|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:24 |
|
| |
וואי היית גולשת באינטרנט בסמינר כשהמורה הטיפה נגד זה? סליחה, את יותר מקולקלת ממה שחשבתי.. P=
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:30 |
|
| |
אדם, הלוואי על כל מקולקלות הדור להיות "מקולקלות" בדרגה כזו!!! וכמעט ביקשה שנחזור לנושא ממנו סטינו! אז זו דעתי אותה אמרתי בהתחלה ואני עדיין אוחזת בה! :
| פווווווווו כתב: |  | | "האם ניתן להעריך את מצבה הרוחני של בחורה על פי סוג הבד הקשיח אותו היא לובשת"- ובכן, ממש לא!!! הבעיה היא שלובשת חצאית ג'ינס מקוטלגת כבת שמצבה הרוחני לא מהטובים ביותר, השאלה היא אם זה לא מפריע לך ללבוש חצאית ג'ינס בידיעה שאת מקוטלגת ככזו, אם לא, אז אני מאמינה שאת תמצאי את הבחור שיגיד שאותו לא מעניין הלבוש של הבחורה באיזה צורה הוא מקוטלג ברחוב, אלא ידע להכיר אותך כמו שאת באמת! |
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:35 |
|
| |
בחורה שגולשת באינטרנט ומפטפטת עם בחורים מקוטלגת כבחורה לא טובה..
בעיה, אבל אם לא מפריע לך להיות מקוטלגת ככזאת אז אני מאמין שתמצאי את הבחור שיגיד שאותו לא מעניין מה את עושה בעיתות הפנאי שלך.. (כמובן הוא צריך להיות מישיבה טובה, לומד כל היום ולא גולש באינטרנט בפורומים או משחק אנגרי-בירדס באייפון וקל-וחומר שלא שמע ליידי געגע או עידן רייכל באם-פי 4 תוך סלסולי עשן באמצע היום במרפסת הפנימיה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:38 |
|
| |
דעתך! זה בהחלט חשוב. טוב שהוספת את זה..
אני לא חושבת שאני מקוטלגת ככזו.. אני חושבת שחשיבתך קצת "מרובעת" (סורי..) ואני ממש בטוחה שאין לך מה להסביר יותר מזה..
אבל מעניין אותי... את לא הולכת עם ג'ינס כי את מפחדת שכך יקטלגו אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:43 |
|
| |
לא מתאים לך ככה להעתיק... ואם כן מפריע לי להיות מקוטלגת ככזו? אז אני לא אעשה אתזה! יפה מאד! אני מחכה (ואולי גם אתה מחכה) להזדמנות מצידי לעזוב! אתה דווקא סולל לי את הדרך החוצה! בעז"ה, היום הזה יותר קרוב משהיה בשבוע שעבר! אתה עושה מעניין לפוהדוס... ההערצה, אני מניחה, גוברת מרגע לרגע ;)-
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:47 |
|
| |
כמעט, אני לא הולכת עם ג'ינס כי בעיני המראה הזה איננו ראוי... זה לא בד אסור, אבל ברומא התנהג כרומאי... וכשאני חושבת עלזה עכשיו שוב ומעבירה למול עיני את הג'ינסיות שאני מכירה...כן! עלמה ולמה שאני אחשב כמותן???
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:51 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | |
וכשאני חושבת עלזה עכשיו שוב ומעבירה למול עיני את הג'ינסיות שאני מכירה...כן! עלמה ולמה שאני אחשב כמותן???
|
|
יותר ממה שזה מעיד על לובשות הג'ינסים אני חושב שזה מעיד על החברות שיש לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:52 |
|
| |
וכשאני מעבירה מול עיני את הסמינריות שאני מכירה.. אלו הצבועות עם החצאיות 3/4 והחולצות המכופתרות...
על מה ולמה שאחשב כמותן??
סורי.. לא ציפיתי ממך לכזו תגובה 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:54 |
|
| |
חחח כבר שמענו על הנחות היסוד שלך אדם ;)- שוב אני אאלץ לאכזב אותך לגבי החברות שלי...
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:55 |
|
| |
אז את מי העברת בראש? את העובדות בסניף הדואר המקומי?...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:57 |
|
| |
טוב כמעט, גם עליהן אינני נמנית... אבל לו יהי כן, עשי מה בא לך, וכמו שאת יודעת, תמיד יש הפתעות בחיים! וסתם בד"א... לאיזה תגובה כן היית מצפה? או למה לא היית מצפה לכזו תגובה? (התיבה הפרטית עדיין קיימת אם בא לך...)
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 02:59 |
|
| |
יאלההה אדם... לך תחפש את החברים/ות שלך... והפעם האחרונה שהייתי בדואר הייתה לפני אולי חצי שנה... מה אתה מקטין ראש פתאום?
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 03:06 |
|
| |
יאללה למה הפסקנו עם הג'ינסים? בא נקטלג גם את ה: 1. גולשות באינטרנט 2. מחזיקות בטלפון לא כשר (אייפון רח"ל) 3. הולכות לרכיבה על סוסים
אגב, מיותר לשאול את הרבנים (כל אחד שתשאלו על כל דבר טיפשי בקשר לבחור בשידוכים) מה דעתם על כל אחד מהדברים לעיל.. (ואם בחור בישיבה ישאל את הראש ישיבה שלו שיש לו הצעה על בחורה כזאת מעניין מה הראש ישיבה יגיד על הבחורה ה"טובה" הזאת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 03:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | וואי היית גולשת באינטרנט בסמינר כשהמורה הטיפה נגד זה? סליחה, את יותר מקולקלת ממה שחשבתי.. P= |
|
מתנגדת.
|
|
|
|
|