|
|
| נשלח ב-23/4/2010 17:15 |
|
| |
זה הקטע שאת מסתכלת על בחורים חתיכים הורסים ברחוב (עד כמה הם שווים, לא יודעים!) ובטח שהם ישרקו לך
לדעתי תלכי על זה..
ידוע שיש כאלה שההצעות שלהם לא קשורות אליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 17:25 |
|
| |
וואו.... קצת מדכא לקרוא מה שהולך כאן...:)אני רווקה, ואין לי זמן לשחק שש בש.... החיים שלי מלאים בעשייה וסיפוק...(אני דאגתי שיהיה כך. לחוסר מעש השלכה ישירה לדיכאון, קלות דעת ומעשים בלתי שקולים). אם זה בתחום הלימודי, בעבודה, ובתחום החברתי, שהוא קצת יותר מצומצם מסיבות שרובן נשואות + התקופה אכן קשה... לפעמים הימים קשים והלילות מסייטים.... הנקודה היא שהכול מתחיל מהראש. מהמחשבות שרצות שם. אם הן חיוביות ואופטימיות, או ההפך. המחשבה מביאה את ההרגשה המתאימה, שמחה/ עצב.... צריך לזכור תמיד שמה שנקבע לאדם, יהיה בעז"ה. זה רק עניין של זמן. אין לנו שליטה על זמן, מלבד תפילה שיכולה לפעול לזירוז הישועה. כמו נאמר על הגאולה, שהיא תהיה "בעיתה" או "ואחישנה". (בזמן שנקבע, או במהירות ע"י תפילה ומעשים טובים). שתהיה שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 12:27 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | נהוג לאמץ כלב או חתול ולטפח עציצים לרוב (או אפילו גינה, אם אפשר).
אישית, הייתי הולך על שרקן (ראה תמונה) כי הם קטנים וחמודים, נשארים בכלוב ולא שורטים רהיטים וכו'
בנוסף אפשר לשחרר אותם בגינה כדי שיגזמו את הדשא, ככה שזה משתלב טוב עם העניין השני.
|
|
שרקנים? מה עם החיות האלו של המדבר שאתה אוהב?
ואני הייתי הולכת על דירת גג בת"א קרוב מאד לים, עם חתול אפור, קירות מלאי מדפי ספרים ותמונות
ועבודה מלחיצה ודורשנית
אוי אלוקים.
שזה לא יקרה 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 12:50 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | |
|
הי, תרי, השרקן הזה שלך? הוא ממש חמוד! למה לחכות עד גיל רווקות-מתבגרת-שיער-שיבה-לבן-משחקי-שש-בש בשביל לגדל כזה יצור חמוד?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 14:22 |
|
| |
הדבר הזה שקוראים לו "שרקן" לא שמע על "נטורפיל"?!
מי יודע, אולי הוא ככה בגלל ספרת העומר שאסור לו להתגלח וכנראה גם להתקלח..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 14:27 |
|
| |
שNונה השתגעת? ככה הוא הכי טוב :)
|
|
|
|