|
|
| נשלח ב-22/4/2010 00:11 |
|
| |
| משתוקקת כתב: |  | תתפלי להכיר אבל יש בחורי ישיבה שאם ישמעו שאת לא לובשה גם "ג'ינסים"מלא יגשו אליך.
עוצר- יפה אמרת. :]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 00:13 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  |
חה, לרב אלישיב יש ועוד איך... איזה דפקטיות זה להגיד- "הרב לא מכיר, אין צורך לחשוש..."
לקנות בחברות מותג יש בזה מעט מ-"לא תלכו בחוקות הגויים" אבל יש המון דברים שונים, זה בכלל לא דוגמא לעיניין ואני מקווה שאתה יודעת למה.
ושוב- ג'ינס זה סטיגמה ולא יותר! בעבר זה היה "לא תלכו בחוקות הגויים" עד שדברים החלו להתשטש ועכשיו הולכים עם זה באופנה כי זה יפה וכו'....
אני לא מבינה איפה את עומדת מבחינת הלבוש הג'ינס כי אני לא קניתי מעולם כאלו חצאיות, לכן אני לא באה לשפוט אותך, אבל מנקודת המבט שלי -שלא מנסה ליישר הדורים- אני רואה לאן הג'ינס מקטלג נשים.
|
|
בטוחה שקראת את מה שכתבת לפני שפירסמת??
ובקשר לרב אליישיב לכי לישאול תיראי מה הוא יענה לך...
בוודאי שזאת לא דוגמא לעניין כי זה לא נוח להגיד שזה כן חוקות הגויים אחרת מה נילבש?!
והגיע הזמן להיתמקד בדברים החשובים באמת ולא בסטיגמות...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 00:43 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  |
חה, לרב אלישיב יש ועוד איך... איזה דפקטיות זה להגיד- "הרב לא מכיר, אין צורך לחשוש..."
לקנות בחברות מותג יש בזה מעט מ-"לא תלכו בחוקות הגויים" אבל יש המון דברים שונים, זה בכלל לא דוגמא לעיניין ואני מקווה שאתה יודעת למה.
ושוב- ג'ינס זה סטיגמה ולא יותר! בעבר זה היה "לא תלכו בחוקות הגויים" עד שדברים החלו להתשטש ועכשיו הולכים עם זה באופנה כי זה יפה וכו'....
אני לא מבינה איפה את עומדת מבחינת הלבוש הג'ינס כי אני לא קניתי מעולם כאלו חצאיות, לכן אני לא באה לשפוט אותך, אבל מנקודת המבט שלי -שלא מנסה ליישר הדורים- אני רואה לאן הג'ינס מקטלג נשים.
בטוחה שקראת את מה שכתבת לפני שפירסמת??
ובקשר לרב אליישיב לכי לישאול תיראי מה הוא יענה לך...
בוודאי שזאת לא דוגמא לעניין כי זה לא נוח להגיד שזה כן חוקות הגויים אחרת מה נילבש?!
והגיע הזמן להיתמקד בדברים החשובים באמת ולא בסטיגמות... |
|
מותק, תאמיני לי ששאלתי רבנים... בקשר לסטיגמות- את צודקת, אבל מה לעשות שהחברה החרידית שמה דגש גדול מאוד על לבוש? זה ישר מקטלג אותך.
ולא הבנתי אותך במשפט- "בוודאי שזאת לא דוגמא לעניין כי זה לא נוח להגיד שזה כן חוקות הגויים אחרת מה נילבש?! " אשמח אם תסבירי.
תוקן על ידי meitool ב- 22/04/2010 00:44:48
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 09:36 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  | סורי, אבל אני נגד ג'ינס.
ובחור יוריד על ג'ינס כי זה אומר על הבחורה שהיא יצאה מהמסגר סמינר "והתקלקלה".
אין מה לעשות זה הציבור שאנחנו חיים בו,
והג'ינס לא מעלה מהערך של הבחורה.
אבל בחורה שיודעת שהיא במצב עדין וכל הזמן בוחנים אותהאז היא צריכה לדעת להקפיד וללכת לפי הנורמה.
אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו!
את שמה לב שזה סותר את מה שכתבת למעלה??
ולדעתי בחורה (וכל אדם) לא צריכה לעשות\לא לעשות דברים בגלל מה שהחברה מצפה מימנה או מיסתכלת וחושבת עליה ..לכן נוצר היום המון בנות שכלפי חוץ לא לובשות גינס אבל מבפנים הם רקובות...
למי אנחנו חיים ?לציבור ..?
אבל זה כבר נושא בפני עצמו...
|
|
נכון יש כאן סתירה!
כמו שבציבור החרדי יש סתירה.. בנות רקובות שמת
אין מה לעשות נגד זה אנשים מקטלגים אנשים בגלל סוג כיפה, סוג בד צבע חולצה....
אבל מי שהולך עם אותם בגדים יודע שהוא מקוטלג,
אז יכול להיות שזה מה שהוא רוצה לשדר,
או שפשוט לא אכפת לו מה אנשים יגידו,יחשבו עליו.
ולכן המשפט הנ"ל מאוד רלוונטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 10:45 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  |
למרות שבכל מקרה אני ממליץ גם על:
1. לקחת את ה MP3 שלה [אם היא מסתובבת איתו זה כבר משהו - ואם שומעים עד המושב שלך באוטובוס כבר אין צורך] ולשמוע איזה שירים היא שומעת
|
|
תתפלא,
אני מכיר לא מעט "בחורי ישיבה" שישמעו את סגנון המוזיקה ממנו אתה סולד (כהבנתי ע"פ תגובתך), ולמרות זאת לא יהינו לשמוע על בחורה הלובשת ג'ינס, ה' ישמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 10:57 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  |
1. לקחת את ה MP3 שלה [אם היא מסתובבת איתו זה כבר משהו - ואם שומעים עד המושב שלך באוטובוס כבר אין צורך] ולשמוע איזה שירים היא שומעת
תתפלא,
אני מכיר לא מעט "בחורי ישיבה" שישמעו את סגנון המוזיקה ממנו אתה סולד (כהבנתי ע"פ תגובתך), ולמרות זאת לא יהינו לשמוע על בחורה הלובשת ג'ינס, ה' ישמור.
|
|
מה הקשר? וזה תלוי בבחור/ה שאת/ה מחפש/ת!
ברור ששרים זה הרבה יותר גרוע מחצאית שהיא צנועה והכול, ורק הבעיה שלה זה הסוג.
תוקן על ידי meitool ב- 22/04/2010 10:58:59
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:23 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  |
תתפלא,
|
|
צבועים!!!
זה מה שהם!
בחור ששומע שירים שה' ירחם עליהם ועל הזמר ששר אותם
יותר גרוע בעיני מבחורה שלובשת ג'ינס.
אז מה הרעיון שבחור כזה יפסול בחורה עם ג'ינס??????
אותו זבל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:58 |
|
| |
לא בעד חצאיות ג'ינס,בלשון המעטה.... יש לי חברות שהלכו איתן,ולאחר שהבינו עד כמה זה מקטלג אותן כבנוצ "פראחיות"-הן לחלוטין התנזרו מחצאיות ג'ינס.... ואני מדברת על בנות טובות.איכותיות.נהדרות.שהלבוש הכללי שלהן אינו חורג מידיי מגדרי הצניעות הכללי, פרט לחצאיות הללו!! אני ממליצה,בחום,לכל אותן בנות,להפסיק אותן..יש חצאיות מדהימות לגמריי חוץ מהג'ינס... 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 14:12 |
|
| |
טיע: 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2010 18:25 |
|
| |
| טיע כתב: |  |
תתפלא,
צבועים!!!
זה מה שהם!
בחור ששומע שירים שה' ירחם עליהם ועל הזמר ששר אותם
יותר גרוע בעיני מבחורה שלובשת ג'ינס.
אז מה הרעיון שבחור כזה יפסול בחורה עם ג'ינס??????
אותו זבל!!! |
|
XDDDDDDD טיעי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 12:48 |
|
| |
לא אמרתי שאני סולד אז נא לא להסיק את דעתי האישית.
מה שכן, דיברנו כרגע על בחורות. בחורים ששומעים שירים כאלה זה לדיון אחר. אם בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 13:00 |
|
| |
גינס לא גינס, כל כך הרבה תגובות, אוי לאן הגענו. מה מענין שכן תלבש או שלא תלבש, זה רק גינס.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 13:15 |
|
| |
| עוצר_וחושב כתב: |  | לא אמרתי שאני סולד אז נא לא להסיק את דעתי האישית.
מה שכן, דיברנו כרגע על בחורות. בחורים ששומעים שירים כאלה זה לדיון אחר. אם בכלל. |
|
א. לא הסקתי, רק אמרתי שכך הבנתי על פי צורת תגובתך.
ב. דווקא אשמח לשמוע את דעתך, מהו ההבדל בין בחורות ששומעות שירים "לא חסידיים" לבין בחורים..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 13:48 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | גינס לא גינס,
כל כך הרבה תגובות,
אוי לאן הגענו.
מה מענין שכן תלבש או שלא תלבש,
זה רק גינס. |
|
תודה לא-ל!!!
מישו שפוי אחד לרפואה!!!!
מזדקן, 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 14:07 |
|
| |
נכון זה אמנם סוג בד, אבל יש לו כ"כ הרבה השלכות..
|
|
|
|
|