית" והם עושים מה שחברים שלהם אומרים ומדברים.
זה בד"כ אותו סוג שרוצים בחורה יפה רק בגלל שאיכפת להם מה ידברו עליהם אח"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 18:01 |
|
| |
לדעתי מישהי שלובשת חצאית ג'ינס כאשר היא מגדירה את עצמה חרדית.. אז לדעתי הלבוש הזה מעיד על רחוביות ופריקת עול ותו לא.. מה מצאו בבד הזה ??... איככסס... בגד פשוט וזול!! 
|
|
|
|
|