|
|
| נשלח ב-13/7/2010 18:52 |
|
| |
מה זאת אומרת למה? וכי למה שיהיה למישהו מושג?
גם בהופעות קודמות זה אף פעם לא היה סופי עד שהם היו על הבמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 20:58 |
|
| |
פשוט בהופעות הקודמות היה מושג "בערך" מי באים ומי לא לפי המודעות וכאן אין שמץ.
בהופעה של חב"ד חוץ משמחה קאץ שהחליף את יוסי שיק הכל היה כמו במודעה. ובפעם האחרונה, עד כמה שזיכרוני אינו בוגד בי, זה היה בדיוק כפי שפורסם.
לא ביקשתי סופי. ביקשתי כיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 21:42 |
|
| |
גורקין נמצא בקעמפ שנגמר באמצע אלול. אז מה? הוא יעזוב את הקעמפ באמצע נירלכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 21:52 |
|
| |
הי הי הי!!!
יש לך אולי מושג איזה קמפ? מעניין אותי מאד!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 21:56 |
|
| |
בואו לא נעשה לילד כאן פרסום, אוקיי?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 21:59 |
|
| |
כיוון: גורקין (גריני, בודאי שהוא יעזוב. הוא יהיה מסמר הערב), אברמוביץ כפול 2, ג'ייקובס, הרשקוביץ כפול 2, כהנא ואולי הילד החדש הקטנצי'ק ההוא (דוד משהו?).
איך הכיוון שלי? בעוד כמה ימים נראה אם צדקתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:07 |
|
| |
עקיבא ג'ייקובס? שרולי רובין? אהרן שלום קאהן? למה לא האברמוביץ השלישי?
ראית את התמונה ששמתי של המיאמי קידס? יש שם חמישה ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:11 |
|
| |
התכונתי קאהן ולא כהנא, כמובן.
מה קשור כאן המיאמי קידס? פיספסתי משהו בהבנה שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:18 |
|
| |
זה קשור בזה שיש שם כמה ילדים שייתכן שיגיעו להופעה בארץ.
ללא קשר - זה מעניין!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:41 |
|
| |
בהופעה שהיתה בתשס"ו (י"א ניסן) החליף את יוסי שיק אלינתן וינשטיין ולא שמחה קאץ'. במודעה רואים גם את שמחה וגם את יוסי. שמחה רק החליף אותו (באופן זמני כמובן) בשיר פתח ליבי.
עד כדי כך מהיכן אתם יודעים באיזה קעמפ ועד מתי הם נמצאים או שזה רק המצאות שלכם אני לא חושב שצריך להכנס לזה. ואם כבר דברת על קעמפ אז בדר"כ קעמפ של בנים נגמר לפני ר"ח אלול מכיון שאז מתחילים הלימודים בקשר לאיזה ילדים יגיעו מה אתם כ"כ בלחץ בעז"ה עוד שבועיים תדעו וכמו שאומרים לילדים סבלנות לא קונים בשום....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:45 |
|
| |
תראה, אם אתה יודע הכל, מי אני שאתערב באמצע עם עובדות.......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:53 |
|
| |
לא אמרתי שאני יודע הכל רק אמרתי שלא צריך להכנס לזה (בכל אופן זוהי דעתי ) בקשר ליהודה גורקין לא דיברתי איתו (ולא מתכוון לדבר איתו) אני רק צינתי עובדה שהקעמפים נגמרים לפני ר"ח אלול. (אלא אם כן הקעמפ שבו הוא נמצא נמשך עד י"ח אלול שאז בוודאי הוא כבר יחזור ללימודיו מכיון שהוא חבדניק ובחב"ד מקפידים (בדר"כ בתי ספר של הבנות) להתחיל בח"י אלול. טוב אין טעם להמשיך לדסקס בעז"ה שימים אלו יהפכו מאבל לימי שמחה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 23:12 |
|
| |
קשה לי להאמין שגורקין לא יגיע. קשה לי ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 10:52 |
|
| |
לא צריך להיות חבדניק כדי לסיים את הקמפ באמצע אלול.
בקמפ בו שהיתי שנה שעברה אני יודע שהשנה הם מסיימים באמצע אלול, והקמפ הוא ליטאי לחלוטין. העניין הוא שמתכונת הזמנים שם בנויה ע"פ רוב על התאריך הלועזי... והקמפ מתקיים בחודשים יולי-אוגוסט.
מה שכן - נראה לי הגיוני שהרבה קמפים השנה יסיימו מוקדם יותר בגלל שהרבה "חיידרים" מתחילים באלול. בקמפ שבו הייתי - כיון שהוא נחשב יותר מודרני גם הרבה מהילדים שם מתחילים ממילא את לימודיהם ע"פ הלועזי - לאחר אוגוסט, כך שהקמפ מתקיים במתכונתו הרגילה. אבל אכן נאמר לי שהשנה צפויים להיות פחות חניכים בחודש השני מהסיבה דלעיל.
רגע, מעניין אותכם כל הדברים האלה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 13:55 |
|
| |
לדעתי: 2 הרשקוביץ, יאיר, גורקין, רובין, סול איל, אברמוביץ,
|
|
|