בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מזל טוב לחזן שמואל אבישי לוין על המשרה החדשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2010 11:02 לינק ישיר 

מי שרוצה לבדוק שיבדוק! אני לא צריך לפרט את מקורותי !. כולם פה כולל החזן לוין יודעים שאין לי שום אינטרס פה !!!. תכלו להתקשר לחזן הקודם הוא יספר לכם למה הוא עזב!!!. ולחזן לוין : אתה עדיין יכול לעשות תשובה .! ולבטל את החוזה ! בהצלחה רבה לך !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 00:33 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2617292&forum_id=14617
בעניין חזנים אורטודוקסיים הפונים למשרה קונסרבטיבית

יוסיש 

משה נהנתי לקרוא את מה שכתבת זה אכן תגובה המשקפת את המציאות האמיתית כיון שכמו שמי שלא עישן אף פעם לא יכול להביע דעתו על עישון כנ"ל בענין הזה
לגופו של עניין גם אתה לא נתת הצדקה לעניין רק אמרת שזה לא כל כך קל כמו שזה נראה 

ומה שכתבת על זה שלא מחזיקים הרבה חזנים ראשיים בבתי כנסת אורטודוקסים זה מצער מאוד ואולי זה ישתנה יום אחד שבת שלום ובהצלחה יוסי  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:04 לינק ישיר 

מתוך עמוד ה"חברות" באתר של בית כנסת שערי ציון- מונטריאול:

As of June 2000 Shaare Zion has become a traditionally egalitarian congregation. Where women are counted to the Minyan, permitted to have Allyiot, read from the Torah, and chant the Haftorah.

תרגום חופשי: נכון ליוני 2000 עברה "שערי ציון" להיות קהילה "איגליטריאן מסורתי". בה נשים נמנות במנין, עולות לתורה, קוראות בתורה, וקוראות את ההפטרה. סוף ציטוט.

המילה "איגליטריאן" פירושו תנועה שיוויונית- בה אין הבדל בין מינים דתות וכו'.  "מסורתי" אמור לבטא שמרנות יחסית לבתי כנסת אחרים. למעשה, הבית כנסת מזוהה עם התנועה הקונסרבטיבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:10 לינק ישיר 

Egalitarian באנגלית משמעו "שיווין זכויות". בלי קשר למין או לדת. פשוט שיווין זכויות.
ב"שערי ציון" נשים הן שוות-זכויות לגברים.
בני דתות אחרות לא מקבלים שום זכויות בבית-הכנסת.
שים לב, שיש בישראל כבר היום תנועות-דתיות אורטודוקסיות-מודרניות הדוגלות אף-הן בשיוויון זכויות לנשים בבית-הכנסת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:13 לינק ישיר 

אמנם מגיע מזל טוב לחזן לוין על כך שקיבל את המשרה ואין תירוצים כאילו הוא הולך להחזיר בתשובה שם את כולם זה לא מתקבל שיהיה בכל אופן בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:25 לינק ישיר 

חזן100

אני לא חושב שאוכל להחזיר בתשובה אף אחד שם, ואני לא מתיימר. אני גם לא חושב שמה שאני עושה זה הדבר המשובח ביותר שיכול להיות, אבל... לא ממש יש היתה לי ברירה.
אני מקוה שאצליח בכל זאת קצת לקרב את האנשים לתורה ומצוות.
לא ברור לי אם ברכת-ההצלחה היא צינית או רצינית, אבל בכל מקרה אודה לך על הברכה. הקב"ה יעזור, ואני מקוה שינחה אותי בנתיב הנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:38 לינק ישיר 

חזן_לוין,
אנחנו עדיין ממתינים בכליון עיניים לתגובתך האחרונה בפורום - כפי שהבטחת ביום ששי.
ויפה שעה אחת קודם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 22:11 לינק ישיר 

תחת הסרפד ?
מה רצית ?
אני עדיין מסכים עם מה שכתבתי שם !!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 22:14 לינק ישיר 

מדהים מה שקורה פה: אולי כשנשים תקראנה בתורה, כן  תצא החוצה לעשות קידוש, כי בין-כה-וכה אינך שומע קריאה כהלכתה. 
כשתצא החוצה תפגוש את יהלומי, ואז הוא יסדר לך משרה בארץ - וכל הסיפור יחזור לתחילתו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 22:28 לינק ישיר 

אני מציע לנעול את הדיון סופית
הנושא לא מעניין
החזן לוין בהצלחה בדרכך ומעשיך הם ענינך הפרטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 22:52 לינק ישיר 

ליעפ,
אתה צודק בהחלט!
האשכול הזה מיצה את עצמו, ואני אישית מצטער שבכלל נכנסתי לקרוא ולכתוב באשכול זה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מזל טוב לחזן שמואל אבישי לוין על המשרה החדשה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.