|
|
| נשלח ב-28/5/2012 01:58 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | אני אנסה לענות לעצמי... אני מסתכלת למעלה! על המושג "שוואיה שוואיה" שמעת? או אולי אתה מכיר יותר טוב את "נהרוג טורקי וננוח".... יפה מאד! לא עושים הכל בבת אחת... אני מתקדמת לאט אבל בטוח! וזה השוני ביני לבין אחרים כאן (כפי הנראה מהתגובות)... תודה על הדאגה ;)-
|
|
כן אבל מתישהו לפני הנט לא היית גולשת. אז איך בשיטת השוואיה שוואיה מגיעים מ"לא לגלוש" למצב ש"גולשים"? זאת נסיגה אחורה ולא התקדמות קדימה. התיאורה התפקששה או מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:01 |
|
| |
האמת..למיטב ידעתי בגילוי עריות אין לאט לאט ולא הורגים טורקים קודם!! גילוי עריות זה אחד משלושה דברים של יהרג ואל יעבור וככה התבטא ר׳ חיים קנייבסקי על האינטרנט!! ואל תגלגלי אלי את זה כי אני מודה שאני לא בסדר ולא משלה את עצמי עם כל מיני תיאריות למיניהם.. אדם חזק מאד!!
תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 28/05/2012 02:02:33
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:02 |
|
| |
חחח לפני הנט (מזה בכלל "לפני הנט"? ) או לפני הפורום? מניין לך ממתי אני גולשת בדיוק????
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:04 |
|
| |
בטוח לא מימות הסמינר, נתחיל בזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:05 |
|
| |
פוהדוס, מקסים שאתה מודה שזה לא בסדר! (אייקון מוחא כפיים!) מה אתה עם זה???? מתנתק לחודש וחוזר חלילה???
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:07 |
|
| |
אההה! מאיפה אתה כ"כ בטוח במשהו שאין לך בכלל שום אינדיקציה לגביו!????? שאני אערער את הביטחון שלך?
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:08 |
|
| |
מתי ציינתי שהתנתקתי בגלל קטע דתי? לכי לסמול יש גם את ההודעה על הפרישה שהורכבה מזה שיש לי שיקולים אישיים וגם את ההסבר לאריסה למה פרשתי ולמה אני פה שוב! ויחי המאמין שבמשך החודש וחצי האחרונים לא נגעתי בנט.. ףה לא הייתי מסיבות השמורות עימי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:09 |
|
| |
נסי אותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:10 |
|
| |
אה עכשיו הבנתי ניסית לעקצץ לי אם שה שאת מתקדמת לאט אבל בטוח.. תני להוריד אותך לקרקע מאז שאני פרשתי עד עכשיו זה לא נראה שהתקמדת לפרישה.. אם כבר אז ההפך.. אניווי התעלמת ממה שכתבתי.. זה ממש נחמד לראות איך את מדלגת..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:15 |
|
| |
הוי הוי הוי,  .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:16 |
|
| |
לא אמרתי שפרשת בגלל קטע דתי וזה גם לא משנה לי למה! שאלתי מה אתה עושה עם העובדה שאתה מודע לזה שזה לא בסדר!???? יושב בחיבוק ידיים ורואה עוד קטע קורע של ארץ נהדרת? בענייני הפורום עוד לא התקדמתי לפרישה למרות שאין לך היכולת לדעת מה מתגבש אצלי... (עוד דעה משובשת פה, עוד הערה/הארה שם... בכיוון) אבל במחשב בכלליות... ב"ה! ואדמוס אין לי מה לנסות, עובדות! מה נראה לך? שברגע שנגמר הסמינר הסתערתי אחוזת תזזית על האינטרנט??? צא מזה!
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:19 |
|
| |
אני רק יודע עובדה שבסמינר לא היית באינטרנט ועכשיו את כן.
תקראי לזה התקלקלות, תקראי לזה לא בחורה מצויינת/טובה, תקראי לזה גדי סוקניק עד כמה שזה איכפת לי.... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:21 |
|
| |
מה אני עושה?? קודם כל מודעות זה דבר חשוב.. לא לחיות בנדמה לי!! מה שיש כאלה שעושות פה! דבר שני מה אני עושה עם זה? אני משתדל להתקדם יודע מה יותר קשה ומה פחות במה זה יהיה ריאלי להשקיע ובמה פחות ולפי זה מתקדם..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:22 |
|
| |
אנ'לא מבינה איך הגענו לתחרות של מי טוב יותר ובמה.. האשכול דן על הג'ינס.. נא לא לסטות!! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:22 |
|
| |
זה העניין, אין לך דרך לדעת שבסמינר לא הייתי באינטרנט כי עובדה שכן הייתי... זה שלא הייתי בפורום ולכן אתה לא מודע לעובדה הזו, זו הבעיה של הנחת העובדה שלך!
|
|
|