|
|
| נשלח ב-24/5/2012 20:56 |
|
| |
| מאושרת_17 כתב: |  | לדעתי מישהי שלובשת חצאית ג'ינס כאשר היא מגדירה את עצמה חרדית.. אז לדעתי הלבוש הזה מעיד על רחוביות ופריקת עול ותו לא.. מה מצאו בבד הזה ??... איככסס... בגד פשוט וזול!!  |
|
לא, לייקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 15:46 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | אז מה אם הם יקרים? לא אומר כלום! מכובדים????? יכוליות שכן אבל בכל זאת זה ממש לא מונע מלשייך אותך לזרם מסויים! אפילו אם תלכי בג'קט ג'ינס הכי מכובד שיש...
בד"כ זה אומר גם אומר!!! בחורה טובה בד"כ לא תלך עם ג'ינס!
מעניין אותי מזה האורך הנדרש הזה...והבעיה היא בשיוך וכן, עם כל המכובדות שלזה זה נותן פן של רחוביות מסויימת וזה משלה (ואני אומרת משלה מלש' אשליה כי את אומרת שהם מכובדים ויקרים ובלה בלה בלה) את הסובבים שאת כזו ואני מדברת על רוב המקרים...
|
|
אז מה את באה לומר בעצם? אתן טובות, ואנחנו פחות טובות (או אולי, לא טובות)? סבבה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 17:25 |
|
| |
אני באה בעצם לומר שיכוליות שאת לא מקרה של בד"כ... עכשיו יותר סבבה?
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 17:39 |
|
| |
היי! לכל אופן יש יוצא דופן! אני יודעת על כמה וכמה כאן שלא הולכות עם ג'ינס! לעומת זאת שמעתי זתומרת קראתי שרק את ונאות הולכות עם ג'ינס ומחשיבות את עצמן לבחורות טובות! אז 2 בנות (ואפילו יותר לעומת ציבור שלם...) זה כן מקרה של לא בד"כ!!!
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 18:00 |
|
| |
שמעת פעם על בחורה שלא מחשיבה את עצמה לבחורה טובה?
אפילו נרקיסיסט לא צריך להיות בשביל זה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 20:25 |
|
| |
בחורות טובות בכלל לא גולשות בנט. ככה אמרו הרב שטיינמן והרב קנייבסקי. זה שיש פה 2 בנות שגולשות ומחשיבות עצמן ל"טובות" זה משהו אחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 23:08 |
|
| |
את הרב שטיינמן והרב קנייבסקי אתה מחשיב???? טוב לדעת! ומהו המשו האחר הזה? ספר לי... כמעט, נכון, כל אחת מחשיבה את עצמה ולכן כתבתי מחשיבות את עצמן כי אני לא יודעת אבל מן הסתם שהן מחשיבות את עצמן, חוצמיזה שיודע אדם נפש בהמתו ואני מאמינה שיש בנות שיודעות שהן...
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 23:46 |
|
| |
ברמת שלא קראתי כאן את כל המלל, אבל חדשונט צריך לצטט לך מה הרבנים אמרו על אינטרנט?? לא שמעתי אפילו משהו בכיוון על חצאית ג׳ינס.. אז מה בגלל שלא רואים שאת בנט אז זה מותר?? יש בחורות מעולות שהולכות עם חצאיות ג׳ינס אני מכיר הן ממשפחה הן מהסביבה וכן גם משידוכים!! שיש בחורות עם מלא מלא מעלות כולל יראת שמים שהולכות עם ג׳ינסים..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2012 23:54 |
|
| |
פתאום נהייתם חסרי הבנה????? אמרתי בד"כ, והבד"כ הזה תקף לגמרי! בד"כ אומר רוב!...
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 00:06 |
|
| |
עשית סקר שוק שאת יודעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 00:11 |
|
| |
כן
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 01:09 |
|
| |
איפה נעשה הסקר שעשית חדשונט? מעניין אותי... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 01:16 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | איפה נעשה הסקר שעשית חדשונט? מעניין אותי... 
|
|
איפה שהמורות סמינר עשו את הסקר שקבעה שחצאית ארוכה זה "רחובי"...
(מעודי אני מסתובב ברחובות ירושלים, עוד לא ראיתי חילוניה אחת עם חצאית ארוכה..)
|
|
|
|
|