|
|
| נשלח ב-2/5/2010 17:31 |
|
| |
סליחה (סתם טיפ לכל הבנות תצחקו מדי פעם ואפילו עלעצמכן מותר הרבנים מרשים... וזה עוזר לשידוכים וגם לחיים..) ומחילה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2010 18:07 |
|
| |
זה לא ענין של מחילה. זה ענין של גישה.
וסולחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2010 18:54 |
|
| |
| מרמתוק כתב: |  |
לא הספקתי רבי שמעון חטף לי אותם..
and gud bless america |
|
חחח Empire State Of Mind :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2010 19:00 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | ממציא המכנסיים, לא הבד!
אנחנו לא דנים פה על סוגי בדים בעלמא, מדברים על פריטי לבוש העשויים מהבד. אי לכך, רלוונטי היות ממציא מכנסי הגי'נס יהודי. נא לא להתפזר....
אחת יכולה ללכת עם ג'ינס ולהיראות מכובדת, והשנייה יכולה ללכת עם חצאית עשויה מבד אחר ולהיראות שבבניקית..... ובזה תם ונשלם השבח לממציאי הג'ינס, מבחינתי.
|
|
תוקן על ידי סטודנטית_א ב- 02/05/2010 19:03:09
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 01:49 |
|
| |
אני חייב להגיב בנידון, לפי עשרות התגובות מובן עד כמה הנושא שנוי במחלוקת... א. לדעתי ג'ינס דבר לא יפה בעצם ולא מ.... ולא....!!! הרבה מילים!!!! ב. ובאו נשאל שאלה למה בישיבות לא הולכחם עם ג'ינס? יש ג'ינסים של אלף שקל, יותר יוקתיים מכל מכנסי האלגנט המצויים, אולי מר לוי יארגן קניה זולה לת''ת... אלא מה ברוב עולם הישיבות נטוע על גדלות האדם וכיבדו העצמי! ללא ספק לבוש האלגנטי מגדיל את הערך שצריך להיות לבחור ישיבה!!! על אחת כמה וכמה לבת ישראל שלבושה זו היא המראה הציבורית, הרשת שבה היא משתפת את העולם על מעמדה הרוחני! מקובל בציבור החרדי לא ללבוש ג'ינס כמו שבמאה שערים לובשים שביס על השער, אין מה לעשות זה קיטלוג שמקובל בעולם החרדי זה שתלבשו ג'ינס לא ישנה את הקטלוג זה ישנה אותכם! וברור כשמש בצהרים שליבשת ג'ינס משנה את הפנימיות של הבחורה!!! ג. אלגנט הרבה יותר יפה ו.... ו....!!! הרבה מילים!!! ד. לא יקבלו את הילדים שלכם לחיידרים!!! וזה חשוב! חשוב מאוד! (אהבתי שהביאו את לוי כראיה יהודית לג'ינס, אני ע"י בעלים יהודי יכשיר את חצי הוליווד ועוד כל מיני דברים מענינים....)
הרצון ההיתצדקותי של לובשת הג'ינס מראה על החסרון הגדול שלו!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 02:03 |
|
| |
גדול, גדול, גדול! 
אהבתי להכשיר את הווליווד... אנשים לא חושבים מספיק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 10:11 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | אני חייב להגיב בנידון, לפי עשרות התגובות מובן עד כמה הנושא שנוי במחלוקת... א. לדעתי ג'ינס דבר לא יפה בעצם ולא מ.... ולא....!!! הרבה מילים!!!! ב. ובאו נשאל שאלה למה בישיבות לא הולכחם עם ג'ינס? יש ג'ינסים של אלף שקל, יותר יוקתיים מכל מכנסי האלגנט המצויים, אולי מר לוי יארגן קניה זולה לת''ת... אלא מה ברוב עולם הישיבות נטוע על גדלות האדם וכיבדו העצמי! ללא ספק לבוש האלגנטי מגדיל את הערך שצריך להיות לבחור ישיבה!!! על אחת כמה וכמה לבת ישראל שלבושה זו היא המראה הציבורית, הרשת שבה היא משתפת את העולם על מעמדה הרוחני! מקובל בציבור החרדי לא ללבוש ג'ינס כמו שבמאה שערים לובשים שביס על השער, אין מה לעשות זה קיטלוג שמקובל בעולם החרדי זה שתלבשו ג'ינס לא ישנה את הקטלוג זה ישנה אותכם! וברור כשמש בצהרים שליבשת ג'ינס משנה את הפנימיות של הבחורה!!! ג. אלגנט הרבה יותר יפה ו.... ו....!!! הרבה מילים!!! ד. לא יקבלו את הילדים שלכם לחיידרים!!! וזה חשוב! חשוב מאוד! (אהבתי שהביאו את לוי כראיה יהודית לג'ינס, אני ע"י בעלים יהודי יכשיר את חצי הוליווד ועוד כל מיני דברים מענינים....)
הרצון ההיתצדקותי של לובשת הג'ינס מראה על החסרון הגדול שלו!!! |
|
ברברב,
מילים כדורבנות!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 09:12 |
|
| |
נאות לשיטתה שהג'נס זה בסדר....
זו גם שיטתי...
עקב האשכול של המתוקה..... ששינה נושא...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 10:51 |
|
| |
ונראה כי אתה ואני היחידים בעולם שאוחזים בדעה זו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 11:11 |
|
| |
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 10/12/2010 12:03:26
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 11:36 |
|
| |
תוקן על ידי נאות ב- 10/12/2010 11:54:22
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 11:52 |
|
| |
ת'אמת שהייתי מכניסה על אותו משקל של חצאית ג'ינס לבנות גם מכנס ג'ינס לבנים ואניי רואה כמעט שום הבדל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 13:49 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | ת'אמת שהייתי מכניסה על אותו משקל של חצאית ג'ינס לבנות גם מכנס ג'ינס לבנים ואניי רואה כמעט שום הבדל!! |
|
היי היי מותק, לא נסחפת קצת? אני מבינה שאת לובשת רק חצאיות שחורות/אפורות/חומות/כחולות.... כי אחרת, לפי טענתך, מה הבעיה עם מכנס לבן/סגול וכו'.. לגבר?
do me a favor.......
את תקליט הסמינר: "רחובי, זול" גם אני יודעת לדקלם..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 15:10 |
|
| |
ת'אמת שאני לובשת רק שחור רק בגלל שזה הולך לי עם הכל... ותודה על "המחמאה" כי אני אחת שמאוד נגד סמינרים!!!! וזו ההשקפה שלי וכך אני רואה את פני הדברים.
|
|
|
|
|